הודעה מצופת פורום :)

אף אחד לא יסקול אותך על

הודעת תגובה "טפשית". הודעות תגובה אינן גורמות לפתילים קיימים לרדת מהדף הראשי, ולכן אין איתן בעייה. יכול להיות שיסקלו אותך בכל זאת אם תשימי תוכן מרגיז ופרובוקטיבי, אבל זה כבר עסק אחר.

Raistlin

New member
אז מה ?

"אני סוקל אנשים בשביל הכיף" מרים אבן מהריצפה "אם רק אצליח.. לכוון... ו..."משליך את האבן בזווית של 45 מעלות והאבן מתעופפת לה בקלילות על כנפי רוח החורף הקרירה, מפספסת את הראש בזרת וממשיכה לעופף לה במהירות הולכת וגוברת לכיוון החלון של רבקה הקשישה. צליל זכוכית המתנפצת לאלפי רסיסים נשמע ברחבי הבניין. "אההה... אני חושב שאלך עכשיו, אבל לא לפני שאומר ישר כח לבוג´י שמצליחה להשליט שלטון טרור ועריצות בפורום, מי יתן וכל שאר מנהלי הפורומים בתפוז ילמדו ממנה".

Boojie

New member
הידד לטרור ולעריצות!!!

טוב, האמת היא שבדרך כלל אני נגד טרור ועריצות. אלא אם כן, כמובן, הרסן בידיים שלי. מוהאהאהאהאהאהאהאהא! (It´d good to be the king!)

דרגורן

New member
טוב, למרות שחיפשתי וחיפשתי,

אני לא מוצא שום דבר רע בהודעה שלך! מה טוב בה? 1. סיפרת קצת על עצמך 2. סיפרת קצת על מה קראת 3. לא שאלת שאלות מטופשות כאשר אנו סוקלים/יורדים/מחשמלים/צועקים/מוחקים/יורים/וכו´ זה בגלל הודעות של שלוש-ארבע מילים, כגון "רומח הדרקון שולט!!!11" או שאלות כמו "מישהו קרא את נרניה?" איך אפשר לענות על שאלות כאלה? כן/לא.... לעומת זאת את פתחת דיון, שבו אנו יכולים לזעוק על העוול הנוראי שקורה בסיפריה שלך, אנחנו יוכלים לנחם אותך על גילך הצעיר (כולנו היינו שם, זה לא כל-כך נורא
) והכי הכי חשוב, התשובות שלנו הן יותר מאשר כן/לא... ולכן לא רק שאנו (לפחות אני) לא התעצבנו, אלא אנו מחבקים אותך לקירבנו בשימחה! אני אברך אותך ואת Solinari -L- Noitari, ברוכות הבאות:

Raistlin

New member
דייייייי (זעקת מחאה)

למה למה למה (ועוד פעם למה) אתם לא עוזבים את רומח הדרקון בשקט ? אה ? זה בגללי משהו אישי או שאתם פשוט שונאים תספר ?!? לא חסרים ספרי מד"ב ופנטסיה בעולם... אם יש לכם משהו נגד הספר פשוט תגידו אבל תפסיקו להשמיץ את הספר ללא סיבה

דרגורן

New member
אני השמצתי את הספר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עיניו של דרגורן שוצפות ברקים, "אני לא השמצתי שום רומח ושום דרקון
" יש לי את שלושת רשומות רומח הדרקון, שלושת אגדות רומח הדרקון ועוד ספרים רבים שקראתי (יש לי אפילו זוג ספרים שהם אסופות סיפורי רומח הדרקון)... הביטוי "רומח הדרקון שולת!!!11" עם "ת" במקום "ט" והסיפרה 1 בסוף, הוא ביטוי שנועד לסמל את כל ההודעות המטופשות שאנשים כותבים בפעם הראשונה בפורום! ואין לו קשר להאם הספר טוב או לא טוב (ולדעתי הוא טוב. לא הכי טוב שבעולם, אבל טוב...)

הממפפ... אין לי מושג מאיפה הגיע

ה"שולת!!1", אבל גם אני משתמשת בו, וכשמתרגלים, זה ממש נחמד... כל פעם שאתם עושים פעולות, תרשמו בכוכביות קטנות, כדי שידעו שזו פעולה. *שרה קומבייה* *רוקדת את ריקוד הציפורים*
נטע נ.ב.-רומח הדרקון באמת טוב... מי היה מאמין שאני אתמכר כ"כ לפנטסיה הכבדה אחרי הארי פוטר?
? ראיתי את שר הטבעות. פשוט גדול. לצערי, אני והבנות שראיתי איתן, צחקנו במשך כולו, מנסות לעשות את זה לפחות בשקט... הסיבה הייתה, חיבור סלאשים, וחיבור הדמויות...
קראתי את "המשחק של אנדר"! ספר המד"ב הראשון שלי! הוא שולת!!1

הייזל

New member
כל הזכויות על הביטוי

הXXXX שולת!!!1 שמורות למשתתפי פורום מד"ב וואלה (=וואליסטיים) שנהגו להיכנס לפורומים תמימים וחפים מפשע לרשום הודעה כזו: "רומח הדרקון שולת!!1" או "הארי פוטר שולת!!1" ולהעלם כלא היו. במקור זה בא מהביטוי CATS ROLE!!

Winky!=^.^=

New member
תודה רבה, בבקשה !! ../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif

זה כ"כ מרגש!! קבלת הפנים הכי טובה שקיבלתי אי פעם!
אני לא קראתי רומח הדרקון(בטעות כתבתי "רוצח הדרקון",אבל מחקתי
), אבל מאוד מעוניינת לקרוא. בגלל כל ההמלצות האלה אני משתגעת! מאיפה אני לעזאזל אשיג ת´ספר?! אה, גם אני וגם נטע (Solinari -L- Noitari) באות מאותה העיר :) מקווה לתגובות/תשובות/קבצים/סקילות/המלצות..
WiNkY

דרגורן

New member
אין על מה ../images/Emo8.gif

איפה אפשר למצוא את "רומח"? חוץ מסיפריות, יש חנויות ספרים ויחדי סגולה שמשאילים לאחרים... זוג הערות קטנות: 1. לא מקובל לפרסם את שמו של אדם בלי רשותו (בשביל זה יש לנו כינויים...) 2. אני ולפחות 90% מחברי הפורום, באים מאותה הארץ, מדהים נכון?

דרגורן, הבחורה ש"שמה פורסם"

חתמה בשם זה בהודעתה. וינקי, לא עשית שום דבר לא בסדר.

Raistlin

New member
לא נורא, אני סולח לך

...למרות שלא עשית לי דבר, זה פשוט נחמד לסלוח לאנשים (או להכות אותם באלות ומורנינג סטאר תלת-ראשי)

hazgul

New member
מורנינגסטר תלת-ראשי?!?!

כל הזכויות שמורות להאזגול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סקילה! סקילה! סקילה! סקילה! סקילה! זו הייתה עוד הודעה חסרת תכלית מבית ביוצר של האזגול

Winky!=^.^=

New member
היוצר* ../images/Emo108.gif

מצטערת, אני אוהבת לתקן.. אני שונאת שמתקנים אותי.. זה מעצבן, כאילו שאני לא יודעת כלום.. סליחה אם אתם מרגישים ככה

למעלה