הודעה לכל הנוער באריאל:

Misundaztood

New member
.... כדאי לפתוח ../images/Emo18.gif

הקישור שלמטה מוביל לאתר האיחוד הלאומי... גם האנשים שמכנים את המפלגה "פאשיסטית" מוזמנים לקרוא את המצע.

Misundaztood

New member
אוקיי.... למרות שזה הורס לכם את..

השמחה.. קבלו בבקשה קובץ וורד המכיל קטעים עיקריים מתוך המצע של האיחוד הלאומי (שהאורך שלו הוא בערך 50 דפים...)

כמה מילים מהמצע שלי.

NO MORE WAR I HATE THE WAR NO MORE ARMY I HATE THE ARMY פזמון : FUCK THE POLITICS I FUCK THE COUNTRY ---- FUCK THE WAR FUCK THE ARMY פזמון : FUCK THE POLITICS I FUCK THE COUNTRY זה תמצית הפוליטיקה בשיר שמח זה שמתמצת את היחס שלי לפוליטיקה, לצבא ולמדינה. המוטו : חיה ותן לחיות . NO MORE POLITICS

Misundaztood

New member
אז מה שאתה אומר זה ש..

שאנחנו צריכים לשתוק בזמן שילדים (וגם ההורים שלהם..) נרצחים בדרך לגן ולבית הספר? שאנחנו צריכים רק להנהן בראשנו ולהסכים, כי זה מה שמגיע לנו, רק מהסיבה הפשוטה (לא כל כך) שאנחנו יהודים? זה מה שאני הבנתי מהדברים שלך. אנחנו צריכים להילחם על קיומנו. כבר קרה שאיבדנו 6 מיליון איש. אנחנו לא ניתן לזה לקרות שוב. אני לא לפחות. אז את הפתגם "חיה ותן לחיות" (שדרך אגב, אני מאוד מאמינה בו) אין צורך להפנות אלינו. ודרך אגב, הטרנספר שמולדת (האיחוד הלאומי) מציעה, הוא טרנספר ברצון. זאת אומרת, שהמפלגה דוגלת בהסכמה של שני הצדדים.

דבר אחד אסור שיהיה - מלחמה

מלחמה לא פותרת שום דבר רק שלום פותר . מה שמולדת מציעה זה אוטופיה, ולכן זה לא יתקים לעולם . רק שלום יפתור את הבעיה ביננו, האם את מכניסה מכות למי שאת לא מסכימה איתו ? ונניח שכן, האם זה עוזר ? . לעולם לא , האיש ישנא אותך יותר. אנחנו גורמים לערבים לשנוא אותנו יותר . במצב כזה שלום לא יהיה אבל אני מאמין בו . אני לא מאמין במלחמה לא מאמין בצבא לא מאמין במדינת ישראל .

LaSombra

New member
את האמת...

היית לי הערכה אליך פעם, אבל היא צנחה משמעותית... מה זאת אומרת לא מאמין בקיומה של מדינת ישראל? יענתו, כל מה שיש לך פה יכול ללכת קיבינימט? לפני שאני אתפרץ בהתקף עצבים היסטרי שישמיד לחלוטין את המחשב שלי מרוב מכות עם האלת בייסבול, בבקשה תסביר את עצמך כדי שאני לא אצעצבן סתם...

Misundaztood

New member
איכפת לכם אם לא נשנה נושא? אני פשוט

רוצה להבין איך בנאדם יכול לחשוב ככה... בד"כ אני מכבדת דעות של אחרים. אבל את זה פשוט קשה לי לקלוט... אתה פשוט מעדיף שנתרחק מירושלים, שיהיה טרנספר יהודי?? זה מה שאתה מציע, גנדלמן? בבקשה, תחשוב פעמיים. כי עם אנשים כמוך אין לנו הרבה סיכוי לשרוד.

הוא תומך באנרכיה...

