***הודעה חשובה***

efi691

New member
הטוב ביותר להחזיר את המשחק המקורי ביותר..

כמו שהיה בתיחלת התהוותו.ללא שום מיגבלה

GindisTeam

New member
שוב,

החוסר הגבלות האלה, יצר ויוצר בלאגן והרבה אי שיוויוניות, ואני בטוח שאתה יודע את זה, תנסה לחשוב כמשתמש שמגיע למשחק כזה, שיש חוסר שיוויון בפתיחה או שאתה מגיע למקום שהיריב שלך כל כך חזק שאין לך טעם להכנס למשחק בכלל כולם מפסידים פה, גם אתה, כברית או האיחוד החזק שאין לך יריב שווה גם המשתמש החדש, שיחסלו אותו כל הזמן וגם המשחק עצמו, שיפסיד משתמשים שיעזבו למקומות אחרים. אני שחקתי במשחק ההוא, אני זוכר טוב מאד את הבלאגן, ואת הכפולות והכל, אני גם זוכר שכל מדינה חדשה שנכנסה למשחק מתה אחרי שבוע...

Yogev1982

New member
../images/Emo41.gif תיקון קל

לאיחוד בעולם הזה היה הרבה "יריבים שווים" פשוט הם חיסלו את כולם בסופו של דבר

or779900

New member
ההגבלות הן אלה שהורסות את המשחק ולא מאזנות

אין פה שום פייר, תנו למשחק לזרום לכל אחד שיפתח כמה מדינות שבא לו... שיתקוף כמה שבא לו שיפתח כמה שבא לו וככה הוא יהנה... אם יש הגבלות זה גורם לו לא לרצות לשחק. אני מאמין שגם הערבים היו יותר נהנים ככה וגם הישראלים... תאמין לי שלא יהיה שום בלאגן אם מספר המדינות יהיה גבוהה ולכל אחד יהיו 500 מדינות... ואני מדבר על זה מניסיון.. לא היה שום בלאגן, אלא ההפך, כולם נהנו פה מהיריבות ומהמשחק כשזה קרה ועכשיו? כלום... דרך אגב, יהיה יותר קל אם לא היו הגבלות של אייפי וכל מיני הגבלות לצמצם את הפארים וככה גם הייתה תקווה חחחח

GindisTeam

New member
למה

למה יש הגבלות במשחקים אחרים? תנסה לשכנע אותי שהם טועים כל כך, נראה...:)

or779900

New member
אתה רואה אנשים שנהנים יותר עם מדינה אחת או עם

20? במיוחד שיש כאן את האפקט של התורים... עם מדינה אחת אין עניין במשחק, אי אפשר לעשות כלום והמשחק לא שווה כלום.

GindisTeam

New member
מערכת ניהולים

אין לי בעיה שיהיה לך 20 מדינות, אבל במערכת ניהולים. מדינות כפולות הורסות את המשחק, אתה מייצר לעצמך אדמה וכסף ומתחזק בצורה קיצונית ומהירה, וזה לא הוגן כלפי אחרים שאין להם זמן או את הידע לעשות את מה שאתה עושה...

BDY

New member
תנסה לשכנע אותי למה אתה חושב

שאתה תצליח למנוע כפולות גם פה ואולי אני יאמין למשהו פה .. מייל לא מייל לא ממש בעיה לעשות את השיטה של GMAIL שכולם פה יודעים לכל אחד כאן יש יותר ממייל אחד כל אדם שני או שלישי פה מחליף איפי או משתמש בדברים כאלה או אחרים ... אז חוץ מהאלה שתקועים עם אייפי קבוע לא דפקת אפאחד חוץ מהאנשים האלה ... ברגע שתיהיה לך תשובה לגבי הדברים האלה ועוד מספר דברים שלא לפרט פה ...

GindisTeam

New member
אני לא אמנע כפולות...

