אז בתור מי שבקושי ../images/Emo1.gif
והתעורר כל שעה החל משש בבוקר ועד עשר, השעה בה התייאשתי... היה קומזיץ מ ג נ ו ב !!! תודה למי שארגן (ליאן, מארק וכל השאר), תודה לכל מי שהגיע, היתה חוויה אמיתית, שמחתי להכיר את הפנים מאחורי הכינויים, להכיר את החיים והסיפורים מאחורי הפנים... ליאן ועינת, המנהלות הקשוחות, לפחות אתמול נראיתן שמחות. מארק, אתה גדול, ולא רק פיזית, להתיש אותך זו משימה סיזיפית. עופר, מר WWF, אותך לפרק אני עוד שואף. באצ´י המתוקה כמו השוקולד, לחיוכך כוכב חדש נולד. מיסטרס המרשימה, הותרת אותי חסר נשימה, גוןגון שעשה זאת זריז, ונעלם בלי קול כמו מרוח בגריז. המדליקה הלבנה (האור הלבן), לאחר שהכרתיך הכל כבר מובן. ולכל אותם אנשים אחרים, נראה לי שאין לי חרוזים נותרים, אז הרשו לי רק לאמר לכם שוב, וזה נראה לי מסר חשוב. מעתה לא משנה על מה נתווכח, וזאת לרגע אינני שוכח, לכל הודעה לכל בנאדם, נדע מי מולנו, ונדע לכבדם. בין חברים, כבר אמרנו? זהו הפורום שלנו, ומה שנעשה בו הוא שקובע, על כל מה שמכך נובע... מעיין חרוזיי מתחיל להתייבש, ואיני רוצה סתם לחרבש, אאחל לכם יום נפלא ומקסים, ושנתחדש על כל היחסים, החדשים יותר וחדשים פחות, זה מה שהשגנו רתמול, לכל הפחות. די, גמרנו, סוף דבר, יש שיעורים, וה - XXX נשבר...