הודעה חשובה!!!

מה אתם בהלם מיזה ????

גם היום הולכים לצנזר וככה צריך ...... תפסיקו מה זה חייבם לעשות משהוא לזה? תראה ב10:45 את הנשיקה עם אתה כל כך רוצה... אתם לא מבינים שיש ילדים שרואים את הסידרה ב20:00 ולא מתאים שהם יראו את לא

AyalaN

New member
אתה לא מבין..

שאתה חושב כמו שחשבו לפני 50 שנה??? זה לא גורם שום דבר לילדים!!! יותר גרוע שילדים לא נחשפים לזה. אבל לך לך תגלה איך מדליקים אש.. אתה מתאים בערך לתקופה הזאת.

תקשיב זה שהדעות שלנו מנוגדות

אתה לא צריך לדבר ככה.... כן ילדים בני 10 12 רואים את זה וכן מושפיעים טוב מאוד שצינזרו... ילדים בגיל זה מבולבלים... מזהות המינית שלהם

AyalaN

New member
פחחחחח אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

קודם כל אני בת. (אילה, שם של בת). ילדים בני 10, 12 עוד לא יודעים אפילו מה זה, הם בטוח לא מבולבלים לגבי הזהות המינית שלהם. וגם אם הם כן, מה שאני ממש לא חושבת, זה שהם יראו שני גברים מתנשקים, זה לא אומר שהם גם ירצו. כדי להיות הומו, וגם סטרייט, זה עיניין של משיכה. ואם הם נמשכים לאנשים בני אותו המין שלהם, זה לא משנה אם הם רואים את הנשיקות או לא, בסוף הם יהיו איתם.

בגיל 11-12 ילדים לא מבולבלים../images/Emo163.gif

לגבי הזהות המינית שלהם. איך הם יתבלבלו אם הם בכלל לא התנסו? (בנשיקה, מגע מיני ויש כאלו שעדיין לא נמשכים למין השני בגיל הזה) מבולבלים לגבי הזהות המינית אולי מגיל 13-14, שכבר מתחילים להיות מודעים לזה.. בגיל 11 אני לא חושבת שיש ילד שמבולבל לגבי הזהות המינית שלו, ואם יש לראות נשיקה בין 2 גברים לא תשפיע עליו. להפך, היא תפתח את הילד לאנשים שונים ותראה לו שגם אותם מקבלים לחברה ובכיף.. דרך אגב, להיות גיי זאת ממש לא בחירה, אלא משהו מולד. ועל זה אי אפשר להתווכח.

dannyshadow

New member
אני בן 12!

וזה לא משפיע עלי. אני מודע לגמרי בזהות שלי. תאימנו לי.

תראו...

קודם כול אני חוזר שוב ואומר הומו זה לא מחלה ולא נולדים עם זה!!!!!!!!!! תקלטו הומו זה בחירה... עכשיו אני לא מנכל יס עם ההיתי מנהל יס הסידרה לא היתה עם השנים .. בכל מקרה... תהנו לכם אני את שלי אמרתי !

הומו-זה-לא-בחירה!!*דופקת את הראש

בקיר*
זה משהו גנטי, ולא משהו מבחירה!! זה הוכח, ו אי אפשר להתווכח על זה! תגיד, אתה אוהב בנות (?) כי אתה בוחר לאהוב בנות? אתה אומר לעצמך: "אוקי, אני עשכיו אוהב בנות!!" לא, זה לא ככה! אתה פשוט נמשך עליהן, לא? אז ככה זה בדיו קעם הומואים, רק שהם נמשכים לבנים! וכמו שאתה נולדת עם משיכה טבעית לבנות הם עם משיכה טבעית לבנים! מה לא ברור פה?

dannyshadow

New member
אוקי. אני נמשך לבנות

פתאום, בלהט הרגע, אני רואה את רועי וליאור מתנשקים. "וואי, איזה קול! אני הומו מעכשיו!" חחח זה נשמע לך הגיוני? חוץמזה, אין דיבור טוב יותר, מילד בן 12 בעצמו. ראיתי ב 11, ולמרות שלא היה נעים הצירפות (המבין יבין) לא נהייתי הומו תודה

AyalaN

New member
אני נמשכת למיטות..

פתאום אני רואה את מיקי מצרפתת כרית.. אאאה, כל השקפת עולמי משתנה!!!! חחחח אני מושפעת מיעל, תאשימו אותה!

תראה, אתה יכול ללכת לפי דעות של פעם

או לפי עובדות. אני למדתי בקרימינולוגיה (כן, כן, הומואים ולסביות הם עדיין סוטים בחברתנו לצערי, ולומדים עליהם בקרימינולוגיה) וכיום יש מחקרים שמוכיחים שחד מיניות היא גנטית.

למעלה