הודעה ומחשבה אחת.

אני מוכרח לציין.......00000000000

שאתה לא היית חרדי ואינך חרדי כיום. ראיתי תקישור שלך, אתה טועה בגדול. החברה החרדית תקועה, אני מסכים, אבל עדיין במקום יותר טוב מהחברה החילונית, ומה שכתבת ביוצאים בשאלה והפנית אליו בלינק זה שקר וטעות שמזינים בו חילוניים. הלוואי והפשע החילוני במין והלשנה היה רק כפול מאה מאצל החרדים... אתה לא מכיר או מתכחש? אני לא נכנס פה בד"כ אם תרצה לדון איתי שלח נא לאישי.

לציין? זה הכל?

כשיהיו לך אסמכתאות לדבריך, נמשיך לדון בנושא. בינתים, אפשר לומר שהמוסריות הדמוקרטית טובה יותר מה"מוסריות" הדתית.

amirjak

New member
אני מדבר על החברה שתהיה פה

עוד בין 30-70 שנה.. אני רק מקווה שתחייה לראותה.

אנא הסבר את עצמך.

איזו חברה תהיה לדעתך בעוד 30-70 שנה? בנוסף, הערת ה"אגב" שלך מרמזת על כוונתך לחיות זמן רב ממני?

amirjak

New member
לא משנה מה אענה לך כאן

אתה תחשוב שאני משוגע, אז לא משנה.. אם ב"ה תחייה עד אז תיווכח נ.ב: כשאני אומר זאת איני מתכוון שח"ו אחיה יותר ממך..

לא בדיוק.

אחשוב כי אתה משוגע אם אזהה אצלך תסמונת פסיכוטית. אם אתה מאמין שבעוד 30-70 שנה תהיה כאן חברה אחרת מהיום, כנראה שיש לך סיבות לחשוב כך. אם תסביר את הסיבות, אוכל לשפוט בעצמי את הסבירות לקיום התרחיש. מהם המקורות לקביעתך, ואיזו חברה אתה מאמין שתהיה אז?

amirjak

New member
איך שאתה רוצה

הסיבה שלי לומר זאת היא מפגש עם רב לא מוכר עם בשורה מאד לא מוכרת שתשנה בקרוב את עמ"י ואת העולם. השאלה מתי הבשורה שלו (לאחר שתפורסם - שנה הבאה..) תתחיל להשפיע וזאת אני לא יודע ולכן חזיתי 30 - 70 שנה.

Go vern or

New member
מענין. גם לי היה מפגש עם מעונן

(חוזה בעננים) המכיר את הרב שלך והוא אמר שאין בדבריו כל ממש וציין שזו דרכם של שרלטנים או דוחקי-קץ ערמומיים. הם נוקבים בתאריכי יעד מספיק רחוקים מכדי שיופרכו לעיני הדור הנכחי. רק עליך אני תמה, שאתה נתפש להבלים כגון דא, במאה ה-21. כמה עגום...

amirjak

New member
ממש לא..

מהנבואות של אותו רב - 3 שנים לפני האינתיפדה הוא הודיע עליה.. וחודשיים לפני אסון מגדלי התאומים נודע לו שמשהו נורא הולך להתרחש בארה"ב.. למעשה זה די ברור שתלעגו לי ולכן לא רציתי לומר זאת. אולם מאחר וחשפתי בפניכם את מועד התגלות אותו (שנה הבאה) רב בציבור לא רחוק היום שבו תיווכחו בעצמכם בצדקתו ובצדקת נבואותיו. ועד אז אפילו אני הייתי מטיל ספק בעצמי, (אם לא הייתי חווה מה שחוויתי ולא רואה מה שראיתי..).

G overnor

New member
כל שיחה שלו בינו לבין ערשו וכריתו,

שלא תועדה בפרהסיה - אינה נחשבת, וחבל שבחור גדול כמוך רואה בכך "מופת". יש לו "נבואות"? בבקשה, יצהיר עליהן מבעוד מועד. נתעד, נשמור, ונבדק כיצד נתגשמו...

אין חשיבות לשום קשקוש/כשכוש, אלא

אם פורסם פומבית _לפני_ קרות הארוע ה"נבואי". אני מקווה שברור לך מדוע. האם אתה מעיירת באבות/מקובלים/רנטגנאים/אולטראסאונדים/MRIs בדרום? 2843920E

uuuaaa

New member
והנה מה שאליהו הנביא אומר :

"מעיד אני עלי את השמיים ואת הארץ, בין גוי ובין ישראל, בין איש בין אשה, בין עבד בין שפחה, הכל לפי מעשה שעושה - כך רוח הקודש שורה עליו". (אליהו רבה פרשה י') לא תשמעו את זה בדעת-אמת. מעניין למה.

כן...

מתוך כל ההתיחסויות הרבות לאשה במקורות, הצלחת למצוא התייחסויות בודדות לטובתה במקום לרעתה?

uuuaaa

New member
שטויות

אני יכול למצוא לך בקלות אינסוף מקומות טובים. לפי דעתי, כל המקורות טובים. צריך רק לדעת לפרש אותם. ובכל מקרה, כשאתה מחליט שמקור כלשהו הוא "טוב" או "רע" לאשה - זוהי פרשנות אישית שלך. כי החברה שלך החליטה שאשה שנשארת בבית ומטפלת בילדים - היא אשה מושפלת. אך אשת "קריירה" מצליחנית, ששוכרת מטפלת לילדים, גרושה - היא אשה מצליחה ומושא להערצה של מליוני נשים דתיות מסכנות. ודרך אגב, האם סיפרו לך בדעת-אמת שהאשה זוכה לשכר בעולם הבא כמו בעלה ?? למרות שהיא לא למדה תורה !! כל אחד מהם מקבל 310 עולמות. את זה לא שומעים ממכם. מעניין למה.

בסדר גמור.

תמצא לי. אני גם אאסוף מקורות, ואאסוף אותם לקובץ אחד גדול. אז ישפטו משתתפי הפורום. לגבי דעת אמת - אין לי מושג. לא קראתי את החומר שלהם.

uuuaaa

New member
אסור להאשים את גל

בזה שהוא מטומטם. האשמה היא אך ורק בסביבה שלו. כשהוא חזר בתשובה, כל הישיבה התחילה להתחנף אליו ולהחמיא לו על חכמתו, שעזב את חיי השקר. כשהוא חזר בשאלה, כל סביבתו החילונית, וכמובן אשתו וילדיו, מחמיאים לו על חכמתו, שעזב את חיי השקר. כולם מעריצים אותך גל. גם אנחנו כאן. וגם אני, הקטן. ולסיום, אין בית-המדרש ללא חידוש. אז נפתח למשל פרקי אבות (ג,יח): "רבי אליעזר בן חסמא אומר: תקופות וגימטריאות - פרפראות לחכמה". וכן מצינו הרבה גימטריאות בש"ס. ואגב, שמתי לב שבין השטויות הרגילות שהוא כותב (חז"ל הקדושים, חז"ל החכמים, חז"ל הנפלאים והמרוממים, הנשגבים והטהורים...) הוא שכח לכתוב ביטוי מאוד אהוב עליו: וד"ל. וד"ל.

מה הוספת לנו בחוכמתך?

האם יש לך תגובה ספציפית לנושא שהועלה על ידי גל? התקפות אישיות מרמזות בדרך כלל על אזלת ידים אל מול טענה חזקה ותקפה.

למעלה