הודעה זאת מיועדת לגב"ץ בלבד!!!!

RoyalWizard

New member
תפסיק להיות חכם

גבץ זה יותר מאגניב מגבנץ זה גם נשמע יותר טוב וגם יותר טוב

כמה דברים../images/Emo70.gif

דבר ראשון....זה בכלל לא הוא שכתב את ההודעה הנאצית.....האיש שכתב את ההודעה הדפוקה הזאת בקושי כותב כאן ובכלל קוראים לו יואב ולא אבישי...אז לפני שאת אומרת משו תבדקי את העובדות שלך
דבר שני...את בכלל לא שמה לב לתוכן של ההודעה...את ישר רואה את השם של הבנאדם שכתב אותה ומסמנת עליו איקס... דבר שלישי...שלום קוראים לי נחמע ואם תפסיקי להיות כזאת מעצבנת אולי אפילו נוכל להסתדר
דבר רביעי....למה אני צריכה להיות בוגרת לעזאזל?!?!?! מה הקטע שלך האיש עם הגיטרה בכותרות להתייחס לחוסר-בגרות שלי כדבר רע?!? אם כל האנשים בעולם היו בוגרים כמוך היה פה מאוט משעמם...חוצמזה שאני באמת לא עברתי את גיל עשר...אני רק בת חמש
דבר חמישי...גב"ץ זה קיצור נחמט לגבינה צהובה... יאללה לכו תקשיבו קצת לשב"ק ס' ותהיו שמחים

Charmed Gal

New member
לכו תראו קצת...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

מכושפות ובאפי ותתמכרו...
וככה תבינו אותנו וגם יהיה לנו על מה לדבר.

Charmed Gal

New member
בושה וחרפה לך כופרת../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

להרדם באמצע פרק של באפי... איזו הידרדרות...*נאנח*

בטח שאני מסמנת עליו X... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

הוא בנאדם מפגר ומעצבן, וכבר ראיתי את תוכן ההודעות שלו לפני זה, ואין לי סיבה שלא לסמן אותו באיקס. (זונותתתתתתתתת מזדיינים לכו תמותו עם הבאפי שלכם יאאאאאאאאא הומואים מוצצים בתחתתתתתתתתתתת). תודה. דבר שני - תפסיקי להיות כזאת פוסטמה ואז אולי אני אפסיק להיות כזאת מעצבנת. סגרנו?
מה הקטע של לכתוב דברים בצורה מאוט נחמטה - ככה?! -_- אם כל האנשים היו תינוקות כמוכם, כבר מזמן האנושות הייתה נחרבת. כותבים גבנ"צ.
צ'או.

Kryptonite

New member
Whatever...../images/Emo168.gif

אם העולם היה מלא באנשים כמוני, לא היה טוב.
מכושפותים, די לנסות להסביר להם משהו, שלהם יהיו את השרשורים שלהם, ושלנו יהיו את שלנו. סקרו דם, לט דה צ'ארמד וונס רולז. ניראה אם הם יבינו את זה...

זהו

אני התאכזבי ממכם גב"ץ(ביחוד ממך נחמע) מהחדים לא הופתעתי....אהאמת מחלק אני כן אבל מאלה עם התגובות הרעות(2 אנשים בדיוק) לא הופתעתי אבל ממכם??? אני לא מאמין למקרא עיני אתם בושה לגב"ץ אני פשוט מתבייש בכם וזהו :mad:

תתאכזב כמה שבא לך../images/Emo70.gif

אני לא הייתי נחמטה בהתחלה אבל אחרי זה כן הייתי.... וגם נשבעתי אמונים עם המשפט הטיפעש שלך...

למעלה