הודעה ראשונה?!

על האש

New member
חכו חכו את כול בת ים אני שולח עליכם

אבל הכי חשוב ששבת ים אין ערסים
יש ליצנים
ותראו אותי בלג בעומר ששוב אני יהיה "על האש" כי בכול מקום שיש בו אש שם אני נמצא
. שער 5 דורששששש צהוב עולה באשש!!!!
אני בתוררררר !!!

dudusch

New member
מי יודע מהם ../images/Emo163.gif

ראשי התיבות של WWF במרוקאית? התשובה למטה, ולא במהופך... וואלק וואלק פירק אותו...

אלדד26

New member
תשמע, העיקר זה ש -

על האש הוכיח מדעית (על ידי טענה פשוטה) שאין ערסים בבת ים. ניתץ לי מיתוס של 26 שנה

על האש

New member
יא בת ימי לשעבר...../images/Emo46.gif

אני אומר לך שאין ערסים בבת ים !!! (מוציא ת´שרשר והוגרמט = גור מת ואת הסכין קצבים
) אמרת משהו לגבי ערסים בבת ים אחי ?!?!?!

על האש

New member
../images/Emo6.gif

אחי למה אתה מתאר לכולם איך שקרעתי אותך אתמול?
(אני עוד יעלים אותך
)

על האש

New member
אהמ...

לא קרה דבר...בסה"כ היד מגובסת לחצי שנה הקרובה וקשיים בהקלדה וכאבים בפרקי היד שום דבר מעבר
חכה לל´ג בעומר הציק´ן ווינג(בוב בקלנד מצפה לך
) והפעם לא שימעו את הצרחות שלך
מרושע...

על האש

New member
כן צפיתי בו שהייתי קטן...

בערוץ מזרח התיכון ירדן 24
ובתור מנהל WWF אני יכול להגיד לך שהוא התאבק גם בWWF בשם טקסס טורנדו עד אשר הוא לקח כדור וירה לעצמו בראש. ודרך אגב בWWF היה מתאבק דומה שקראו לו קראש הייתה לו אחיסת סיום דיי דומה אבל ע"י הפעלת לחץ בצידיי ראשו של היריב אני ידגים לך בל´ג בעומר חיחיחיחי

deyulia

New member
כל הכבוד

שהצלחת לזכור את כולם אחרי 20 כוסות יין עם ספרייט

על האש

New member
טוב אני מבקש לדייק ../images/Emo3.gif

מדובר על חמישה עד שישה כוסות יין עם ספרייט בהמלצתך הברמנית שלנו
ושתייה בכמות כזאת מעולם לא השפיעה עליי כדיי לשכוח נכון הייתה לי קצת בחרחורת אבל היא עברה אחרי כמה זמן. ואיך אפשר לשכוח אותך?!.
אז מה עם את זקנה בת 254 את עדיין מקסימה אמיתית וחוץ מזה תתפלאי שהייתי בספרד שתיתי הרבה יותר וזכרתי את כול מה שעשיתי הפעם היחידה ששתיתי ולא זכרתי כלום הייתה שאיבדתי את ההכרה אבל זה כבר סיפור ארוך ולא רצוי עכשיו

אלדד26

New member
חומד,

אני חייב לציין שעופר ישן שנת ישרים אצלי ברכב. רק נכנס, ונרדם כמו בול עץ. כל כך עייף הוא היה שאפילו לנחור הוא שכח

על האש

New member
../images/Emo6.gif

זה היה מוזר כי ברגע שאני נרדם אני נוחר. בגלל זה התפלאתי שלא נחרתי. לפני שבועיים נרדמתי בשיעור בכיתה וכול רגע אנשים הכניסו לי מרפקים בגלל שהם טענו שהנחירות שלי מפריעות להם

מי זאת דגנית ../images/Emo10.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo166.gif ?!

אני white lighter בת, או lighter בקיצור, לפחות על גבי הרשת
.

למעלה