הודעה- הזמנה - נוכחות מתמדת מול בית רה"מ

יונה1

New member
הודעה- הזמנה - נוכחות מתמדת מול בית רה"מ

לכל המעוניינים לתרום למען שחרור גלעד שליט שלום חברים, ראשית, המון תודות על ההיענות, הפרגון, התמיכה והרצון הטוב שגיליתם. ההתגייסות המהירה הפתיעה ומאוד מאוד עודדה אותנו. שנית, חשוב שתדעו שכל המשמרות הללו הן בידיעה ובאישור ובתיאום עם משפחת שליט ומטה המאבק להחזרת גלעד, אשר נתנו את ברכתם. נקווה שהלחץ והתהודה של פעילות זו, יפעלו כמצופה! ולבסוף... אנחנו עוברות לחלק הפראקטי: אנא החזירו מייל ורשמו את היום והשעות שבאפשרותכם לשהות בירושלים (רחביה, רח' בן-מיימון) וכן ציינו מספר טלפון נגיש. חלק מכם כבר עשה זאת במכתב ההסכמה, אולם חשוב שתרשמו שוב את כל הפרטים. אנו מבטיחות שהשימוש בכתובת המייל שלכם יהיה אך ורק לצרכי משמרת המחאה ולא לכל שימוש אחר. שוב, אלפי תודות לכולכם, ו ל ה ת ר א ו ת יעל רוט-ברקאי [email protected] רותי ברקאי [email protected]

הפעילויות הקרובות למען קידום שחרורו של גלעד

גלעד עדיין חי ! http://www.habanim.org/index.html להלן הפעילויות הקרובות הנעשות על מנת להביא לשחרורו של גלעד שליט. על מנת להתעדכן בפעילויות שנערכו למען גלעד והחיילים החטופים בקרו בעמוד אבני הדרך אם הנכם מארגנים אירוע להעלאת המודעות בנושא והוא אינו מופיע בעמוד זה - אנא עדכנו אותנו ונשתדל להוסיפו בהקדם. כתובת דוא"ל לפניות: [email protected] מדבקות מיוחדות של גלעד שליט לטלפונים הניידים חברת mynayad הפיקה מדבקות מיוחדות של גלעד שליט לטלפונים ניידים. על המדבקה תמונה של גלעד עם הכיתוב "גלעד עדיין חי". את הרכישה מבצעים דרך אתר האינטרנט של mynayad במחיר מיוחד של 5 ש"ח בלבד. לכניסה לאתר של החברה ולביצוע הרכישה – לחץ כאן. תודה רבה לחברת mynayad על תרומתה המיוחדת למאבק. משמרת יומית מול רה"מ - מתארגנת יוזמה של אנשים שאכפת להם למשמרת יומית וקבועה מול בית ראש הממשלה בירושלים. הכוונה לצור כמה שיותר לחץ על ראש הממשלה, אהוד אולמרט, לפני עזיבתו את התפקיד ולדרוש ממנו להחזיר את גלעד הביתה. הפעילות תחל מיום ראשון, ה14 בספטמבר 2008. דרושים מתנדבים לעמידה במקום למשך שעה ומעלה, אחת לשבועיים (בינתיים). ליצירת קשר עם המארגנים: יעל רוט-ברקאי [email protected] רותי ברקאי [email protected] כל ערב - תל אביב - 20:00 - קבוצה של תל אביבים התארגנו לפעילות מיוחדת וקבועה למען גלעד שליט. הקבוצה עומדת בכל ערב, למעט ערבי שישי, בין השעות 20:00 ל 21:00 בכיכר רבין בתל אביב, ליד העץ הסמוך למזרקה, עם שלטים וסטיקרים. אחת לשבוע יתקיים במקום אירוע מיוחד. הציבור מוזמן להצטרף למאבק ולקרוא לממשלת ישראל להחזיר את גלעד הביתה. 12/09/08 - נהריה - 12:30 - כל יום שישי בצומת הכניסה לנהריה (ליד המשטרה) מפגינים לשחרורו של גלעד. 12/09/08 - כרמיאל - 12:00 - בכל יום שישי ברמזור החדש בכניסה למרכז ביג בכרמיאל תתקיים הפגנת מחאה. 12/09/08 - צומת עמיעד - 11:00 - בכל יום שישי תיערך הפגנה בצומת עמיעד בקריאה להחזרתו של גלעד. 12/09/08 - צומת מסמיה - 13:00 - בימי שישי משמרת קבועה למען גלעד בשעה 13:00, ובכל יום בשעה 17:00. 13/09/08 - עמק הירדן - 18:00 - בכל מוצ"ש בצומת צמח שבעמק הירדן יערכו משמרת מחאה לשחרור גלעד. 12/09/08 - קיבוץ בארי - ערב למען גלעד בקיבוץ בארי שבדרום בשילוב ערב שירה בציבור. האירוע צפוי להכיל כ 600 משתתפים. 19/09/08 - ירושלים - 10:00 - משמרת ערנות מספר 23 מול בית ראש הממשלה בירושלים ! זקוקים למתנדבים נוספים. המשמרת תתקיים כל יום שישי שני (פעם בשבועיים) ותפקידה להזכיר שגלעד עדיין לא חזר הביתה. לצפייה במודעה לפרסום והפצה - לחץ כאן. לצפייה בתמונות מהפעילויות הקודמות - לחץ כאן. לפרטים ניתן לצור קשר עם יותם אלמגור ואיתי פישר באימייל: [email protected] 01/10/08 - כפר עזה - תושבי קיבוץ כפר עזה שבעוטף עזה יערכו אירוע מיוחד למען גלעד ובקריאה לשחרורו. באירוע תהיה פעילות מיוחדת לילדים להכנת והפרחת עפיפונים כסמל לחופש שמגיע לגלעד לקבל.

