הודעה ראשונה?!

אלדד26

New member
הודעה ראשונה?!

טוב, כנראה שאני הדפוק היחיד שעוד נכנס לבדוק מה קורה בפורום
אז... אנשים... היה פיצוץ של קומזיץ. מי שלא בא הפסיד קומזיץ מדהים, ורק נותר לי לומר לכם שאצל THOR יקירנו יש עוד הרבה עצים, ול"ג בעומר מתקרב ובא. היה ממש נחמד לראות את כולכם - מקווה שכולם נהנו לפחות כמוני
ו... לילה טוב לכולם - אני הולך להתקלח!

voguemaster

New member
לא היחיד, גם אני דפוק מספיק ../images/Emo13.gif

הייתי צריך ללכת לשטוף את המותק שלי (בינבה) אחרי כל החול הזה. ממש כמו שכבת מגן או משהו... LOL
אלי

היה אחלה

ממש נהניתי, ממש הופתעתי. היה אחלה אחלה. בוקר טוב לכל המשקימים אחרי הקום-שב של אתמול יום טוב

MemphisRaines

New member
היה נהדר ../images/Emo13.gif

אנשים באו להנות ולצחוק אז נכול שאת על האש אני הולך לשים על המנגל היום בצהריים
אבל היה ממש כיףףףףףףףף תודה מיוחדת לליאן ועינת על הארגון
שרון

dudusch

New member
אז בתור מי שבקושי ../images/Emo1.gif

והתעורר כל שעה החל משש בבוקר ועד עשר, השעה בה התייאשתי... היה קומזיץ מ ג נ ו ב !!! תודה למי שארגן (ליאן, מארק וכל השאר), תודה לכל מי שהגיע, היתה חוויה אמיתית, שמחתי להכיר את הפנים מאחורי הכינויים, להכיר את החיים והסיפורים מאחורי הפנים... ליאן ועינת, המנהלות הקשוחות, לפחות אתמול נראיתן שמחות. מארק, אתה גדול, ולא רק פיזית, להתיש אותך זו משימה סיזיפית. עופר, מר WWF, אותך לפרק אני עוד שואף. באצ´י המתוקה כמו השוקולד, לחיוכך כוכב חדש נולד. מיסטרס המרשימה, הותרת אותי חסר נשימה, גוןגון שעשה זאת זריז, ונעלם בלי קול כמו מרוח בגריז. המדליקה הלבנה (האור הלבן), לאחר שהכרתיך הכל כבר מובן. ולכל אותם אנשים אחרים, נראה לי שאין לי חרוזים נותרים, אז הרשו לי רק לאמר לכם שוב, וזה נראה לי מסר חשוב. מעתה לא משנה על מה נתווכח, וזאת לרגע אינני שוכח, לכל הודעה לכל בנאדם, נדע מי מולנו, ונדע לכבדם. בין חברים, כבר אמרנו? זהו הפורום שלנו, ומה שנעשה בו הוא שקובע, על כל מה שמכך נובע... מעיין חרוזיי מתחיל להתייבש, ואיני רוצה סתם לחרבש, אאחל לכם יום נפלא ומקסים, ושנתחדש על כל היחסים, החדשים יותר וחדשים פחות, זה מה שהשגנו רתמול, לכל הפחות. די, גמרנו, סוף דבר, יש שיעורים, וה - XXX נשבר...

deyulia

New member
כל הכבוד על השיר שהצלחת

להכין בשעה מוקדמת זו, ולמרות שלא הזכרת אותי, אני סולחת לך

dudusch

New member
deyulia, זה בשבילך../images/Emo25.gif

קודם כל תודה על הפרגון והסליחה, תודה על ההתייחסות, קיבלתיה בשמחה. רציתי להקדיש לך שיר קצר, שיר שבשתי דקות מיוצר... היא הגיע לים מגובה בחברותיה, הרוח שיחק בשמחה בשערותיה, פיזרה חיוכיה אל הרוח, ראו כי לה היה מצב רוח! שתתה קצת (ואכלה?) מילות התחמקות במשחק מלמלה. דיברה על הא ועל דא, על הפירגון כבר אמרתי תודה? לבסוף הלכה לה לביתה, לקחה חברותיה איתה, מתי התעוררה הבוקר לא יודע, מידע זה חשוף רק למי שנוגע... אז דיוליה (או יעל), לו ידעתי לחלל, לך לחן עממי הייתי מלחין, ובלא רגע אחד להרצין, מנגן לך תחת החלון, מעיף על הדרך בלון, כי צריך להיות רומנטי, ולזה אף פעם איני אנטי, מקווה כי השיר לך חיוך העלה, ואסיים רק במילה... ביי!

dudusch

New member
הא לך אלדד...

