הודעה לבנות בלבד

מיטללל

New member
הודעה לבנות בלבד ../images/Emo59.gif../images/Emo10.gif

היה לי את היום הכי מסריח בעולם!!! זה התחיל בזה שבבוקר לא הצלחתי להתעורר.. לא קרה כלום.. אבל זה גרר עייפות מטורפת כל היום. הבטן הורגת אותי.. וגם הראש... (מיטל והעקרונות המפגרים שלה.. לא מתקרבת לעולם לכדורים) צמח לי חצקון ענק. טוב. לא ענק. אבל לא קטן
וזה מכועררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר. כל היום הייתי עצבנית
שום דבר לא הלך לי. הייתה לי מיני מריבה עם חברה שלי מהצבא וצרחתי עכשיו בטירוף על אבא שלי בטלפון
ועוד מחר אני צריכה להיות בצבא בשעה 6.45!!! מה עובר עליכן שיש לכן "דגל אדום"? כאבים לרוב יש
(לי ממש אפעם אין. כל מה שתיארתי למעלה, מקסימום מחר עובר לי) מצבי רוח

Akuna Matata

New member
אם זה ינחם אותך ..

תרשי לי לספר על היום שלי... קמתי לי ליום הראשון בשבוע, מעודדת מתמיד ומלאת אופטימיות שזה הולך להיות יום מוצלח! כנראה שהיום החליט לא להודיע לי כלום ועל דעת עצמו הפך למסריח!! ולמה?? כי הצלחתי ברוב כישרוני לשכוח שני אפרסקים בתיק שלי ביום חמישי.. היום אני יושבת בכיתה ומריחה סירחון נוראי!!!
רק אחרי שכמעט כל הכיתה נחנקה שמתי לב שמהתיק שלי נוזל.. ריקבון אפרסקי! איייייייייכס! זה היה פשוט דוחה. וככה העברתי את היום, אני התיק, והסירחון אחרי.
מקווה לפחות שלאחרים עבר יום קצת יותר רייחני כי אם לא.. (אפשר בהחלט לפתוח תחרות של היום הכי גרוע)

ChilD SouL

New member
ממממ....

דווקא בימים של "דגל אדום" אני הבנאדם הכי רגוע בעולם. אין מצבי רוח, לא מתעצבנת, פשוט רגועה.
כאבים
יש ויש. יש פעמים שיש כאבי בטן קטנים [שעוברים למחרת] ויש פעמים שאין שום כאב. אין לי בעיות עם הימים האלה. [חמסה חמסה, טפו טפו טפו
]

pain is MY love

New member
בואי נסכם את זה ככה

במשך מספר ימים בחודש נורופן הוא החבר הכי טוב שלי! ההורים שלי מוכנים להרוג אותי או לקחת אותי לאיזה מרכז גמילה כי אני מסיימת משהו כמו חפיסה שלמה בכל מחזור! אז עצה שלי?.... כדורים זה ה-דבר!!!

hero D

New member
חחחח כתבנו אותו דבר...לגבי נורופן..

רק עכשיו אני רואה....

pain is MY love

New member
חחחחחחחח כן

אני לא יכולה בלעדיו! אני אמכור את אח שלי לפלישתים תמורת קופסא...

hero D

New member
חח במצב כזה נורופן החבר הכי טוב שלי

וכן, יש מצבי רוח, קצת דכאון אבל שטויות, זה עובר.... וחצקון? חחח שטויות, בשביל זה נועד המייק אפ...חחח

לא נורופן..איזו אכזבה..