אי אפשר למנוע לגמרי...אבל אפשר להקשות מאד. כל הטריקים של המייל מוכרים לנו, ואנחנו כבר בדרך לבטל אותם. כולל כל חברות האימייל החד פעמיות האלה שלא תוכל להרשם איתם למשחק וכולל באג גימייל. (ועוד דברים אחרים) אני אוריד מ20-30-40 מדינות שיש לאנשים עכשיו עד לרמה שיש להם "רק" 4-5 וגם אז אני אבדוק עוד, אז לא, למנוע לגמרי אני לא יכול, אבל להקשות מאד כן כמובן שיש עוד טריקים , וכמובן שאתה לא מצפה ממני לרשום הכל פה :)

Yogev1982

New member
יש "טריק" אחד שלא תוכל לעקוף לעולם אחי

YOPMAIL, ושאר מיילים מסוגו אני יודע שאתה יכול עקרונית לחסום הגדרה של YOPMAIL כאימייל אבל לא חסר עשרות כאלה באינטרנט.... שורה תחתונה אתם צריכים להכיר בעובדה (ואני יודע שכבר מכירים) שלא ניתן למנוע כפולות ב 100% בשום מצב וגם לא ב 70%

GindisTeam

New member
ברור..

100% בטוח שלא אבל קרוב כן. לגבי המיילים, יש הרבה כאלה נכון אנחנו מכירים הרבה כאלה גם, את כולם נחסום, ונמשיך לחסום עוד ועוד עם הזמן , ולכל מי שיחזיק מייל כזה הוא פשוט ינעל מיידית. תעשה את השיקולים שלך האם שווה לך לקחת סיכון או לא.... אבל כמו שאמרת, 100% אי אפשר, אבל אפשר קרוב לזה, יותר מ70% זה בטוח

GangLandx

New member
שלום חבריקו

אני מנהל 12 שרתי דואר לחברה שלי כולם בדומיינים שונים , אם ארצה אפתח 300 מדינות ב 4 שעות בלי להזיז בכלל את האצבעות על המקלדת .. אתה לא מייצר שוויון אתה נותן יתרון עצום לבעלי ידע זה הכל ! נכון להיום יש לי יותר מ 1200 מדינות (לא משחק אל תדאג) בשיא המשחק פתחתי 2300-400 מדינות ביום יומיים ללא מאמץ .. לחסום אותי אתה לא יכול תהייה בטוח אתה רק יוצר יתרון לבעלי ידע טכנולוגי מינימאלי לא יותר

GindisTeam

New member
שלום חבריקו 2

נכון, אני בטוח שיהיו כמה כמוך. אבל זה כבר מצמצם בצורה יפה את האחרים, לאנשים כמוך אנחנו מכינים משהו אחר :)

GangLandx

New member
אתה לא יכול פשושון .. חבל על המאמץ

מה שתעשה אני יעקוף תהייה בטוח

BoInG007

New member
אני בעד חסימת טווח איפי ../images/Emo13.gif

למרות שגם זה לא יאתגר אותו .. תחסום את כל הספקית אינטרנט שלו זה יעזור

GangLandx

New member
יש לי מאות טווחים של IP מכמה ספקים

אל נא נשכח כי יש לי סניפים ברומניה אנגליה וארצות הברית .. כמויות ה IP שהוא צריך לחסום עצומות והוא לעולם גם ככה לא יכול לדעת אותם בלאט .. חוץ מזה לחידוד העניין לא פותח 300 מיילים פותח אחד מסכן ומכניס SMTP ... 300 כתובות מייל על אחד
לך תחסום את זה תקבל 300$ ללכת להנות בבורסה איך
? חחחחח חובבנים בלאט

BoInG007

New member
ידוע רובי ... ../images/Emo13.gif

אמרתי בשביל שיהיה עניין ידע במחשבים יש לי לגבי הדברים האלו ... אבל כמובן לא ידע נרחב בתחום ..
בעקרון לעלות על איפי הוא יכול אבל לדעת שהוא שלך זה כבר משהו אחר .. לחסום אפעם אי אפשר אבל אני חייב לראות אותם חוסמים את העניין של ה ....

BoInG007

New member
אני זז לישון אחרי משמרת לילה..

נמשיך בדיון שאני אקום שיהיה לכם בוקר/לילה טוב

adi211211

New member
לפי דעתי זה הופך תמשחק לבדיוק הפוך

כי אנשים שיכוליםויש להםכוח להחליףאייפי וזההרוב מקבלים יתרון במשחק

למעלה