הודעה זאת מיועדת לגב"ץ בלבד!!!!

Kryptonite

New member
זה נחמד בעינייך?../images/Emo168.gif

לי אישית יש דה ז'ה וו ענק כשרבתי עם אביב על המגלשה, הוא הציע שאני אהיה ראשון בתמורה לזה שהוא יהיה ראשון מחר. o_O

buffgirl

New member
אני ממש לא מבינה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מה הבעיה שלכם. באפי פריקס זה לא עלבון. הוא קורא לנו ככה בגלל שאני ביקשתי שלא ירדו עלינו בנושא של טלוויזיה. מבינים את הקשר? גוד, אפילו כשעושים לכם משהו טוב אתם צועקים וכועסים. אפילו אני מתחילה לא לאהוב אתכם. לפעמים אתם ממש מגזימים. אתם רק שמתם לב לכינוי שלכם? לא שמתם לב לרעיון של ההודעה? חבל שלא.

מצטערת, אבל... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טיפה קשה לי להתייחס ברצינות ובצורה יפה לבנאדם שקרא לי והשווה אותי ואת החברים שלי לנאצים, קרא לנו סוגדי היטלר ולא יהודים. וחשבתי, שדווקא את, יותר מכולם, תביני את זה. את יודעת על מה אני מדברת. אולי את לא קראת את ההודעה שהוא כתב, כי מייד התלוננתי לתפוז והם מחקו אותה, אבל אני בטוחה שאם היית רואה אותה - היית מתייחסת אליו יותר גרוע ממני פי 5.

buffgirl

New member
מצטערת, לא ראיתי ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

את ההודעה שלו. את צודקת בכעס שלך אליו ואני לא יכולה להגיד לך כלום. סורי האני..

RoyalWizard

New member
כמה דברים על זה

אותו ילד שאמר את זה קורא ככה לכולם בצחוק אפילו לנו ואפילו שאנחנו מרביצים לו ואומרים לו לסתום בקשר לזה אבל הוא מתייחס לזה בצחוק ואפילו אנחנו יורדים עליו בגלל זה אבל את לא צריכה ממש להגזים עם הנושא הוא קורא ככה לכולם! הוא פשוט אידיוט תתגברי על זה אם באמת את יודעת שאת לא מה שהוא אמר אז תפסיקי אם זה! פשוט תמשיכי הלאה

בצחוק? בצחוק?!?! ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

ההודעה ההיא הייתה בצחוק כמו שאני יודעת לעוף. הבנאדם כתב הודעה שפשוט אי אפשר לתאר, פשוט מביישת את תפוז, ויותר מזה. זה היה פשוט מזעזע, מבחיל, ומזוויע. ועוד הוא טרח להוסיף לזה תמונה קטנה ונחמדה של הסמל של הנאצים. אז בצחוק? אם זה הצחוק שלו ושלכם, אני מעדיפה לא להכיר אתכם בכלל. תודה ושלום.

RoyalWizard

New member
טוב

אל תכירי
אבל בכל מקרה אל תעשי מזה סיפור הילד פשוט אידיוט (ואתה יודע את זה מי שכתב שלא אגיד את שמו) תפסיקי לעשות סיפור הוא כתב וההודעה כבר נמחקה תרדי מהנושא כבר!

HuGo Hell

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

למה לרדת עליו? למה לרדת על אנשים? אני לא מבין את זה. אתם מתנהגים כמו הכיתה שלי? למה אתם מתנהגים בכזאת צורה חסרת בגרות?

Woogyman

New member
אולי זה רק אני, ../images/Emo110.gif

אבל למה לא לקחת את "באפי פריק" כמחמאה? זה פשוט מישהו שמעריץ באפי.. זה לא איזה כינוי שאמור להעליב.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

גבינה צהובה זה גבנ"צ, לא גב"צ. ובכלל, בראשי תיבות אין אותיות סופיות כמו שאתם כותבים(גב"ץ).

Woogyman

New member
אף אחד לא כותב תנ"כ.. ../images/Emo110.gif

אפילו בטופס של הבחינת בגרות ועל הספר תנ"ך רשום עם "ך".

למעלה