הודעה חשובה מאוד לחילוניים כאן.

Baby Boo

New member
נשמה תקשיב..

דיי לזבל לאנשים בשכל. אתה לא חרדי בטוח ולא כלום.. אתה פשוט רוצה למשוך אליך צומי ויופי הצלחת אני גאה בך
עכשיו תושיב את עצמך יפה בכיסה ותתנהג יפה כי אתה עושה מעצמך צחוק.. טל

blablash

New member
בובה, תקשיבי.

ב"ה אולי פשוט תשתקי כשאין לך מה להגיד? פשוט תגידי 'אני סתם אהבלה שאין לה מה להגיד בנושא, אבל אני בכל זאת רוצה להשתתף בדיון, אז אני אזרוק כמה משפטים אידיוטיים לחלוטין לחלל האוויר ובזה נסכם את העניין?

tamarhp

New member
אולי

יש כאלו שלא יודעים, נכון. אני מבינה מ רצית להגיד בהודעה. אני פשוט לא מקבלת את הדרך בה הצגת אותה. כתבתי לך הודעה נוספת, כנס לקישור למטה. ודבר אחרון - אין פה עניין שאני לא מקבלת את האמת בפרצוף. המשפחה שלי לא מהציבור החרדי, וצביעות אפשר למצוא בכל ציבור. חבל שאתה מכפיש ציבור שלם שאין לו אפשרות להתגונן מעל גבי הפורום הזה. ולכל מי שקורא את ההודעה הזו - גם לדברים של blablash לא תמיד צריך להתייחס כתורה מסיני! לכל אחד יש דיעות משלו!

blablash

New member
לא אמרתי שלא יקחו את דברי החרדים בר

ב"ה ברצינות, אלא, שלא ייתכן שחרדים יגידו על כל מילה שיוצאת להם מהפה, זה מה שהקב"ה אמר, זה מה שכתוב בתורה, זה מה שהרבנים אמרו, ועובדה שנתקלתי פה כמה וכמה פעמים בהודעות של חרדים שכביכול זו דעת התורה, דעת גדולי ישראל, והאמת שזה לא כך. לכן רציתי להבהיר לחילונים שלא כל מה שחרדי מוציא מהפה שלו זו בהרכח דעת התורה ודעת הרבנים...

למעלה