הודעה לבנות בלבד

מיטללל

New member
3 ימים?

עבדו עליך. במקרה הטוב זה 5... במקרה הסביר זה 6,7. במקרה ה"בוא נכרות את הרחם שלי" זה יכול להימשך גם יותר.

Cobe1982

New member
חחח... ואני חשבתי שזה שירשור לבנים

בלבד... רואה? אך אפשר לסמוך פה אחד על השני:) ולמה 3 ימים? זה תסביך הלוחם... כל שבועיים חמשוש, עד כאן? ככה, זה יוצא פעמיים בחודש לצאת ל3 ימים. יש? חוק מרפי קובע שאחת הפעמים תיפול על המחזור של החברה. מה יוצא? 3 ימים בחודש אפשר, 22 יום אנחנו מפספסים, ו3 ימים נוספים אי אפשר... כל יום של מחזור שאנחנו לא סובלים בגללו ישירות- כאילו אין מחזור בכלל... מכאן- לחברות של לוחמים יש מחזור למשך 3 ימים בחודש. מ.ש.ל

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחח אין לך מושג

כמה אני מעוכה על הרצפה עכשיו מצחוק!!
מ.ש.ל חחחחחחחחחחחח ראסמי הצלחת לשעשע אותי ביג טיים!

Cobe1982

New member
האמת, זה לקוח מ`מדריך הטרמפיסט...`

יש שם איזה קטע של מישהו שמוכיח שאין אלוהים ובסוף אומר מ.ש.ל. ... אז התלהבתי ואני אומר את זה מלא... חחח... וכבר לא מטריד אותי שזה קשור למתמטיקה, 5 שנים אחרי י"ב:)

hero D

New member
חחחחח 3ימים....

עוד לא היית ממש עם אישה אישה נכון? חחחחח הכל בהומור....

למה לא?

אני היחידה שמקבלת מחזור במשך רק שלושה ימים? (גג ארבעה!) ו.. לא סובלת מכאבים או כל התופעות הנילוות?

מיטללל

New member
אם דיברנו על מחזורררררררר

(אחר כך אני אשרשר!) בא לי למות
קודם כל, היה לי היום יום הרבה יותר מסריח (בכל המשמעויות) מאתמול. יום ממש ממש ממש רע. ומעצבן. ורע! הכאבים הפכו לכאבים פי שמונה.. וכל היום אני מקטרת לאנשים במשרד שלי.. "הבטן כואבת לי", "אני לא מרגישה טוב", "הבטן כואבת לי", "לא מרגישה טוב". ..... הייתי במשרד לבד עם חברה שלי... דיברנו.. פתאום היא קמה.. ועל הכיסא שלולית דם
והסתכלנו אחת על השניה בהלם.. התחלתי קצת לצחוק
ואז המפקד שלי חזר.. והיא ברחה
והשאירה אותי, אותו ואת השלולית לבד.. _ _ _ _ _ והמפקד שלי התחיל לעבוד עם עוד בן ממשרד אחר על משהו... ואני יודעת שזה ילדותי.. אבל לא יכולתי לנקות.. כי אז הוא היה שואל מה קרה... ולא הגעתי לבגרות שמאפשרת לענות על "מה קרה" לשאלה כזו... אז לקחתי מין נייר וניסיתי לנקות קצת.. אבל זה לא כל כך עבד.... ונשאר כתם! ....... ואז הוא אמר לי... ללכת הביתה (זוכרים שכל היום התלוננתי על כאבים?) וכמו מטומטמת בטעות הלכתי..... ועכשיו בא לי להתפגר! ואם הוא יקלוט את זה הוא ימות.....והוא גם יחשוב שזה ממני... ואיזה בושות!!!

hero D

New member
שטויות.....

אני מניחה שגם לו יש אישה בבית שסובלת מידי חודש מאותו דבר שאת סובלת, אז קורה, מה לעשות.... ואם זה יעזור לך לשפר את ההרגשה? אני בצבא הייתי בטירונות מטבח. הטבחים המטומטמים האלה שהאייקיו שלהם שואף לבמבה, השאירו את הביובי פתוח ואנחנו רצנו ממקום למקום לשטוף כלים ובאלאגן. אניוואי, מי מסתכל על הרצפה בכלל? ובום! נפלתי חצי רגל לתוך הביוב, חצי יום הסתובבתי ככה שאין לי מדי ב' להחלפה, ובטח שלא נעליים, המפקד שלי לא הסכים לשחרר אותי ויום שלם הסתובבתי עם רגל מסריחה מביוב. ועזבתי את הסרחון... חודש שלם אנשים עוד המשיכו לצחוק עליי.... והכל בגלל הטבחים הסתומים האלה שאגב יכולתי לדפוק להם בכיף תלונה על זה שהם השאירו את זה פתוח ונעלמו....

resputin

New member
שלולית דם?! על הכיסא?!

זה מחזור או נהר? מה זה הדימום הזה? הרחם שלה מתקלף בשביל כל השכונה?!

zep dragon

New member
../images/Emo177.gifאני לא מבינה

איך יש בנות שעדין לא למדו שטמפונים זה דבר יעיל!! שלולית?!? בטח היה לה כתם ענקי ומגעיל על המדים..פדיחה חחחחחח מיטל זה דוקא מצחיק אבל באמת מפדח

hero D

New member
יעיל ועדיין....

גם טמפונים זו לא ההגנה הכי מושלמת שיש, יותר נוח ופשוט כן..... ולמה? למה להגיד לה מפדח, גם ככה היא בדאון מזה, לא "לעודד"...חחחחח

Akuna Matata

New member
שני דברים

א. זאת באמת פדיחה נוראית!!!
ב. תמיד תוכלי להגיד שמרוב הקלדה דיממה לך האצבע. (או לחלופין- שמרוב ישיבה על התחת.. הוא כבר לא יכל לעמוד בזה.. ) השאלה מה המפקד יעדיף לשמוע

s h i r k u s h

New member
שיחשוב ../images/Emo3.gif

שימי עליו את יודעת מה... אצלנו הפקידת לישכה תמיד מרגישה הכי על הפנים בעולם במחזור וכמעט תמיד משחררים אותה הבייתה כי היא ממש סובלת ותמיד היא בחרדה ולא נעים לה שהמפקד והסגן הבינו שהיא במחזור- נו ביג דיל, זה חלק מהטבע, זה לא אומר שאנחנו צריכות לרוץ ולספר אבל אם קורה אז קורה.

למעלה