***הודעה חשובה***

GindisTeam

New member
***הודעה חשובה***

שלום לכולם, שלב סיכום המשחק יחל בתאריך 1.7, ויגמר ברגע שתוכרז המנצחת. מנצחת השרת תהיה המדינה שתכנס להיכל עם 50T, ו24 שעות אחרי הכרזת המנצחת השרת יאופס (או כל שרת אחר). מדינה ראשית, או מדינה בלי ניהול. תעבור לשרת החדש. אליה יצטרפו המדינות הבאות: * מדינה בעלת תומך פעיל, עם משך הזמן שנשאר לתומך ברגע האיפוס. * מדינה אשר במהלך השרת הנוכחי קנתה חבילה שאינה תומך, היא עוברת עם תומך חודשי במתנה. חשוב לציין, שההרשמה לעולם הבא תתבצע ע"י אישור במייל בלבד. יש לוודא מייל תקין ופעיל במדינות שעוברות לשרת החדש. (אנחנו נאפשר להכניס מייל חדש לאותן מדינות)

GindisTeam

New member
תשובה

ענית לעצמך שם או מה? :) לא, לא יעברו עם אותו כח, איפוס כח מלא לכולם. מה שיעבור זה תומך בלי טכנו

Yogev1982

New member
בהצלחה בשרת החדש ../images/Emo9.gif

רוני מהשיחה הקצרה שהייתה לנו, אני כבר די מכבד אותך, אבל אתה עושה טעות של טירונים. אתה אמרת שאתה תלמד את החומר ותקשיב לשחקנים ואחרי "יום וחצי" בתפקיד אתה עושה צעד יחסית קיצוני חבל.... לא שופט פה אם זה יצליח או לא, למרות שלדעתי האישית לא
אבל לא עושים צעדים כאלה כצעד "חד צצדי" כל כך מהר בכל זאת אנשים נתנו פה שנתיים+ והגיעו לאן שהגיעו בזכות ולא בחסד ושמו הרבה כסף והרבה זמן מזמנם על השרת הזה בכל מקרה באמת שיהיה בהצלחה

GindisTeam

New member
החלטה שלך כמובן,

ההחלטה היא שלך האם להכנס לחדש או לא, אני בטוח שחלק כן יכנסו, ואני גם בטוח שחלק לא. מכבד כל החלטה כמובן, וכמובן שאני רוצה לראות את כולכם בשרת החדש, כולם פה וותיקים מאד, ומהגרעין הוותיק מאד של המשחק, ואתם נחוצים מאד למשחק, אבל שוב, החלטה שלכם ואנחנו נכבד אותה.

GindisTeam

New member
יוגב..

קודם כל תודה על המילים החמות, זה משהו שלא רואים בפורום הזה לאחרונה :) דבר שני, חשוב לזכור שאני חדש בתפקיד אולי אבל לחלוטין לא חדש במשחק או במשחקי רשת כאלה, אני יודע לאיפה המשחק הולך, ולאיפה אני (אנחנו) רוצים שהוא ילך, ונכון לעכשיו איפוס השרת הוא משהו חיוני מאד. עוד נקודה חשובה היא, שאני לא מקבל ההחלטות היחידי במשחק, ככה שזאת לא החלטה שלי בלבד, אני חושב שאתה מכיר את הנפשות הפועלות במשחק הזה. אני אלמד מהמשתמשים איזה דברים הם חושבים שיכולים לעזור, ואיזה דברים לדעתם שווה לנסות להוסיף ודברים אחרים, אבל אני גם מבין שרוב המשתמשים אולי לא רוצים איפוס, אבל יש מלא שכן...(תתפלא, אבל יש) המצב שנוצר בשרת הזה מחייב אותנו לאפס, אפילו רק כדי להכניס שיפורים ולהכין את הקרקע לעיצוב חדש ותוספות אחרות.

Yogev1982

New member
אני יודע שאתה לא חדש במשחק אחי ../images/Emo3.gif

בכל מקרה המלצה שלי, קודם תכין את הקרקע קודם תעשה עיצוב קודם תשפר ואז שעם האיפוס יבואו כל השאר....זה יראה אולי (בטוח) יותר טוב... בכל מקרה באמת אני רוצה בהצלחת המשחק והגדלת הקהילה מקווה לטוב

GindisTeam

New member
תודה

תודה, אני יודע שאתה רוצה בהגדלת הקהילה, וככה יהיה יותר כיף לכולם, אבל כל נושא העיצוב ושיפורים, אי אפשר לעשות על השרת הקיים, זה חייב אותו לאפס (אגב, עדיין יקח זמן לאיפוס, זה לא מהיום למחר כמו שאתה יודע) אל תדאג, ההחלטה על איפוס לא נלקחה בפזיזות, ואנחנו עושים הכל כדי לגרום לרוב כן להכנס לעולם הבא, אבל גם רוצים שאחרים יכנסו בצורה שווה.

רונס

New member
היי יוגי

את רב השיפורים אנחנו מכניסים למערכת בלי שאתם שמים הרבה לב כמו תיקון של באגים וכד. יש כמה שינוייך שבתהליך מה שנקרא ויגיעו רק בריפוד של המערכת

Yogev1982

New member
רון אני ואתה לא יכולים לדבר

אתה בנאדם מפורסם מופיע ב TV

Yogev1982

New member
../images/Emo6.gif

הכל בהומור כמובן ואני יודע שאתם מתקנים באגים וכו' אני בדרך כלל גם עוזר באיתור שלהם עם ויק
ובבדיקה של התיקון חחחח

or779900

New member
תתחדשו. ובהצלחה

נשמע ממש דפוק במיוחד לאשר אימיילים חחח לא מתכוון לחזור בכל זאת :)

GindisTeam

New member
תודה ובהצלחה

נשמע דפוק לאשר אימיילים? למה? :) אולי בגלל שאתה רוצה מלא כפולות? :) כל משחק שמכבד את עצמו יש לו אישור אימייל, אתה יודע את זה? זה יקשה (זה עוד כמה דברים שאני מנוע מלהגיד) יקשו מאד על פתיחת כפולות, בדיוק בשביל זה יש מערכת ניהול מדינות.

or779900

New member
הדבר היחיד שזה יקשה עליו זה על המשחק להתקיים

פעם אחת תעשו חוקים נורמאלים.. תנו למשחק לזרום בלי הגבלות מפגרות כמו מספר מדינות, אייפי, מפעלים, אימיילים וכל מיני דברים כאלה שהורסים את המשחק... בכל זאת אני חושב שזאת תהיה נפילה אבל בכל זאת בהצלחה.

GindisTeam

New member
שמע,

ההגדרה שלך לזרום לא נכונה לדעתי, אם לא נגביל את מספר המדינות המשחק יהיה בבלאגן... ההגבלות האלה לא הורסות את המשחק, הן מאזנות אותו קצת, שיהיה פייר לכולם, במיוחד בהתחלה... ושוב, תודה! :)

למעלה