הוא אנרכיסט...שונא מלחמה בלה בלה בלה...חומצזה אני חושב שרעיון הטרנספר היה יכול להיות רעיון נחמד...אבל הוא בלתי אפשרי!!!! תרדו מזה...זה לא הגיוני אי אפשר לפנות מיליון אנשים סתם ככה...ועוד מתוך רצונם??. הלוואי וזה היה יכול להתממש...אבל תרדו מזה ושוב..הרעיון הוא נחמד וכל זה אבל ותקלטו:" זה בלתי אפשרי"

תראו, אני לא מאמין במלחמה

תראה, אסור שהערכה שלך אליי תרד בגלל דעותיי, הערכה שלך צריכה לבוא מאיזה בן אדם אני . עכשיו , אני שונא מלחמה , מלחמה זה לדעתי הדבר הפרימטיבי השנוי ביותר שנשאר לאדם כיום, האם אנחנו חייבים להתנהג כחיות וללכת במלחמה על כל הדברים שאין בנינו הסכמה . אני מאמין בשלום . אני מאמין בשלום כי בשלום לא מתים אנשים בשלום יש אחווה בשלום יש שמחה בשלום אין פחד בשלום לא בוכים משלום נוצרים חברויות אחרי שלום בא שגשוג כלכלי . עכשיו למה אני לא מאמין במדינה : המדינה שלנו עכשיו בנויה על פוליטיקה וכיום כל הפוליטקאים יעשו הכל בשביל כסף - זה כמו חתול שייתן לאמא שלו למות תמורת כוס חלב . המדינה שלנו דמוקרטית וצריך שהיא תישאר דמוקרטית ! למה המדינה צריכה להישאר דמוקרטית ? כי אני לא מקיים את הדמוקרטיה ועדיין אני לא נענש אני עושה מה שבא לי עכשיו אני לא משלם 22 שקל לחוק חינוך חובה ואני שם זין על זה, ומה שטוב בדמוקרטיה שגם לא יכולים לעשות לי כלום :):: ולכן אני אוהב דמוקרטיה אבל אני לא מקים אותה . כשאני צריך אותה אני ב

המשך ...

שאני צריך אותה אני משתמש בה ושלא אני לא שם עליה . אני גם לא מאמין בצבא ... צבא בנוי בשביל מלחמה ובמלחמה אני לא מאמין . אני מאמין שהיום אפשר לפתור את הדבר בשלום אבל לא עם עראפת . אבל בשום אופן מלחמה . אני גם לא מאמין במלחמה בעירק !!!

אז אתה טפיל.

לנצל את המדינה= טפילות. לא מאמין בצבא? תגיד תודה שיש צבא ששומר על התחת שלך כרגע, בעת כתיבת השורות האלה! כמה כפוי טובה אתה יכול להיות? הצבא הזה אחראי לעובדה שכרגע אתה יכול לשבת בבית ולרשום את הבולשיט האנרכיסטי הזה! אי אפשר לפתור כלום בשלום כרגע, כי אין עם מי. ערפאת לא השאיר את השנאה לעצמו, הא העביר אותה לילדים של עמו (סקר- 73% מהילדים הפלסטינים רוצים להיות שהאידים) בשום אופן מלחמה?! ואם כופים אותה עלייך? מה תעשה? תתחנן על נפשך? אתה לא מאמין בכל מה שאחראי לזה שכעת אתה חי ונושם. תתבגר.

LaSombra

New member
שמע גנדלמן...

