חבל שדווקא את אומרת את זה...
בתור אחת שמחוברת חזק ללהקה הייתי מצפה ממך לקצת יותר רגישות לעניין. אולי את לא מרגישה "חברה" שלהם אלה עוד אחת בקהל,אני אישית לא מרגיש ככה. אני לא חוצה יבשות וימים כי אני מרגיש "עוד אחד מהקהל" החיבור שלי עם הלהקה הוא הרבה יותר מאוד פרצוף בקהל. אז נכון,הם לא חייבים לנו כלום ואנחנו לא חייבים להם,אבל בכל זאת מי כמוך יודעת כמה הרמוניה יש בין הלהקה לקהל. אז אולי הלהקה שמה "זין" על התקשורת ועל גלגל"ץ ועל הממשלה ועל לא יודע מה. אבל על הקהל שלה היא לא שמה זין. וכשמישהו מהקהל אומר משהו שלא במקום זה הרבה פעמים פוגע או מעליב. אני אתן לך דוגמא. עד לפני שנה בערך,כשהייתי חוזר מהופעות שלא ממש נהנתי בהם הייתי כותב ביקורות חריפות "איזה הופעה מעפנה,איזה חרא פלייליסט,הלהקה לא הייתה משהו" עד שמתישהו גיא נכנס לכאן וכתב לי "שמע אתה ממש מגזים עם הקטילות,זה לא נעים לנו" ואחרי זה גם תום אמר לי את זה אחרי הופעה והייתה תקופה שהוא ממש נעלב ממני ובקושי רצה להגיד לי שלום או לתת חיבוק. הבנתי שכמה שזה ישמע אבסורד הם נעלבים כשאני קוטל אותם,כי כנראה גם מבחינתם אני לא עוד פרצוף בקהל אני קצת יותר מזה,כי אם סתם איזה טוקבקיסט או מישהו שהם לא מכירים בפנים היה כותב "וואי חרא הופעה בלה בלה בלה" אני לא חושב שהם היו מייחסים לזה יותר מדי חשיבות. ומאז אותו מקרה מיתנתי מאוד את התגובות שלי אחרי הופעות,גם כשלא ממש נהנתי והפלייליסט לא היה משהו הייתי כותב את זה בעדינות,ובאמת מאז לא שמעתי אף תלונה ואני חושב שגם תום וגיא מתייחסים אלי עכשיו יותר בכבוד,כי אני נותן להם יותר כבוד. נכון שהרוב פה אהבו את השיר. אבל כמה מאלה שלא אהבו כתבו תגובות באמת מגעילות. ואני ממש לא בטוח שאם הלהקה נכנסת לקרוא את זה הם לא יעלבו מהתגובות האלה. כמו שגיא ותום נעלבו מהביקורות הלא עדינות שלי ככה הם יכולים גם להעלב מביקורות לא עדינות של חברי פורום אחרים. ושוב כמו שאמרתי להדס. גם אם הלהקה לא תקרא את זה אותי אישית זה מעליב,כי מבחינתי הם כמו חברים,לא חברים חברים כאלה שיוצאים איתם לפאב,אבל חברים בלב ובנפש והחיבור איתם יותר עמוק מהרבה חברים אחרים. תחשבי רגע אם נגיד מישהי שאת מאוד אוהבת(לא בהכרח חברה) הייתה מכינה יצירה,משקיעה בה את כל נשמתה,עבדה עליה מאוד קשה,ואז היו באים אנשים והיו אומרים על היצירה הזאת תגובות נזעמות ומזלזלות,לא היית נעלבת בשבילה? אז ככה אני מרגיש. אז את יכולה להגיד שאני יוצא מפרופורציות אבל הלב לא בוחר אם להעלב או לא...