הודעה זאת מיועדת לגב"ץ בלבד!!!!

הודעה זאת מיועדת לגב"ץ בלבד!!!!

לכל מי שהוא לא מגב"ץ אתם מתבקשים לא לענות כי אז אני לא יבין כלום ואני לא יכול לדעת אם אני צריך להרביץ למישהו עכשיו אממ..אממ.. לכבוד:גב"ץ הנידון:מה אכפת לכם? פשוט תקראו את ההודעה המחורבנת לפני כמה זמן(אני לא בטוח כמה כי לא התחברתי לאיציק כבר הרבה זמן) שלחה אלי BUFFYGIRL הודעה ובה היה כתוב ואני מצטט: ----------------------------------------- You have received a message! יש לי בקשה ממך. אתה יכול להסיר לחברים שלך בפורום שמספיק עם הקטע של הטלוויזיה? באמת! אנחנו אוהבים תוכנית, וכן מכורים אליה. זכותנו ונמאס לנו שמעירים לזה עלינו. טוב ? :) --------------------------------------------- ולשם שינוי אני מבין אותה תחשבו על זה ככה נניח(על הרצפה) שהם היו מגלים אתם מכורים לשומשום דביק ולטופי בטעם תפוז מכני והיינו יורדים ומציקים לכם כל הזמן על זה הייתם נהנים? מי שאומר כן אז הוא ממש אבל ממש מסטול (נחמע!!!!! בלי דבק) אז אני מצפה מכל אחד מאיתנו לכתוב כאן הודעה שהולכת ככה: אני______(תמלאו את החסר) לא הולך לרדת עוד הרבה על החדשים/באפי פריקס(תמחקו את המיותר) בתמורה לכך שהם לא ירדו הרבה עלינו זהו נ.ב. עכשיו 2:28 אז אני דיי ישן אז
:&#39
-
*קפה זה טוב ביחוד אם הוא קר*

כדי להוות דוגמא אישית

אני אבישי(תמלאו את החסר) לא הולך לרדת עוד הרבה על החדשים/באפי פריקס(תמחקו את המיותר) בתמורה לכך שהם לא ירדו הרבה עלינו

RoyalWizard

New member
הנה!

אני ויסמן הולך לרדת עוד הרבה על החדשים אם הם יעשו ויגידו משו מפגר
ואם הם ירדו עלי

טוב נו...

אני ______נחמע (תמלאו את החסר) לא הולך לרדת עוד הרבה על /באפי פריקס(תמחקו את המיותר) בתמורה לכך שהם לא ירדו הרבה עלינו

אנחנו באפי פריקס, אתם... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

פיגור פריקס. אתם ממשיכים לקרוא לנו באפי פריקס, אז גם לנו מותר לקרוא לכם בשמות.

HuGo Hell

New member
אוי איך הייתי נהנה למחוק את זה.

אם רק הייתי מנהל. אם רק הייתי. וכמובן שמותר למחוק כזה דבר כי זה פוגע באנשים.
ומעצבן.

אתה מדבר אליי? ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

על מה שכתבתי? כי לדעתי זה דווקא נורא נחמד.

ואתה סתם בלעעעעעעעעעעעעעעעע ו....

גגגגגגגגגגגגגגגעעעעעעעעעעעע, ואהההההההההההההההה!!!!!!! וברגע שתפסיקו לקרוא לנו בשמות אולי נחשוב על לחשוב עליכם.
אם אתם רוצים להיות נחמדים, פשוט תפסיקו.

RoyalWizard

New member
אתה מסריח!

אבישי רוצה להיות נחמט אליכם ואתם סתם מתחילים להיות זונות! ואתה KRPYONT או איך שלא קוראים לך תפסיק לדבר על התבגרות וכאלה זה סתם מעצבן וחוץ מזה כיאילו שאתה בוגר אז כל הזמן רק אומר את אותו משפט בצד ולא עושה כלום חוץ מזה

buffgirl

New member
די נו! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הוא נסה לעשות משהו נחמד, יהיה נחמד מצדכם לשבת פעם אחת ולסתום את הפה שלכם.

ויהיה נחמד מצידו... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

פעם אחת לסתום את הפה שלו ולא לקרוא לנו בשמות מפגרים.

למעלה