חלאס את!,למה את חייבת לזלזל בכל דבר???
איך את היית מרגישה אם היית עובדת חצי שנה על ריקוד ליום העצמאות ואז אנשים היו אומרים "וואי איזה ריקוד מעאפן" "חרא כראוגרפיה" "תנועות מגושמות" "ריקוד לא מיוחד ולא מרענן" אז בואי נגיד שאם האנשים היו אומרים את זה בינם לבין עצמם ולא היית שומעת את זה אז בקטנה. אבל אם נגיד הם היו אומרים\כותבים את זה במקום שנגיד את קוראת\שומעת או חברים שלך קוראים\שומעים. זה כבר משהו אחר נכון? ועזבי עכשיו את הלהקה בסדר,למרות שאני יודע שיש כאן כמה חברי להקה שקוראים את הפורום,בואי נגיד שאף אחד לא קורא. אותי אישית זה מעליב לקרוא תגובות כאלה. ואני בטוח שיש כאן עוד מספר חברי פורום שנעלבים בשביל הלהקה לקרוא תגובות כאלה. אני לא יודע מה רמת החיבור שלך עם הלהקה הדס. אבל החיבור שלי עם הלהקה הוא מאוד עמוק,ואני יודע כמה קשה הם עבדו וכמה הם נתנו את הנשמה בשביל החומרים החדשים האלה אז לבוא אחרי שמיעה וחצי ולהגיד "איזה שיר מעאפן" על יצירה שנעשתה בעמל רב זה מגעיל וזה זלזול מוחלט. וזה שמישהו אחר יכול להגיד אותו דבר על אמן אחר זה לא אומר שזה בסדר,אם אני הייתי מנהל הייתי מוחק תגובות כאלה. כמו שמור אמרה,לא צריך להקצין בלי סיבה,אפשר להסתפק ב"לא ממש התחברתי" "יש יותר טובים" כשקצינים ואומרים "מעאפן" זה כבר זלזול שלא במקום. אין לי בעיה שתגידי את דעתך ואפילו רצוי,אבל לא חייבים לכתוב דעה קיצונית רק לשם הפרובוקציה,גם אם היית אומרת שלא ממש התחברת אל השיר כולם היו יודעים שלא אהבת אותו ולדעתך הוא "מעאפן" מקווה שהבנת אותי. יום טוב.