יונה1

New member
היי דן

עם כל הכבוד לשאר הפעילויות, ולמרות הניחוש שלי שרק שירה בציבור בקיבוץ בארי, היא היא שתחזיר את גלעד, אני חושבת שקומץ "מביני הדבר" שבנינו, צריכים לשים כרגע את מלוא הדגש וההמלצה על משמרות הקבע מול בית רה"מ. לעניות דעתי, שש מאות הזמרים מקיבוץ בארי, יכלו לתרום שעתיים בחודש לעשייה אפקטיבית וממשית, ובכך אכן להבטיח את קיום אותן משמרות עד יום חזרתו של גלעד. להזכירך, שום שיר בציבור ושום עמידה ברמזור החדש בכרמיאל עדיין לא יצרו כאן מהפכות. משמרות ליד בית רה"מ - כן (ע"ע מלחמת לבנון ובגין).

כבר לפני יותר מ-800 ימים אמרו "להם". לא עזר.

חמאס מבהיר: נדרוש אסירי עולם תמורת שליט http://news.walla.co.il/?w=//1343979 תגובה: מתוך הידיעה:"...דיווח הבוקר עיתון "הארץ", לפיו צוות שרים מיוחד סיים לגבש רשימת אסירים שאותה ישראל מוכנה לשחרר בתמורה לשחרור החייל החטוף גלעד שליט. בעיתון דווח כי הרשימה, הכוללת 450 אסירים, הועברה לעיונו של ראש הממשלה אהוד אולמרט..." מייד אחרי שבייתו של גלעד שליט ביוני 2006 (לפני שבייתם של אלדד רגב ואודי גולדווסר ז"ל !) הזהרתי את שר-הבטחון דאז, פרץ, ואת אהוד אולמרט, שהמחיר שהוצג אז ע"י החוטפים יעלה ככל שישראל 'תמשוך' ו'תסחוב' את הענין. החמאס וועדות ההתנגדות דרשו אז 450 אסירות (נשים) ונערים (קטינים) כתמורה לשחרור שליט. אולמרט "התנפח" למשמע הדרישה: "לעולם לא נכנע לסחטנות של טרוריסטים !" והשאר הסטוריה.

dariayaari

New member
אני שובצתי למשמרת עם פוני,{זו אישה}

בימי שני בין 9:00 ל-11:00 בבוקר. מי שרוצה מוזמן להצטרף. אנחנו מתחילים כבר מיום שני הקרוב - 15.9

קמנצינד

New member
בסך הכל זה אמור להיות 15 שעות ביום, נכון ?

את יודעת מאיזה שעה עד איזה שעה ? ובאיזה יום זה מתחיל ? גם לי קבעו כבר באיזה יום, באיזו שעה, ועם מי, אך אני מעדיף לא לפרסם את כל זה בפורום. אני מקווה שזה בסדר.

dariayaari

New member
משעה 7 בבוקר, ועד 10 בלילה.

אם אני ביום שני הקרוב, אז אני מניחה שזה מתחיל כבר ביום ראשון. ואגב, אני פרסמתי כדי לעודד את אנשי הפורום להרשם גם, שיראו שזה אכן קורה.....

למה אני מוצאת את עצמי מסכימה עם יונה?

כי כניראה שיש סיבה טובה...עם כל ההערכה לאנשים שתורמים ומשקיעים אנרגיה,זמן ומשאבים... אבל ממשיכים באותו דפוס פעולה שכולנו הסכמנו שהוא לא מאורגן ולא אסרטיבי מספיק....עוד הפגנה ומול מי? מול ראשממשלה מושחת שמעיפים אותו תיכף ושרים שמענין אותם רק הכיסא שלהם....אם אתם באמת חושבים שתשפיעו ככה על מישהו...שיבושם לכם.

