***הודעה חשובה***

MarcoCohen

New member
אל תדאג ימצאו דרך לעקוף את זה

אימיל חד פעמי או הבאג של ג'ימייל כל ההגבלות האלו מבריחים את השחקנים החדשים ובעצם אם אתה רוצה שאני אהיה אם מדינה אחת(לא הבנתי אם יהיה ניהול)אתה פשוט הופך את המשחק כמו להאטריק משחק משעמם שאפשר להיתחבר אליו פעם ב-3 ימים

GindisTeam

New member
קודם כל :)

מה רע בהאטריק? אני מאמן הנבחרת הבוגרת שם :) דבר שני כמו שציינתי, כל הבאגים האלה וכל האיימיילים החד פעמיים האלה יטופלו, ועוד דברים אחרים... ואני לא רוצה שתנהל מדינה אחת, בגלל שיש לך מערכת ניהולים, אתה יכול לנהל 50. ואם במקרה יש לך כפולות ואתה "מתנהג" יפה איתם, כנראה שלא אסגור לך אותם ותוכל לנהל גם 100 ויותר מדינות... אבל לאנשים פה יש 1000-2000 מדינות, והם עושים מה שבא להם במדינות האלה, העברות כח, כסף, וכאלה וזה הורס את המשחק

MarcoCohen

New member
אוקיי אחלה תשובה ../images/Emo3.gif

וה אטריק אחלה משחק אבל זה משחק שלא חייב להשקיע בו יש ימים איפלו שאתה יכו להרשות לך לא להכינס

ibs123

New member
רוני

רוני אולי תפתחו שרת 1 לאנשים שרוצים לשחק עם החוקים של פעם, בלי כל הסיבוכים של הגבלות מפעלים וסיועים וכו'?

GindisTeam

New member
מה בדיוק ההגבלות?

איזה הגבלות למשל לא היית רוצה לראות? מעניין אותי לדעת מה מפריע לכם כל הזמן, שאתם כל הזמן אומרים "הגבלות והגבלות"

GangLandx

New member
ראשית כל

המוח של יוגב ! זו חתיכת הגבלה שגובלת בטימטום תהומי ..

Yogev1982

New member
../images/Emo62.gif רוני בוקר טוב,

לגביי ההגבלות מה שהרב פה מדבר (לי אישית אין דעה בנושא) זה לגביי הגבלת IP ויחסית הרבה תורים, לעומת התקופה של 10 תורים לכללית ויש לך הרבה מדינות מקושרות או לא זה לא היה משנה. ולתשומת ליבך, אני (ואחרים) עדיין מחכה להתייחסותך בנושא להלן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1319&MessageId=153189688 יום טוב.

GindisTeam

New member
מצטער

לא הייתי זמין בסופש ולכן לא עניתי היום יהיה הרבה יותר זמן לענות ותקבלו תשובות להכל אבל גם אשמח להתייחסות מצידכם בנושא, רצינית ובלי הרבה קללות

GangLandx

New member
אם השפה שלנו לא נאה בעינך

אתה מוזמן להיעלם כפי שהשאר נעלמו
הפורום הזה לא שייך למשחק יותר מהרגע בו עשינו בו הפיכה אזרחית ולקחנו את השילטון עליו .

GindisTeam

New member
האמת אין לי בעיה אישית

עם השפה, זה צריכה להיות בעיה שלכם ;) סתם, בתכלס גם אני יכול לקלל ולדבר לא יפה השאלה היא, מה יוצא מזה מה אתה ואתם כשחקנים בגינדיס עושים עם זה או בגלל זה והתשובה לדעתי היא כלום, הרי השפה הלא ימה פה היא בגלל שמשעמם במשחק אין לכם אתגרים וכח לעשות משהו שם, השגתם הכל, איחוד, היכלים ועוד ואין לכם מטרות במשחק ככה אני רואה את זה, ואשמח אם תתקן אותי במידה ואני טועה יא זבל מהלך (רואה , גם אני יודע לקלל ;))

GangLandx

New member
דעתי האישית ידועה

המשחק עשה את שלו ואין לו עתיד או אופק חמוד הנראה לעין .. זו דעתי בכל אופן ..
הניהול הקלוקל שלו בשנים האחרונות זה מה שסגר אותו...

GindisTeam

New member
אז מה עושים

תן את ההמלצות שלך אני מעוניין באמת לדעת להחליף את ויק? להעיף אותי? לשנות הכל? אין מה לעשות? ;)

david1990

New member
תשמע בנאדם, אתה בא קצת מאוחר

אתה יודע כמה מיילים ומסרים שלחתי בתפוז לויקטור בתקווה לישועה? כולם כבר פרשו אם אתה רוצה להתחיל משהו חדש אתה יכול לאפס זה לא ישנה הרבה

GindisTeam

New member
תמיד אפשר

תמיד אפשר לעשות משהו, אולי הרבה וותיקים לא יחזרו או ימשיכו, וזה מקובל הם וותיקים מאד ועייפים כבר, אבל יש תחלופה כמו בכל מקום ומשחק, במיוחד אחרי כך כך הרבה זמן תנו לנו את הזמן , ואתם תראו משחק משודרג מאד, עיצוב חדשני ומעניין, חוקים נוחים ומתואמים יותר למשחק, ונצא לדרך חדשה מי שרוצה להכנס מוזמן, מי שלא זה גם בסדר, אנחנו מודים חו על התקופה היפה שהוא כן השקיע במשחק ונהנה איתנו.

Yogev1982

New member
רובי חלאס אחי היקר

הבנאדם הזה בא במטרה (לנסות) לגרום לכולנו להנות יותר מהמשחק ולעומת אחרים, הוא גם בוחר לשתף אותכם ולפתוח את זה לדיון אל תתיחס אליו כמו אל ....
כי זה לא הכתובת
תודה

GangLandx

New member
אבל אני פורק אגרסיות חבויות בפורום

האופציה השניה זה שאפרוק את זה על אישתי ולא בא לי שהיא תסגור אותי בשירותים שוב ...
חוץ מזה זה הסיגנון הווירטואלי שלי ואתה יכול לקפץ לקצב הצ'ה צ'ה צ'ה

GangLandx

New member
אתה לא חושב שזו חוצפה ?

אם תגיד לי לא תקבל אבל תצא זבל של המיץ של הזבל של ביב השופכין העירוני בשכונת הארגזים !

למעלה