הודעה חדשה להקפצת ההודעה של יעלי

יעל

את באמת מאמינה שילד קם בבוקר והוא שונה? את באמת מאמינה שאין סיבה ממשית לכאב? את באמת חושבת שלא צריך להעזר ביועץ כאשר לא מוצאים פיתרון? התוצאה היא תמיד מעידה אם הדרך היתה נכונה או לא..... צר לי אם אני לא מובנת אבל כשיש משבר עם ילד ,זה בדיוק כמו עם מבוגר,אם אנחנו לא יודעים מה לעשות? יש אנשי מקצוע. ולדעתי ילד בהחלט יכול להרוס ,והרי את מכירה את סיפור חיי...........

rolan

New member
יעלי, תקשיבי ליונה

אני מסכימה איתה מילה במילה, גם אמרתי לך דברים דומים מתישהו... אצל ילד ביולוגי (או כימי... כך קוראים ללא ביולוגי?
) בעיקר המתבגר, צצות בעיות ושאלות, שלנו, "האנשים הפשוטים" שלמעט רצון טוב, אין יכולת לענות עליהן. חשוב מאוד להתייעץ עם בעלי מקצוע שיוכלו להראות דרכים חדשות. רצוי וכדאי ללכת כל המשפחה כי לכולם יש מקום ולכולם יש תפקיד.

yaeli4

New member
תגידו, אני לא ברורה מספיק???

או שאולי לא הבנתם אותי, או אני לא הבנתי אתכן. רולן ויונה. משום מה אתן פונות אליי כאילו שאני מדברת על מקרה אישי. ולא כך הוא!!! בחיי!!! לא במקרה הזה. הדיון הזה נפתח בנושא התחשבות בילד כשבוחרים בן זוג, אחר כך זה גלש למה עושים כשהדברים משתנים בדרך ואתן מתעקשות לייעץ לי כאילו שאני מדברת על הבית שלי. אז בבקשה,

yaeli4

New member
ואגב, לא אמרתי שאין לי בעיות בתחום

הזה, אבל השרשור הזה היה מיועד להיות דיון פומבי בנושא, ולא דיון בבעיותיה לכאורה של יעל.

אני לא מבינה

למה את חושבת שהדברים מדברים עליך או על בעיותיך? מה שכתבתי ועניתי הוא כללי ונכון לדעתי לגבי שאלתך הכללית. צר לי שככה נראים לך הדברים .

yaeli4

New member
אז סליחה שלא הבנתי אותך, יונה

אי הבנה. עזבי. זה בסדר. רק אי הבנה קטנה.

rolan

New member
גם אני

כך... לא רוצה להסיט את הדיון - מתנצלת אם דבריי נראו אישיים, אף שכתבתי שפעם שוחחנו על הנושא, לא התכוונתי אליך באופן אישי.

maof

New member
התשובה היא לא !!!!!

מחצית מחיי הענקתי עבור ילדי...... עבורם הייתי זמין בכל רגע ..... זה גם לא עינין אותם אם טוב לי או רע לי הם ידעו שאני תמיד נימצא בשעת הצורך הילדים מיתבגרים והולכים לכיוון שהם בוחרים בו לדרך שמתאימה עבורם..... ואני ??????? אנחנו ?????? נישארים רק עם הזכרונות .....והתמונות שבאלבום לא שאלתי אותם ביום שפגשתי את אמא שלהם..... ולא אשאל אותם אם הם מסכימים לאישה שהכרתי !!!!! אם הם יהיו מוכנים לראות את הדברים שאני רואה באישה שלצידי.....אני יהייה מאושר ואם הם לא ירצו לקבל אותה ...בגלל כל מיני שיקולים לא אשנה את דעתי עבורם !!!! האושר שלי חשוב לא פחות ..... מעוף

yaeli4

New member
מעוף, תיסלם על הנחישות!!!

הרגשתי, כשקראתי מה כתבת, שאתה כותב בדם ליבך. אני מעריכה את הדעות שלך ואת הכנות שלך. חזק ואמץ.

1נתי 1

New member
רק אל תהרגו אותי../images/Emo67.gif

אבל נראה לי כי לגבר אשר אינו מגדל את ילדיו יותר קל להתעלם או במילים יותר עדינות - להעמיד את הילדים בפני העובדה. לאשה אשר ילדיה נמצאים עימה מידי יום יותר קשה להתעלם מדעת הילדים ואם נהיה כנים עם עצמנו - איכפת לנו מילדנו ואם הילד מביע דחייה מההתחלה זה מעיב ולעיתים קרובות גם משפיע על המשך היחסים. לעיתים הילדים סתם מתנגדים - אם זה מקנאה או מרצון לראות את ההורים שוב יחד ויחסים חדשים הרי יפריעו למהלך שכזה. אבל לעיתים הילדים חשים ורואים דברים שאין אנו רואים - הרי אנו בתהליך התאהבות ואנו רואים את האהוב דרך מסך ורוד. כבר ניתקלתי במקרים בהם בתי ראתה מישהו וגם מישהי וללא הכרות קודמת קלעה לאופי האמיתי. לכן עלינו להיות יותר קשובים לילדנו ולראות מה מסתתר מאחורי ההתנגדויות.

maof

New member
נתי......