יונה1

New member
היי חנה

אני חוששת שלא הובנתי כהלכה. אני דווקא כן ממליצה כבר למעלה משנתיים לעמוד מול בית או לשכת רה"מ. כיון שכולי תקוה שמשמרת המחאה הקבועה לא תתפרק בטרם עת, הרי שמובן שאיננו עומדים כעת מול אולמרט עצמו , אלא כמטרד של קבע המחכה ליורשו/יורשתו.

יונה1

New member
בנוסף על זה

אם יש מי שיכול ליזום פעילויות אפקטיביות נוספות (כמו למשל ההפגנה המתוכננת בכפר המכביה), הרי זה מאד מאד משובח! אם יש מי שיכול ליזום הפגנות מול בית שר הבטחון - אפילו משובח בריבוע. העניין הוא שלי קצת קשה להמליץ על רעיונות שאינני מתכוונת לבצע ולפי שעה, מכל חודשי ההתלבטות שהיו פה, ראיתי שבשקט ובמהירות התגבשה קבוצה גדולה למשמרות הקבע בירושלים.

dariayaari

New member
חנה,

די מוזר שדווקא עכשיו שסוף סוף משהו מתחיל לזוז, את אומרת שיש בלגן וכו'..........? וודאי שצריך להפגין מול ראש הממשלה !!, אלא מול מי?! זה שהוא מושחת לא משנה לצורך העניין, וזה שהשרים רוצים את הכסא שלהם, גם לא משנה לצורך העניין. הרי לא נצליח לחנך אף אחד, ואין לנו עניין בכך כרגע, כל מה שאנחנו עושים, אנחנו עושים כי אנחנו מאמינים שלחץ אמיתי ומסיבי על הממשלה, יכריח אותם בסופו של דבר לעשות מעשה. אגב, ייתכן מאד שרמון ישב על הרשימה משום הלחץ הציבורי. את יודעת, בקיבוץ אנשים היו קמים לעבודה יום יום, בלי לקבל משכורת, ולו רק בגלל דעת החברה, "מה יגידו". היינו הולכים חולים לעבודה, עם חום, כי למוסר העבודה היה הערך הגבוה ביותר בקיבוץ. {נכון לאז...}. כך שללחץ ציבורי יש השפעה רבה.

dariayaari

New member
קמנצ'נד

מבקשים לדעת איזה אוטובוס מגיע לביתו של אולמרט מהתחנה המרכזית בירושלים. אתה יודע במקרה? ומה שמו של הרחוב שבו נמצא ביתו של אומרט? הרחוב הפנימי.

אז יש לי חדשות לא חדשות ...

אתם לא מטרידים אף אחד...לא מפני שהמטרה אינה נכונה ולא מפני שאתם מתבישים להטריד אלא מפני שגם הטרדה יש לעשות כמו שצריך....כלומר מערך מרוכז ויעיל של יחצנות...אולי אני נשמעת כמו איזו אשת שיווק אבל כך לצערנו עובדים היום הדברים....הפגנות אידיאלסטיות לא הן לא מזיקות אף פעם ואולי אפילו מועילות....אבל מי שרוצה להשיג היום משהו יודע שיחצנות ושיווק אגרסיבי פלוס לובי משומן הם שיעשו את העבודה.

קמנצינד

New member
כרגיל, חנה- מילים כדורבנות !

למרות שאני חייב להודות שלא הבנתי כלום.

קמנצינד

New member
אז ככה...

קודם כל הכינוי שלי הוא קמנצינד ולא קמנצ'נד, עם יוד ולא עם צ'ופצ'יק. כבר הערתי לך על זה. זה קצת מעליב. האוטובוסים המגיעים מהתחנה המרכזית : קוים 31,32 מבנייני האומה מגיעים מרחק של שתי דקות הליכה מבית רוה"מ. קו 9, שהתחנה שלו היא ממש מחוץ לתחנה המרכזית, מגיע ממש אל שער הכניסה, אך התדירות של הקו הזה היא כלל לא גבוהה, והוא לא מגיע בכל שעות היום.לקו 13 שעוצר בתחנה ממול התחנה המרכזית, יש תחנה מול בית הנשיא, מרחק של שתי דקות (אולי שלוש) הליכה מהכיוון השני. גם קו 17 מגיע קרוב מאוד אל בית רוה"מ, ואני כמעט בטוח שיש לו תחנה בתחנה המרכזית, אך אני לא יודע איפה. הרחובות שעוברים על יד בית ראש הממשלה הם- עזה, בן מימון, בלפור, וסמולנסקין.

למעלה