הוא שם את משקפי השמש, בצילם מתחמש. מפיל נערות ברשת, למילה אחת יתפשט. הוא סחבק עם כווולם, מרוצה מהעולם, מגלגל שיחה, זורק בדיחה, אומנם לא שמעתי, אבל זו לא אשמתי! כן, זהו אלדד26, ואני חושש, שמאגר המילים קצת התייבש... זה קצת קשה לכתוב, שירים לרוב, ושייצא טוב, אז אני מקווה שהשיר מצא חן בעיניך , ואם לא, אז אל תפרוס את תלונותיך, שב בלול, זה במחיר כלול, חייך לעצמך, כך סתם, בלי להרגיש יותר מדי מטומ...(סתאאאם).

אלדד26

New member
AWWW

אתה מלך, אתה. (אני? מפיל נערות ברשת? מתפשט? פספסתי משהו?
)

dudusch

New member
חיכיתי שתהיה מי שתרים הכפפה...

במקום זה היא התחפפה. אז מה יכולתי לעשות? אני יכול להמשיך ולנסות... היכן היא האחת, שתחרוז על ליבי ולא תיחת, לא, אין שם שלט "שביר", אני יד ראשונה במצב סביר. בואו נראה מי יצטרף לחריזה, מי יוכל לעצב יפה את האריזה, את הראש כבר הבנו, את הגוף כבר ראינו, (טוב נו, את הגוף של מארק) כל שנותר הוא אותו הצעד, ואיתו התפילה, "רק שלא נמעד". מקווה שמהקומזיץ ייצאו כמה דברים, ושאותם נוכל לקרוא פה, גם במאמרים...

dudusch

New member
היא באה!!!

ממקום מחבואה נחלצה, כמו מישהו להגיע אילצה. אך אין הדבר משנה, אולי חרוזי יזכו למענה? קורא עלייך תיגר, שחפי מילותייך מהמאגר, התגעגעתי אלייך, פשוט נוגה, היכן היית, כולי מלא דאגה. חבל שלא היית אתמול, לפגוש את החברה, לטעום מהכל... מחכים לראותך בפעם הבאה, הלא תמיד נשמח על תוספת נאה, חזרי אל מחוזותינו במהירה, כולנו נשמח על החברה... ביי, דודו

לדודו ב-../images/Emo23.gif

תודה דודו על הדאגה אבל על קריאת תיגר אני לא מבליגה, אני שמחה שהקומזיץ הלך מצויין אולי בפעם אחרת- ל"ג בעומר אצלי משוריין ביומן
אני בפורומים שונים מסתובבת פה ושם אבל לפורום "בליינדייט", תמיד יהיה בליבי מקום חם. ובקשר לשיריך- יש לך כישרון! כל חרוז פשוט יוצא שיגעון, ותדע שתמיד אשמח לקרוא את דבריך ואחת כמה וכמה את שיריך...
שלך רוית

dudusch

New member
קראתי...

התמוגגתי... שמחתי... התלהבתי... השטתיתי... מלכתי... ממתין לראותך, אין, אין כמותך, נראה לך שנמשיך לדבר בחרוזים? כאלו בלי בשר, רזים? שובי אלי, נשמתי, המשיכי לרגש אותי... שלך, דודו

blaumark

New member
גם אני נהנתי !!!

בוקר טוב לכולם אני חייב לציין שהיה ממש נחמד פגשתי אחלה של אנשים וחלק מהם אני בטוח ישאר בקשר איתם מעבר למיפגשי הפורום אני מקווה שזה התחלה לרצף של אירועים מדליקים אגב אוסנת הצהירה שאירוע הבא אצלה בבית בגינה נראה לי ל"ג בעומר נשמע לי נהדר מה אתם אומרים??? עינת וליאן יקירותי אני חייב לציין שלמרות התדמית הקשוחה והרעה שלכם שמחתי להכיר אותכם ואתם סתם עושות לעצמכן אבל אם התדמית הזאת אז כל הכבוד על אתמול היה אחלה והלוואי וכן ירבו תודה לכולם מארק בלאו

ortal_sh

New member
בוקר טוב לכולם , גם אני רוצה להגיד

שנורא נורא נהנתי להכיר את כולם , למרות שלא הייתי בפורום הזה, אלא בפורום השני של ליאן, אבל אני מוכרחה לציין שיש כאן אחלה אנשים ! ובאמת כל הכבוד לליאן ועינת שאירגנו את המפגש ! אורטל

למעלה