הודעה לכל הנוער באריאל:

תגיד לי...מה עובר עליך??

ברור ששלום זאת האלטרנטיבה הכי טובה...אבל תסתכל...איך אפשר לעשות שלום עם אנשים שנולדים עם יצר רצחני בדם...הם היו שוחטים אותך גם עם היית מציל את החיים שלהם...לא שמעת על מקרים כאלו של ערבים שעבדו אצל מעסיקים יהודים במשך 15 שנים ויום אחד נכנס להם משהו לראש והרגו את המעסיק וסידר להם מקום עבודה...??? בן אדם- תחשוב קצת..אין ברירה אחרת...או שיום אחד לא תתעורר בבוקר בגלל שפסיכופט אחד שיושב בבגדד החיליט לשלוח נשק ביולוגי על ה"כובש הציוני"...

רק שאלה אחת, גנדלמן

שלום עם מי לעזאזל?! לא עם ערפאת?! אז עם מי?! אין לך ברירה, ערפאת הוא המנהיג שלהם! אז עם מי תעשה שלום, עם מי?! תפסיק להתנהג כמו ילד שמנת שמאלני מרמת אביב שכל היום מזיין ת´שכל עם ה"אני רוצה שלום" שלו. תתחיל לפרש את הדברים שלך אחת ולתמיד כדי שנדע למה אתה מתכוון!

Misundaztood

New member
מחר ב....

8 בערב... כל מי שמעוניין לתרום ולעזור למדינה שלו, נוער מולדת נפגשים במטה (כשאמור, נמצא ליד המסעדה Barbi-Q במרכז הגדול..). הכל בגדר התנדבות. כדאי. אז ניפגש?

Misundaztood

New member
מחר ב....

8 בערב... כל מי שמעוניין לתרום ולעזור למדינה שלו, נוער מולדת נפגשים במטה (כשאמור, נמצא ליד המסעדה Barbi-Q במרכז הגדול..). הכל בגדר התנדבות. כדאי. אז ניפגש?

בטח שניפגש, אבל את בכלל לא באה..

Misundaztood

New member
אמממ....

מטייל.... תנסה להראות קצת תמיכה.. אני הפעם לא יכולה לבוא.. אבל בעוד כשעה.. כולנו (כן.... גם אני צריכה...) צריכים להיות שם... כדי להשפיע..!

למה ההודעות כאן לא קופצות?

היה נחמד... מה עשינו- פתחנו את הערב במחרוזת שירי אום-כולתום לאחר מכן הקפצנו כמה טקילות... מאוחר יותר אורית ניסתה ללכוד חתול תמים אבל לא הצליחה אחרי זה עישנו נרגילה ובסוף הזמנו חשפנית. היה ממש טוב- והבטחת לי שאת באה פעם הבאה

למעלה