הודעה מצופת פורום :)

wasaby

New member
בהרבה מקומות

הספריה של הילדים פשוט נפרדת מהספריה של המבוגרים (למשל ספריות בית ספר). וספריות של ילדים לא מחזיקות ספרים כמו שר הטבעות או מחר כפול תשע פשוט כי מעט ילדים יתעניינו בהם. בגיל 11, אחרי שחרשתי את כל הדני דין, דני ידעני, חסמבה, קרל מאי וכו´ שהיו בספרית הילדים, ואחרי שסירבתי לקרוא את הסדרות האינסופיות של גלילה רון פדר, הרשו לי סוף סוף לעבור לספריה של המבוגרים בקיבוץ. באתי לשם ולא כל כך ידעתי מה לחפש. למזלי שורת המדפים הראשונה בספריה היתה מוקדשת למד"ב (בערך חצי ממנו אסימוב, זאת לא היתה שורה גדולה). לקחתי את אחד מספרי הסיפורים הקצרים שלו ונפעמתי. אחרי כל סיפור נורא רציתי לקרוא את הבא אבל גם הייתי עוד המומה מהקודם (טוב מה אתם רוצים, אבנר כרמלי לא שמע על רעיון סיפור הפואנטה).

Reckoning Day

New member
מה???

אני בשוק! הגבלת גיל??? לא שמעתי על דבר מגוחך מזה בחיים שלי.. זה לא ספרים עם תמונות פורנוגרפיות!!

tsahee

New member
שמחנו

תמיד טוב לראות דור חדש של קוראי מד"ב ו\או פנטסיה צומח. אני אנסח מחדש: תמיד טוב לראות צעירים שיודעים שספרי פנטסיה לא מסתיימים בהארי פוטר. לכבוד הוא לנו.

wasaby

New member
אם עוד לא קראת

חפשי את סדרת נרניה (מישהו זוכר את שם הסופר?) אם את מכירה את "האריה המכשפה וארון הספרים" מדובר על ספרים מאותו עולם. אני מקווה שהם לא יהיו ילדותיים מידי בשבילך אחרי שכבר קראת את ההוביט. הספרים יצאו בעברית לפני די הרבה שנים כך שלא תמצאי אותם בחנויות סטימצקי אבל אולי כן בספריה טובה. יש גם משהו שנקרא הקוסם מארץ ים, והקברים של אטואן אבל אני זוכרת אותם פחות טוב. לגבי רמת הכתיבה שלך, את כותבת הרבה יותר יפה ולעניין מכמה בני עשרים ומשהו שנכנסו לפורום, אז לא הייתי מודאגת במקומך.

ק.ס לואיס! ../images/Emo13.gif

איך אפשר לשכוח?! הקוסם מארץ ים-הקברים של אטואן-(עוד אחד)-(עוד אחד, חדש): סדרה מהממת... בקברים של אטואן בפעם הראשונה שהיא ירדה לחדר הכבולים, חלמתי על זה... לא חלום נעים. סדרת נרניה מחולקת לשבעה ספרים- אחיינו של הקוסם (אולי נכתב אחרון, אבל זה בעצם הספר הראשון בסדרה), האריה המכשפה וארון הבגדים, הסוס וילדו, הנסיך כספיאן, המסע ב____(שם של ספינה... זה עם יוסטס והדרקון...), כס הכסף, הקרב האחרון. תרגום גס מהספר המלא באנגלית... מי שיודע לקרוא אנגלית ברמה סבירה, יכול לקנות באמאזון... בסטימצקי יש לפחות את השניים הראשונים, בעברית.
נטע נ.ב.-היי טל!!!

wasaby

New member
וגם ג´ימס והאפרסק הענק

פנטזיה אפלה לילדים. רואלד דאל?

...

אני רואה שאני מכירה פה אנשים איכשהו...לא ותיקים במיוחד, אבל עדיין... אז פעם ראשונה, אחרי חודשי שתיקה, אני אכתוב הודעה (?). טוב, גם אני צופת פורום כבר כמעט שנה (למרות שאני לא עוקבת *כ"כ* בעקביות...) הייתי מאד רוצה לכתוב הודעה עניינית שתפתח דיון מעניין על ספר כלשהו, אבל קראתי את כל הספרים ה"שגרתיים" שכולם פה בטח קראו 20 פעמים, כמו שר"הט, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עולם הדיסק, אנדר, חולית...כל אלה...אז אני מניחה שלכתוב תקציר ולפתוח דיון ענייני בנושא כלשהו יהיה די מיותר? אז החלטתי להגיב להודעה הזו...:) כן, כן-תתנפלו עלי עם אלות משוננות אם בא לכם... אז יוצא שאני בד"כ נכנסת לפה כדי למצוא המלצות לספרים אחרים, למרות שעדיין לא ניסיתי יותר מידי...בזכות הפורום הזה קראתי את "בשורות טובות" ו"המשחק של אנדר"...ו...זהו, נראה לי. אז תודה רבה לכם, בהזדמנות הזו. אה, כן-אני בת 14.5 כן. אני קטינה. וכמו שכתבו בהודעה-העולם אכזר :( ו...זהו...כתבתי יותר מידי להודעה חסרת-טעם, נראה לי...:) רק ראיתי כמה אנשים שאני מכירה והרגשתי יותר טוב בקשר לכתיבת הודעה, כי כבר הרבה זמן רציתי לכתוב אחת ולא ידעתי על מה בדיוק... אם פתאום נורא בא לכם לסקול אותי או משהו, תזהירו אותי מראש כדי שאני אפסיק לכתוב פה, אוקיי? 0_o ~*Tagley Markollonoxa*~

preacher

New member
סקילה! סקילה!

Stop! Stop, will you?! Stop that! Stop it! Now, look! No one is to stone anyone until I blow this whistle! Do you understand?! Even, and I want to make this absolutely clear, even if they do say ´Jehovah´. אמממ.... טוב נו המונטי פייתון שבי משתלט לפעמים... בקיצור את יכולה לכתוב תגובות להודעות, הספרים שקראת נדונים כאן קבוע, וחוץ מזה את יכולה להגיד מה אהבת ולבקש המלצות. שיהיה לך יום כתום!

דרגורן

New member
Who throw that rock?

"She did it!, She did it!" (they call in squiky voices) "Is there a woman in the crowd?" "He did it!, He did it!" (they answer in thick voices) HELP, מונטי פייטון משתלט על חיי!

משרוקית? מאיפה היא צצה?

זה הזיכרון שלי, שלך, או שזו ואריאציה חופשית על הסרט ? אני בפרוש לא זוכר משרוקית. No one is to stone anyone until I say so

הייזל

New member
איפה הודעה חסרת תוכן?!

מה שאני רואה זו הודעה חביבה למדי שממוקמת בפתיל חביב מאת בחורה חביבה שמודה על המלצתות שקיבלת בפורום. דוגמאות להודעות בלי תוכן(משמעותי) אפשר למצוא בהודעת המנהלת. חוץ מזה עד עכשיו כולם סקלו אותי ותראי אני חיה
כן, כן, סקילה טובה לבריאות
התעמלות טובה והזדמנות לפנות את החצר מכל מיני אבני נגף.

למעלה