זאת אפילו לא אנרכיה... זה אפילו ממש לא אנרכיה.. אני אפילו לא מצליח להבין מה זה... אתה מאמין בדמוקרטיה? איזו מין דמוקרטיה זאת? דמוקרטיה היא צורת שלטון שבה כל אחד דואג לאינטרס שלו ולאינטרס של הקבוצה... אני חוזר: לאינטרס שלו (!!!) וגם (!!!) לאינטרס של הקבוצה... חלק מהאינטרס היום של הרבה מאוד אנשים הוא כסף... גם מפלגת שס שאני חושב, ומי שמכיר אותי אפילו טיפה יודע טוב מאוד כמה אתאיסט אני, שהיא המפלגה הכי מלוכלכת סחטנית וגנבת, גם היא פועלת לטובת האינטרס של הציבור אותו היא מייצגת, החרדים. אין וויכחו על זה בכלל... מה שאתה אומר זה שטויות. למרות שיש פוליטיקאים מושחטים, לא כולם מושחטים. אותה לוקח דעה קדומה מטופשת ועושה ממנה השקפת עולם. באותה צורה אני יכול להגיד שכל הפאנקיסטים הם רוצחים זונות ושצריך לעשות איתם מה שהנאצים עשו עם היהודים... זה יהיה משהו חכם להגיד? נכון, יש כמה פאנקיסטים שהם רוצחים זונות ושהם אנרכיסטים בלי סיבה... לא הייתי עושה להם מה שהנאצים עשו לנו אבל בכל מקרה, הם רק חלק, נכון? אתה לא רוצח זונה, נכון? אז למה אתה מכליל פוליטיקאים כמושחטים? נוסף על כך... אתה גם, לדעתי, כן מאמין בצבא, פשוט לא במלחמה... זה משהו אחר. גם אני עתודאי, אז מה? אז אני לא ציוני? אני פשוט בוחר לתרום בדרך אחרת... זה הכל. לפי דעתי, תחשוב קצת על מה אתה באמת חושב על כל המצב, עזוב אותך מהמצב ספציפית ואם כן עראפת או לא ערפאת או מה אתה היית עושה במקום שרון. פשוט תחשוב על מקומך בעולם ועל מהות הדמוקרטיה... אם האינטרסים והמניפולציות שהיו הולכות בכנסת לא היו מתקיימות, צורת המשטר הייתה נופלת. כך את הדילים של הפריימריס בליכוד. זאת הייתה הדרך היחידה לבחור את נבחרי הציבור שבאמת יש להם גיבוי מהליכוד... אין דרך אחרת לעשות את זה אלא בדרך של דילים, מה שמקבל הכי הרבה צ´פחות על הגב ולחיצות ידיים זוכה... אתה צריך להבין שהדמוקרטיה מאמינה שטוב מליון מטומטמים מגאון אחד... אני אישית, מסכים אם זה... אני חושב שזאת הדרך. אני לא חושב שלגאונים מגיע יותר מטמבלים. זה למה יורדים למכנה המשותף הנמוך ביותר, קומבינות. אף אחד לא מתבייש בזה, כולם יודעים את מי הם אוהבים ובמי הם בוחרים. זאת, דגנדלמן, דמוקרטיה בהתגלמותה... זהו, סיימתי את כתיבת הספר שלי, "לאסומברה, והגיגיו על מהות הדמוקרטיה בראי הפסיקה שלשנות העשרים" שאלו היו שלושת העמודים הראשונים בו. את הספר אפשר להזמין בסטימצקי ובחנויות הספרים המובחרות. :)

איפה היית בשנת 94 גנדלמן?

אני משער היית בארץ, ואני משער שאתה גם יודע מה קרה באותה שנה. נחתם הסכם שלום עם הפלסטינים, ואיזה שלום קיבלנו? זין קיבלנו! הם צוחקים עלינו ואתה מעדיף לעצום עיניים! תבין, גם אני רוצה שלום, אבל עם מי תעשה שלום?! עם האוויר?! הצד השני לא רוצה שלום איתך, אתה תכריח אותו?! קל לך לזרוק סיסמאות ולעצום עיניים, כש-2 קילומטר ממך אנשים נרצחים בדרכם הביתה! וגם הם רוצים שלום! אבל אין פרטנר! גם אני שונא מלחמה! אבל כשהיא נכפית עלינו? חייבים לצאת כנגד מי שתוקף אותך! בשלום לא מתים- אתה זוכר כמה אוטובוסים התפוצצו מה"שלום" של 94? איזה אחווה קיבלנו?! איזה שגשוג כלכלי?! הפלסטינים מתים שכולם יחשבו כמוך! מזל שאתה בין היחידים שחושבים ככה! זו המטרה שלהם, לגרום לך לרדת על הברכיים ולהתחנן לשלום! ואתה מוכן לתת להם את זה?

אני עדיין מאמין בשלום .

אנחנו נמצאים במלחמה והמלחמה חייבת להיפסק בשביל מה נהרגים חיילים ? חיילים אשר חלק מהם הכריחו לשרת בצבא !!! אני אשרת בצבא רק בתפקיד עתודאי או מודיעיני אני לא אהיה קרבי, אני פשוט לא מאמין במלחמה הזאת לא יצא לנו כלום עד עכשיו ולא יצא לנו כלום מזה . אני מעדיף לעשות שלום עם הערבים כן והדגש עם הערבים אני לא מאמין לעשות שלום עם עראפת אבל מישהו אחר אני בוודאי מאמין. כן, אני עדיין מאמין בשלום !!!

מיכאל

אני יכול להשבע באל מרדוך שאתה לא מאמין בשיט במה שאתה מוציא מהפה. אני חושב שצורת החשיבה שלך היא כזו: אני פאנקיסט=אנרכיה... החזק שורד...לא צריך מוסדות מדינה לא צריך כיבושים ומלחמות צריך לחזור לחיות כמו האדם הקדמון....

למעלה