הודעה סתמית

למה???

New member
יפה מאד...

ואחרי שעברתי ניתוח כללי על הבעיה שלי.... תראה, לצורך העניין, זה לא משנה... לא משנה איך אני מגדירה אתאיסט (ואם תחליט שזה כן משנה, אז אני באמת בהטלבטות איך להגדיר אתאיסט... כי יש אתאיסטים מאמינים< באי הקיום > ויש אתאיסטים שפשוט לא יודעים ולכן מחליטים לא להאמין) מה הרעיון של ההודעה שלך? אני פשוט מגיבה תוך כדי קריאה... אני לא מבינה איך התייחסת פה למה שכתבתי!? מה? איפה? תראה, אתה כאתאיסט שהחליט שהוא מאמין שלא קיים אלוהים, לא יודע דבר על קיומו של אלוהים באותה מידה שהאדם הדתי שמאמין בקיומו של אלוהים לא יודע דבר על קיומו. אין לך כל סיבה הגיונית ללגלג ולהשמיץ אמונה בתור אדם מאמין. זה טיפשי...

למה???

New member
וואלה?! כן....... אני יודעת.

וקראתי שוב את ההודעה שלך... אז בקצרה- אני לא יכולה "לדעת" שיש אלוהים זה מה שניסיתי להבהיר ב"ארר..." (ניסיתי להבהיר שגם אתם לא)

afon

New member
חברים לא להיבהל אני עדיין אתאיסט

תפילת הדרך כתובה על איזה מחזיק מפתחות שעשה את דרכו איך שהוא לחדרי וכן הקטע אמיתי הוא אומת ע"י 30 רבנים מי שרוצה אני עושה בר מצוות ובריתות

meindelbium

New member
אבל אתה מוסמך?

כדי לעשות ברית צריך לעשות איזה קורס כזה נדמה לי אם אתה לא מוהל מוסמך אני לא סומך עלייך!! ואני עדיין דורש אלוהים!!

L7

New member
גם אני דורש אלוהים. שיתגלה ונסיים

את הויכוח.

afon

New member
חברים אני מצטער להודיע ש...

נגמר מלאי האלוהים! כל מי ששילם כספו יוחזר לו או שיקבל תלושים לקניה באחת מחנויות "קבלה והבנה" הפזורות ברחבי הארץ. ביום שלישי ה16,7 אלוהים יתארח בפורום אתם יכולים לשרשר לו הודעות כבר היום. ואל תשכחו שמי שיפקפק באמינותו של האלוהים יושלח לגיהנום.

meindelbium

New member
קונספירציה!!!!!

אני חושב שמעולם לא היה לך אלוהים לא יהיה לך אלוהים ואין לך אלוהים צא צא מהפורום אתה רימית אותי!!אתה שיקרת!! אלוהים האמיתי ישליך אותך לגיהנום!! ואני מדיק טוב שכמותי אזכה בשיעמום עד בגן עדן....

afon

New member
חברים אין צורך בבהלה כספכם יוחזר!

אני טס לשבוע לאורגואי ושאחזור הכסף יוחזר.

meindelbium

New member
אני בעד ש...

אנחנו "נחכה" לך בנתב"ג ונדאג לזה שישלחו אותך לבי"ח לפני שתעלה למטוס!! ואלוהים יהיה איתנו!!כי שיקרת לנו!!הוא ממש יבוא ויעזור לנו להביא לך מכות!!תיזהר מזהמו של אלוהינו שבשמים ובארץ!!

למעלה