avishay¥ and me
New member
הודעה זאת מיועדת לגב"ץ בלבד!!!!
לכל מי שהוא לא מגב"ץ אתם מתבקשים לא לענות כי אז אני לא יבין כלום ואני לא יכול לדעת אם אני צריך להרביץ למישהו עכשיו אממ..אממ.. לכבוד:גב"ץ הנידון:מה אכפת לכם? פשוט תקראו את ההודעה המחורבנת לפני כמה זמן(אני לא בטוח כמה כי לא התחברתי לאיציק כבר הרבה זמן) שלחה אלי BUFFYGIRL הודעה ובה היה כתוב ואני מצטט: ----------------------------------------- You have received a message! יש לי בקשה ממך. אתה יכול להסיר לחברים שלך בפורום שמספיק עם הקטע של הטלוויזיה? באמת! אנחנו אוהבים תוכנית, וכן מכורים אליה. זכותנו ונמאס לנו שמעירים לזה עלינו. טוב ?
--------------------------------------------- ולשם שינוי אני מבין אותה תחשבו על זה ככה נניח(על הרצפה) שהם היו מגלים אתם מכורים לשומשום דביק ולטופי בטעם תפוז מכני והיינו יורדים ומציקים לכם כל הזמן על זה הייתם נהנים? מי שאומר כן אז הוא ממש אבל ממש מסטול (נחמע!!!!! בלי דבק) אז אני מצפה מכל אחד מאיתנו לכתוב כאן הודעה שהולכת ככה: אני______(תמלאו את החסר) לא הולך לרדת עוד הרבה על החדשים/באפי פריקס(תמחקו את המיותר) בתמורה לכך שהם לא ירדו הרבה עלינו זהו נ.ב. עכשיו 2:28 אז אני דיי ישן אז
:'
-
*קפה זה טוב ביחוד אם הוא קר*
לכל מי שהוא לא מגב"ץ אתם מתבקשים לא לענות כי אז אני לא יבין כלום ואני לא יכול לדעת אם אני צריך להרביץ למישהו עכשיו אממ..אממ.. לכבוד:גב"ץ הנידון:מה אכפת לכם? פשוט תקראו את ההודעה המחורבנת לפני כמה זמן(אני לא בטוח כמה כי לא התחברתי לאיציק כבר הרבה זמן) שלחה אלי BUFFYGIRL הודעה ובה היה כתוב ואני מצטט: ----------------------------------------- You have received a message! יש לי בקשה ממך. אתה יכול להסיר לחברים שלך בפורום שמספיק עם הקטע של הטלוויזיה? באמת! אנחנו אוהבים תוכנית, וכן מכורים אליה. זכותנו ונמאס לנו שמעירים לזה עלינו. טוב ?