הודעה חשובה!!!

AyalaN

New member
הנשיקה הזאת.

הייתה ממש לא בוטה. היא בסך הכל נשיקה בין שני גברים. וילדים, כן ילדים, אפילו אם להם את הנטיות האלו צריכים לדעת שזה קיים. הצנזורה הזאת, מראה לילדים שזה "לא בסדר" שיש הומואים. בגלל זה אנשים, יהיו כמוך. תבין, שמחשבות כמו שלך, הם אופייניות ללפני כמה עשורים. (ואם אני כבר לומדת לבגרות בהיסטוריה.. גם הנאצים, כן הנאצים, חשבו כמוך.) כשאני הייתי בת 10, הראו לי את אלן. ובניגוד לתוכניות אחרות שראיתי שהיה בהן סקס, גם הסבירו מה זה לסביות. בגלל מה שראיתי אז, אני הרבה יותר סבלנית, מאשר ההורים שלי למשל. אבל לא בגלל מה שראיתי אז נוצרת הזהות המינית שלי. וזה רק עשה אותי פתוחה יותר לרעיונות אחרים. (דבר שגם מאוד חשוב אם אתה רוצה להיות אומן, כמו שאני מתכוונת להיות.) בכל מקרה, הגיע הזמן שתתקדם למאה ה21. הנשיקה הזאת, הייתה יכולה לעשות רק טוב, ולא להזיק. זוג ששוכב בכל מקום, זה הרבה פחות חינוכי.

Dshira

New member
איזה חוצפה!

מה זה? זה בדיוק כמו שיצנזרו את נועה וזוהר!\נינט וזוהר! מיקי ונחי! או כל אחד אחר!!! חכו חכו מה יעשו להם :) חחח

Dshira

New member
אני בעד

שמישהו יעתיק את ההודעה הזאת לפורום לסביות\הומואים וכו'.. תראו איזה בלאגן זה יצור! אבל חוץ מעוד יחסי ציבור לסדרה לא נראה לי שיצליחו לשנות משהו...

1sharon1

New member
ראסמי שטויות..

אפשר לחשוב מה מראים..כולה נשיקה...ביג דיל..ממש ילדים בני 10 או לא משנה איזה גיל לא מודעים לזה שיש הומואים..מה אני יגיד לכם עכשיו שהם רואים את הסידרה הם רק מתחילים להיות מודעים לזה...ממש לאאא אוףףףף שונאת צינזורים מטומטמים..

תראו...

כן זה כן יכול להשפיע לילד בן 10 שהוא יגדל הוא יחשוב על זה .. דרך אגב לא נולדים עם זה מישהוא רשם למעלה שאו שנולדים עם זה .. הומו זה לא מחלה הומו זה בחירה אישית!!!!

RachelMN

New member
מחלה?!

איך אתה בכלל אומר שמישהו אמר ש"הומו זה מחלה" - הומו זה לא מחלה ולא בטיח! העניין שזה אולי מחלה הגיע ממך, וממך בלבד. זה לא בחירה אישית. נולדים עם הנטיות. הבחירה האישית היא האם להשלים איתם ולחיות בשלום עם עצמך, או לא.

yotam 1 4

New member
אני אומר לכם מפורשות

שאם הם יעשו את זה,אני מפסיק לראות את הסדרה. מה זה הדבר הזה? למה לא מצנזרים את הנשיקות של גלי ויריב? בגלל שזה "נורמלי" וככה צריך להיות? אם יראו לילדים הקטנים את הדברים האלה עכשיו,כשהם יהיו גדולים הם יתייחסו יפה למי ששונה מהם. ואם יש להורים של הילדים האלה בעיה עם זה שיראו את זה-חבל מאוד. שיפסיקו לתת להם לראות את הסדרה. זה פשוט מגעיל! כאילו,מה הופך את זה למשהו שצריך לצנזר אותו?!! זה שהם הומואים? אז מה? זה פשוט מגעיל,ואני מתחנן שמישהו יכין עצומה!

yotam 1 4

New member
אוקיי,פירסמתי את ההודעה

בפורום גאווה צעירה,ובפורום לסביות. עכשיו רק נחכה לתגובות,ואנחנו יכולים להחתים את כולם על עצומה כשתהיה אחת

dannyshadow

New member
אי שטויות

נו באמת! חושפים אותם לסצנות של דנה ויריב שמעודדות התנהגות כזו ולא חושפים אותם לנשיקה קטנה? נראה דפוק

daryali

New member
שימו לב

1 2 אני לא יודעת מה איתכם, אבל חייבים לעשות משו נגד זה , זה לא שלראות נשיקה בין גברים יגרום למישו להיות הומו, זו הטענה הכי טיפשית שיכולים להעלות,כי הומו ,אומנם לא הוכח שזה משו מולד\גנטי , מי שהומו יודע אתזה ולא צריך לראות נשיקה בין הומואים כדי להגיד "וואי, ראיתי את הנשיקה הזאת אז עכשיו אני הומו" אבל עוד דבר שצריך למחות נגדו, הוא ש"יס" החברה שהכי מסבירה פנים לקהילה ההלב"ט מצנזרת נשיקה בין גברים ,תמוה ומוזר.

למעלה