אני לא אומר שאני מיתעלם !!!!!! למדתי בחיי להקשיב..... גם את הקטע של ההיתאהבות עברתי ..... כן אני אדם שהולך אחרי הלב.....אבל אני גם חושב !!!!! ואני לא חושב שאם לא היה פידבק לדברים שאני מרגיש הכל היה ניגמר מעצמו ....ללא היתערבות בדעותיהם של אחרים כבר למדתי שילדים יודעים איך לשחק עם הרגשות שלנו.... אני לא מיסתכל על החיים מאחורי מסך ורוד אני מיסתכל בצורה ריאלית ואמיתית ..... אחרי בדיקה חוזרת של עצמי .....מה אני רוצה....ואם לא טעיתי???? ואני לא שוכח לראות מה מיסתתר מאחורי ההתנגדות ולמה??????? מה מחבר שני אנשים ?? זכרונות העבר ......ותיקוות העתיד מעוף

shond7

New member
תגובת עידוד למעוף

אתה האדם היחידי האומר את האמת גם מחוץ ללב מה שכולם חוששים לאמר בגלל מה יגדו אחרים. ראה תגובתי מהיום.הכינוי שלי שונד

yaeli4

New member
איזה אהבלה אני...../images/Emo163.gif

שלחתי בלי להכניס את ההודעה. אז בוקר טוב לכולם. יום חם היום, אבל אני במזגן עכשיו ויש לי אחלה קפה. אז בואו שבו סביב מדורת השבט ותתחממו לכם. למרות שקטנצ'יק חולה ונמצא איתי בבית היום, אנחנו משתוללים ומבסוטים מהחיים. יש לי עבודה רבה, אבל היא תחכה קצת לטובת הקפה.

עלמה 3

New member
יעלי, המממממ אחלה קפה ....

יום נפלא, ושהקטנצ'יק יחלים מהר....
עלמה

צהרים טובים לכולם

רק רציתי להגיד שאני לומדת הרבה מכולם וחוץ מזה קצת מקפיצה. תודה לכם

yaeli4

New member
גמני,גמני, לומדת קצת מכולם...

וגם אוהבת נורא כדורסל והקפצות..

PopPy

New member
נקודת מבט אחרת...

אני בת 15, אבי נפטר כשהייתי בת מספר חודשים ומאז אמא שלי לבד. פה ושם קשר, היה גם אחד רציני לפני כמה שנים, אבל בסופו של דבר שום דבר לא יצא מזה. חשוב לי להגיד לכם, מנקודת מבט של בת לאם חד הורית שאני חושבת שאין דבר שישמח יותר את הילדים שלכם מהאושר האישי שלכם, ואסור לכם לוותר על קשר בגלל הילדים. אני לא מתיימתר לייצג את כל הילדים במשפחות חד-הוריות, אבל אני מאמינה שאף ילד לא ירצה שאמא או אבא שלו יזדקנו לבד, וישארו בודדים. הילדים שלכם לא חייבים לקבל את הבן זוג שלכםכהורה או בעל סמכות כלשהי- יש אמא/אבא, ויש את הבן/בת זוג שלו/ה, וזה כל מה שהוא. הילדים שלכם לא חייבים לאהוב אותו, ולא חייבים לבלות איתו. בשבילכם הוא יכול להיות בנאדם נפלא שאתם נהנים מחברתו, בשביל הילדים שלכם הוא אדם זר, שיכול להנות עם ההורה אבל שיעזוב אותנו מחוץ לתמונה, ואני חושבת שזה הדבר הכי חשוב שצריך לזכור- להתחשב זה בזה..

דעתי...

אני חושבת שצריך להיתחשב בילדים ואפילו מאוד אני למשל רק בת 11 ואין לי הרבה ניסיון בחיים אבל אני חובבת ספרים והמון פעמיים ניתקלתי באנשים שהיגרשו ולילדים היה הרבה יותר קשה להיתרגל למצב אבל החיים עוברים והילדים הקימו להם אישיות חדשה,אישיות בלי אבא או ההפך לכן אני ממליצה לך לחשוב על זה אבל יש גם עצות אחרות למשל שהילד או הילדה כבר בני 18 או יותר הם מבינים שאת רוצה כי קשה לך הם יבינו יותר שאת צריכה מישו שיתמוך בך אולי ידיד או דומה לזה ויש גם כאלה שהאבא ניפטר אז צריך כי מישהו חייב להחליף אותו ועוד פיסת מידע אם האבא מיתגרש ויש ילד זה יותר קשה כי כמו כל הפיתגמים כתוב שה'ילד צריך תמיכה של גבר והילדה צריכה תמיכה של אישה שתדריך אותה...' טוובבבבבבב אז אני מקווה שבנת בייייייי.... חנה .למחשבה או במילים אחרות תקראי ותפנימי.....

למעלה