הודעה חשובה

הודעה חשובה../images/Emo70.gif

קיבלנו הוראה שאין להעלות מילים של שיר שלם ו/או כתבות סרוקות במלואן, משום שזו הפרת זכויות יוצרים, וכל עוד אין לנו את האישור של היוצרים/כותבים- אין להעלות אותן על גבי הפורום. מצטערת על מחיקת ההודעות, ותודה לכל מי שרצה לשתף
המשך שבוע קסום
.

אם אסור להעלות מילים לשירים

אז מותר (חוקית) להעלות קישורים להורדה באיכות סאנד טובה? אני באמת שואלת.. לא בציניות..

../images/Emo121.gifברמת העיקרון, לא

אבל במקרה הספציפי הזה (אני מדבר על זה שספיר העלתה קישור להוריד את הסינגל החדש, ואני מנחש שלזה התכונת) דניאל, חבר הלהקה (שהוא בעצם בעל הזכויות על השיר, באופן חלקי) ביקש ממנה להעלות אותו

בעקרון אסור. לגמרי אסור.

אבל אם את מדברת על המקרה הספציפי של ההודעה של ספיר, זה הושאר רק מהסיבה הפשוטה שדניאל ביקש ממנה לפרסם את זה.

אגב, סקר חדש../images/Emo70.gif רוצו לענות. ../images/Emo8.gif

תוצאות הסקר הקודם: "מבין השירים שצפויים להכלל בדיסק החדש (למרות שזה כבר לא כ"כ רלוונטי), איזה שיר הכי אהבתם?" Don't Like במקום הראשון עם 24 הצבעות. אחריו, הצביעו 20 אנשים שטענו כי לא יצא להם לשמוע את כל השירים עדיין. במקום השלישי "אם כבר" עם 19 הצבעות, במקום הרביעי "Learning" עם 16, "כאילו" במקום החמישי עם 12, ו"חופשי" במקום השישי עם 7. תודה לכל המצביעים

הולצ

New member
איפה כבר אפשר לשמוע את האלבום?

או שלא הבנתי מה ניסיתם להגיד ויצאתי טיפשה
הממ.. אוין מעלים תמונות להודעה?

הסקר בנוגע לשיר החדש "אין לך מקום"

ולא מתייחס לכל האלבום. להוספת תמונה, את חייבת להוסיף תגובה [ולא תגובה מהירה] ובחלון למטה יש לך אפשרויות [שורות כחולות] "צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 500KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו " לוחצת, מעלה את התמונה ושולחת

חמדונה

New member
את השירים הנ"ל שמענו בהופעות.

כמו שאת רואה, באמת יש הרבה שם שלא יצא להם לשמוע את השירים.

../images/Emo207.gifהשיר הבא בגלגל"צ../images/Emo27.gif"אין לך מקום"

סתם כי בא יל להתלהב ולא בא לי ללמוד להיסטוריה

Piece Of Mind

New member
אוי ואבוי!../images/Emo5.gif

עכשיו ששמעתי אותו באמת הבנתי כמה הוא גלגלצי. נשמע באמת כאילו הוא נכתב לנינט

izzys

New member
טיפ קטן, בלי קשר ליהודים.

לא להיתפס לנקודות קיצון. סבבה, זכותך לא לאהוב, זכותך לבקר באופן בונה. אבל להסחף? גם להסתפק בחשיבה שהשיר קצת "פרווה" או לא בדיוק עושה לך את זה- יספיק.

רק חבל שהוא לא היחיד כאן שקצת קיצוני...

היו פה כמה תגובות לשיר שממש גרמו לי לרצות ללחוץ על האיקס בפינה השמאלית של המסך. סבבה אפשר לא לאהוב,אפשר להתאכזב. אבל למה לכתוב תגובות כמו "שיר מעאפן" "מזכירים את סינרגיה" "שיר שנועד לנינט" "נקווה שלא כל הדיסק ככה" כאילו בחיית יש ביקורת ויש ביקורת. ואתם מדברים פה על שיר שהוא חלק מדיסק שהיהודים עבדו עליו כמה שנים טובות. הם קרעו את התחת לא רק בשביל עצמם אלה גם בשבילכם. כי בתכלס מי שהולך לשמוע את המוסיקה,לקנות את הדיסקים,וללכת להופעות זה אנחנו. הם יוצרים את המוסיקה הזאת גם בשביל שאנחנו נהנה ממנה. אז טיפת כבוד וטיפת הגינות ללהקה שבגללה אתם כאן לא תזיק. בחיי אתם נשמעים לפעמים כמו השופטים חסרי הרחמים בכוכב נולד. אם הייתי אחד מחברי הלהקה והייתי קורא כאן את התגובות הייתי דוחה בחודש את הוצאת הדיסק כעונש. לילה טוב.

hadas2401

New member
חח מה איכפת לי כמה הם השקיעו על השיר?

