הודעה ומחשבה אחת.

uuuaaa

New member
ובכן

אני יכול להגיב על כל טענה שהוא המציא. אני לא רואה בזה טעם, תועלת או תכלית. הרי דוד-המלך אמר לנו ברוח הקודש: "עִם-נָבָר תִּתְבָּרָר; וְעִם-עִקֵּשׁ, תִּתְפַּתָּל" (תהילים י"ח)

uuuaaa

New member
הטעם הוא

להרים את כבוד דתינו המושפלת מיד בני-עוולה, אשר באים לכאן לגדף ולחרף את אחינו הנאמנים, המחבתי"ם, העושים ימים כלילות כדי להציל את אחינו התועים מחרבו של גוג, ומְדינה של גיהנם ובריטני ספירס. אותם שפלים, מנסים להשתמש בשפה מתחנחנת ומכובדת לכאורה (קדושים, מלאכים... בלה בלה), כלפי חכמי ישראל, כדי שדבריהם ייחשבו כנים ואמיתיים, ויוצאים מהלב. לכן, צריך להוכיח את אפסותם, שיפלותם ושקריהם לעין כל.

האם

נאצות וקללות כנגד אחד מרומם את האחר??? גישה מעניינת יש לך - לרומם את הדת ע"י קללות...

Go vern or

New member
הצרך הבוער בעצמות, לייצא

אידיאולוגיה באפן לוחמני, או העסוק האובססיבי באפולוגטיקה, הוא במובהק נחלת אלה מבין האוחזים בה שהם אכולי ספקות ומתיסרים בלבטים עמוקים. נראה להם כי רק אם כל האוכלוסיה תסגל לעצמה את השקפתם ההזויה, תתאשר להם צדקת האידיאולוגיה ולו מכח "לא יתכן שכולם טועים". הספקות והלבטים גורמים להם לגרור את עניני האמונה מן המחוזות האימטריאליים של עולם הלימבו/וודו, שם הם מחוסנים מכל מבחן או בקורת, אל גיא ההריגה של עולם המציאות, שם נפתחת עליהם אש תופת מכל הכוונים. כל "מופת" יודוצנטרי המצוי באשפתם (תרתי-משמע) של מחב"תים - רוסק, ועדיין לא למדו לקח. חברל'ך, נכונו לכם חיים מלאי יסורים בגין אידיוטיותכם...

תשובות לשאלותיך

ככלל , סגנון התקפתך לא מאפשר תשובה כי אינך יורד לדוגמאות ספציפיות אלא יורה לכל עבר. לגופם של טענותיך (ובקצרה ממש). א. גימטריאות הינם חלק מן התורה ובחוכמת הסוד נעשה בהם שימו שנרחב. גם בעל הטורים מגדולי הראשונים בכל הדורות חיבר חיבור שלם על התורה שהדגש בו עלך גימטריאות. ב. דרכי האמורי? פרט! יש ויכוח מפורסם בין השו"ע לרמ"א לעניין תרנגול כפרות. האם לכך כוונתך? ג/ד/ה/ו/ז. מה כוונתך? פרט בבקשה.

גימטריות? אולי...

אבל לשימוש שנעשה בגימטריאות כיום בציבור החרדי אין שום קשר ל"קבלה וחוכמת הסוד". המחזירים בתשובה משתמשים בזה בדיוק באותה צורה שנוצרים משתמשים. ראה דוגמא לשימוש כזה כאן.

גימטריות ששמעתי מקיבוצניק !

שימו לב - זה רץ חזק מאוד בקיבוץ יגור , אחד מלקוחותי שם סיפר לי את הגימטריה הבאה: אבי רן (263) - (היה שוער נבחרת ישראל בכדורגל ונהרג בתאונת אופנוע ים) כדורגל (263) אופנוע ים (263) אז זה אם תרצו הוכחה שגם את החילונים מעניינות גימטריות, כמו גם עיסוק בנושאי נסתרות. מה זה אומר ? אל תשאלו אותי כי אני לא יודע !!!

Go vern or

New member
"גימטריאות הינם חלק מן התורה"

טעות. הן ענין טפל לחלוטין לתורה, ומסווגות כפרפראות, או קשוט. אם מוצאים משהו "מוצלח" - ניחא. אם לא - אז לא. בכל מקרה - מותר לחייך למראה משהו "מוצלח", אולם, _אין_ להסיק מזה דבר...

פלסטיק

New member
זכורה לי גימטריא אחת

אריה מחלוף דרעי = סוף גנב לתליה תבדוק זה עובד

למעלה