הודעה לבנות בלבד

מיטללל

New member
יווו

אני לא מאמינה שזה קורה לי
(כן.. זה שבוע נורא ואיום) בטעות.. התעוררתי והסתכלתי על השעון.. וראיתי שהשעה 7.00 קצת נלחצתי.. (->"מה אני עומדת לאחר שוב???) ואז מהר והתחלתי להתארגן... בכל מקרה.. עכשיו השעון מורה 6.20! מה שאומר שסתם התעוררתי חצי שעה לפני הזמן
ציינתי כבר שאני עייפה? מיטל והקוטריות
(דווקא חושיי אומרים לי שהיום יהיה יום מה זה בסדר
)

tuty fruty

New member
קורה לכולנו..טוב לרובנו

אני נורא עצבנית שיש לי "דגל אדום" או שאני יותר מידי היפר-אקטיבית אבל תמיד תמיד אני סובלת מכאבים לפני זה אחרי זה וכשהוא מופיע.. זאת אומרת אני בערך סובלת כל השנה אבל אני לא לוקחת כדורים כי זה לא בריא אז אני סובלת מכאבים אבל בשקט משתדלת לפחות. אה ואמא שלי טוענת שאני יפה יותר שאני במחזור מישהי אולי יודעת למה?

hero D

New member
חחחחח מזכיר לי...

שחברה שלי תמיד היתה אומרת, כשאנחנו החברות תמיד היינו מקטרות על כמה אלוהים עושה לנו רע עם 6 ימי כאב בטן וטפטופים, היא אמרה שדווקא היא נורא אוהבת להיות במחזור כי זה גורם לה להרגיש אישה יפה...חחחחח לא יודעת מה עם זה אבל אישה בהריון זה אחד הדברים היפים ביותר שאלוהים ברא....

flowers girl

New member
אני...

הרבה פעמים עצבנית, אבל אין לי הרבה פעמים את הקטע של הכאבים.. נגיד פעם אחרונה שהיה לי "דגל אדום", נרדמתי וכשקמתי אח"כ פתאום התחלתי להיות עצבנית ולהוציא את זה על כלל מי שמסביבי.. פשוט חיפשתי סיבות.. והתחלתי לבכות והייתי כ"כ מדוכאת שכמעט חתכתי את עצמי (סתם שמעתי שזה עושה אותך יותר רגועה) אבל פחדתי.. בוקר אח"כ הייתי מאושרתתת ומחייכת.. ככה יום שלם-יומיים אולי.. זה מה שזה עושה לבנות..

flowers girl

New member
מוסיפה../images/Emo26.gif

ד.א- ביום שאחרי, כשהייתי שמחה- לא היה לי מושג למה הייתי כל כך עצובה ועצבנית.

hero D

New member
בתור אחת שיש לה צלקת קטנה מחתך...

לא, זה לא עושה אותך יותר רגועה! חחחחחחח לא ממליצה! חחחח

hero D

New member
חחחח לא....

זה שייך לעבר שלי, לתקופה שאני מעדיפה לשכוח אבל אם את רוצה לדעת? זה מסכין יפני....

למעלה