הודעה לכל הנוער באריאל:

Misundaztood

New member
הודעה לכל הנוער באריאל:

תנועת האיחוד הלאומי (מולדת, תקומה וישראל ביתנו) הקימה מטה במרכז המסחרי ברובע א´, על יד מסעדת Barbi-Q. כל מי שרוצה לקבל מידע על התנועה ועל מצעה מוזמן להגיע למטה לקבל חומר. יושב ראש המטה, נצר בועז, שהוא גם חבר מועצת מולדת קורא לנוער שמעוניין להתנדב למען התנועה, להירשם במטה.

דריקס

New member
צריך.......

לשרוף את המקום הזה......מפלגות פאשיסטיות!!!!!! צריך למחוק את המנהיגים שלהם!!!!

והאימרה הזאת לא פאשיסטית?

בנוסף, אני אשמח אם תפגין את ידיעותיך בכל הקשור לפאשיזם. בוא נתחיל בפירוש המילה, אותו אני בטוח שאתה לא יודע.

לרצות זה טוב, אבל בשביל

לעשות שלום אתה צריך לדעת עם מי אתה עושה שלום, מהם התנאים לשלום הזה, האם הם משתלמים לך, והם אתה באמת מקבל שלום אמיתי. לצערנו, המצב עם הפלסטינים הוא לא כזה שמאפשר שלום. מצטער.

טרחת לבדוק בכלל מהו הטרנספר שמולדת

מציעה??? תאמין לי שאם ליהודים בשואה היו עושים טרנספר המון בעיות היו נפתרות...חס וחלילה אינני משווה אותנו לנאצים...וכמובן לא את האידיאולוגיה של המפלגה!

gh0sta

New member
חשבתם פעם על..

טווח המוני? פשוט למחוק שטחים עצומים?

בתכלס , מה פוליטיקה מביאה לך ?

מה יוצא לך מזה ? חשבת פעם ? למעשה, כלום, כאב ראש. תן לאחרים להתעסק בזה ! תהנה מהחיים וזה מזה .. מכאן לא תשמעו ממני ופוליטיקה .

מה?!

גנדלמן ידידי, אני חושב שלא הבנת משהו.. אנחנו בעיצומה של מלחמת קיום. אתה מציע לעצום את העיניים ולהתנהג כאילו כלום לא קורה? כאילו סבתא והנכד שלה לא נרצחים באוטובוס? אנחנו חייבים לעשות משהו, כולנו, אחרת לא נהיה כאן כדי להנות מהחיים.

Misundaztood

New member
לגנדלמן...

האם לדעתך יש לפנות ישובים למען "השלום"? ואם כן, האם אתה חושב שזה לא נקרא טרנספר? לדריקס, לשרוף?? כך עשו הנאצים בדיוק. האם אתה חושב שזו הדרך? תביע דעתך, אל תתחבא.

מר דריקס - הלא כ"כ יקר!

קח את מחשבותיך המאוד לא מעניינות כמה שנים אחורה... תחזור לתקופה שלפני הקמת המדינה! בלי המפלגות ה"פאשיסטיות" (לפי תיאורך) או בעלי המחשבות אלה לא היית חיי היום. אני מבין שזה אולי היה טוב לנו, לך ולערבים אבל אתה עדיין חיי פה...חבל אה? בו נחשוב אז מה צריך לעשות לכל הבוגדים שמסרבים לשרת בצה"ל או בשטחים... לפני שאתה נותן רעיונות לא כ"כ חכמים תעשה את הפעולה הקשה ביותר והמאתגרת ביותר - היא נקראת "מחשבה"! לפעמים כדאי לנצל אותה... טיפ קטן לחיים - תשתדל לנסות להמנע מקיצונית, זה רק הורג אנשים! מולדת ושאר "הפאשיסטים" הן לא מפלגות קיצונית - קרא את המצע ותבין לבד... ועוד טיפ - אל תאמין לכל מה שהתקשורת אומרת - היא טיפה שמאלנית! אני מקווה שהשכלת...

למעלה