אם לדעתי השיר מעפן, אז אני אגיד את זה. בדיוק כמו שמישהו אחר יכול להגיד על שיר של אמן אחר. תעשה לי טובה רן.. חלאס..

חלאס את!,למה את חייבת לזלזל בכל דבר???

איך את היית מרגישה אם היית עובדת חצי שנה על ריקוד ליום העצמאות ואז אנשים היו אומרים "וואי איזה ריקוד מעאפן" "חרא כראוגרפיה" "תנועות מגושמות" "ריקוד לא מיוחד ולא מרענן" אז בואי נגיד שאם האנשים היו אומרים את זה בינם לבין עצמם ולא היית שומעת את זה אז בקטנה. אבל אם נגיד הם היו אומרים\כותבים את זה במקום שנגיד את קוראת\שומעת או חברים שלך קוראים\שומעים. זה כבר משהו אחר נכון? ועזבי עכשיו את הלהקה בסדר,למרות שאני יודע שיש כאן כמה חברי להקה שקוראים את הפורום,בואי נגיד שאף אחד לא קורא. אותי אישית זה מעליב לקרוא תגובות כאלה. ואני בטוח שיש כאן עוד מספר חברי פורום שנעלבים בשביל הלהקה לקרוא תגובות כאלה. אני לא יודע מה רמת החיבור שלך עם הלהקה הדס. אבל החיבור שלי עם הלהקה הוא מאוד עמוק,ואני יודע כמה קשה הם עבדו וכמה הם נתנו את הנשמה בשביל החומרים החדשים האלה אז לבוא אחרי שמיעה וחצי ולהגיד "איזה שיר מעאפן" על יצירה שנעשתה בעמל רב זה מגעיל וזה זלזול מוחלט. וזה שמישהו אחר יכול להגיד אותו דבר על אמן אחר זה לא אומר שזה בסדר,אם אני הייתי מנהל הייתי מוחק תגובות כאלה. כמו שמור אמרה,לא צריך להקצין בלי סיבה,אפשר להסתפק ב"לא ממש התחברתי" "יש יותר טובים" כשקצינים ואומרים "מעאפן" זה כבר זלזול שלא במקום. אין לי בעיה שתגידי את דעתך ואפילו רצוי,אבל לא חייבים לכתוב דעה קיצונית רק לשם הפרובוקציה,גם אם היית אומרת שלא ממש התחברת אל השיר כולם היו יודעים שלא אהבת אותו ולדעתך הוא "מעאפן" מקווה שהבנת אותי. יום טוב.

כשאדם משחרר שיר לרדיו

או בכלל, יוצר משהו בפומבי, הוא לוקח בחשבון שיהיו ביקורות טובות ויהיו ביקורות רעות. מי שלא מסוגל להתמודד עם ביקורות שלא יוציא שירים. היהודים היא דווקא להקה שכן מתמודדת עם ביקורות, והעובדה היא שקטלו אותם לא פעם ולא פעמיים וזה לא עצר אותם מעולם. מעבר לכך, אם אנשים לא אהבו את השיר וחשבו שהוא מעפן, זכותם המלאה להגיד את זה. אם כולם יכתבו כמה שהשיר מדהים זה לא יהיה פורום להדיין בו, אלא פורום להלל ולהעריץ את היהודים וזו ממש לא המטרה.

אין לי בעיה עם ביקורות!

אני מצטער אבל אני הולך לעשות עכשיו העתק-הדבק כי זה בדיוק מה שאני רוצה להגיד: אין לי בעיה עם ביקורת. אני אחד שמעביר הרבה ביקורת על הנעשה. וגם אני הייתי מאותם חסרי סבלנות שאמרו נו מתי יצא הדיסק והרצתי על זה בדיחות. אבל כל עוד הדברים נעשים ברוח טובה אז זה בסדר. כמשתמשים במילים בוטות ומעליבות אז זה מבחינתי פרובוקציה. אין שום הצדקה להשתמש במונחים כאלה. שיעבירו ביקורת כמה שרוצים ומתי שרוצים אבל שיעשו זאת בצורה מכובדת. מצידי ש90% מהפורום לא יאהבו את השיר ויכתבו את זה אבל העיקר שיעשו זאת בצורה מכובדת. כמו שאת אמרת לא צריך להגרר לנקודות קיצון,גם להעביר ביקורת בעדינות היה עושה את העבודה טוב. זה הכל.

למעלה