שום דבר, לא כימיקלים! בנות אתם רק עושות את המצב הפיזי שלכן גרוע יותר.. זה דופק את כל מערכת העצבים, אתן לא נורמליות!! כשה"דודה" באה לבקר אצלי, אני לא לוקחת שום דבר!! עושים מקלחות חמות, נחים הרבה.. אוכלים פחות, כל מה שיכול להקל עליכם מהבחינה הזו, אבל כדורים זה לא הפתרון, אף פעם! לא נורופן, ולא אופטלגין ולא שום דבר שהוא כימיקלי! זה רעל, תכניסו לכן לראש, ר-ע-ל.

pain is MY love

New member
רעל שמעל

גם אלכוהול זה רעל גם ניקוטין וגם גראס אבל אי אפשר לחיות עם הכאבים האלה!!!!!! מה מקלחות? אני מטפסת על קירות מרוב כאב! לרוב אני לוקחת 2 נורופנים כל כמה שעות על הזין שלי רעל! באותו רגע שכואב לי אני חייבת להפסיק את הכאב

hero D

New member
מבינה אותך......./images/Emo45.gif

חוצמזה שהגוף שלי כבר בנוי לכדורים....חחחחחח אקמול, נורופן, כדורי שינה, מה לא נתתי לו....חחחחחח

pain is MY love

New member
חחחח גם אצלי זה ככה

בהתחלה גם אני פחדתי מתרופות עכשיו פשוט החלטתי ששום דבר לא שווה את הסבל שלי! ואם הכדורים כל כך מסוכנים לשם מה הם קיימים?!

yardenj

New member
איבופרופן זה החומר שיש באדוויל

ונורפון,יותר מידי ממנו עושה בעיות בקיבה,ואפילו סיכוי לקיב קיבה ולריפלוקס.

yardenj

New member
אף אחד לא מת מזה,זה רק מוריד את

איכות החיים באופן רציני,ואם כבר מתים בסוף,לפחות לחיות כמו שצריך עד המוות,לא?

בהחט כן ../images/Emo45.gif

בימים הראשונים, צריך הרבה יותר ממקלחות להרגיע את הכאבים האלה תנו לי אפידורל!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנו לי!! עכשיו!!!!!!!!! לורידים!!!!!!!!!!!!!!!!! אני? יכולה להפסיק מתי שאני רוצה. אני פשוט לא רוצה.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

בד"כ כשיש לי "דגל אדום" אני מתחרפנת מכל כאבי הבטן, גם אני לא חסידה של תרופות, אז נמנעת מלקחת, בד"כ אני בפרנויה שרואים שאני במחזור, מרגישה שנראית רע ולא משנה מה אני אלבש, בד"כ יש לי מצבי רוח משתנים בעת מחזור.

hero D

New member
חחחח "דגל אדום".....

אנחנו בתיכון קראנו לזה "בלון"

Cobe1982

New member
עדיין לא קראתי את ההודעה,אבל באמת..

מה נראה לך?! שתכתבי "לבנות בלבד" ולא ייכנסו לכאן כל גברברי הפורום? חחחח... אז זהו, שאנחנו חיים במציאות אחרת.. אין גבר שמכבד את עצמו שלא יציץ לשירשור המיועד לבנות בלבד, ורק כדי לספק את סקרנותו- מה כבר יכול להיות כתוב שם...? אז אני יודע מראש שזה בטח על מחזור, קניות, שוביניזם או ענייני משקל, ושזה לא עומד לעניין אותי. אבל רק שתדעי לך- עכשיו אני הולך לקרוא את זה, למרות שאני לא בת, ולמרות שזה ממש לא יעניין אותי. למה בכל זאת? דווקא. כי כתבת. זהו.

fishey

New member
אולי נפתח שירשור לבנים בלבד ....

ובו נוכל לספר על כמה אנחנו סובליםפ מהפאקים של אלוהים שהבריאה שלו עד כמה שתהיה מושלמת יפה נהדרת .... נוזלת פעם בחודש למשך 3 ימים ואם בטעות היא מפסיקה לנזול פעם בחודש אז אחרי 9 חודשים יש הפתעה לא נעימה (כרגע)... וכמובן לא צריך להוסיף את תופעות הלוואי של אותם 3 ימים ארורים פעם בחודש (28 יום ליתר דיוק) בנות ..הכל בצחוק לא לקחת את מה שכתוב באופן אישי ואל תישכחו זה שירשור לבנים בלבד אתן לא אמורות לקרוא ...!!!!

למעלה