הודעה ראשונה?!

מסתבר שאני הייתי הכי זריזה וראשונה

הכי טבעי לי היה לספר קצת אצלי בבליינדייט..

MemphisRaines

New member
בוקר טוב עינת ../images/Emo13.gif

מבחינתי המפגש הזה לא היה בליינד דייט נכון שאת רוב המשתתפים לא היכרתי אבל זה ממש שונה מאווירת בליינד דייט
בכל מקרה הי ממש כיף
שרון

הפי יום העצמאות

באמת היה סבמבה בקומזיץ למרות שבקושי הייתי בפורום הזה אחרי שלמדתי את המשחק NEVER אני אוכל ליישם אותו בספארי ברמת גן keep up דרך אגב המאבטח האתיופי עדיין בחוף שם בדקתי

ליאן.

New member
בוקר טוב אנשים! ../images/Emo42.gif

תודה לכולכם שבאתם לקומזיץ..
אם אני לא טועה, היינו איזה 40 חבר´ה, נכון? מצטערת על המיקום הראשוני - שנפל.. אך לפחות זה לא עצר מבעדנו מלחגוג! אולי ארחיב מעט לכשאתאושש, ולבינתים אני הולכת לצהריים אצל סבא-סבתא. אז ביי.

dianah

New member
ועכשיו אני....

אחרי 24 שעות מחוסרות אינטרנט ראיתי שכולם כבר הגיבו ולי לא נשאר...
אז מה עוד אוסיף לכם, להגיד שהיה נפלא להכיר את האנשים מאחרוי הניקים יהיה נדוש מדיי עכשיו, להגיד שכל ההכנות לא היה לשווא...טוב, זה גם ברור, להגיד שהארגון למרות המיני-טענות שנשמעו כאן ברקע היה אחלה (ליאן...אין מילים
) להגיד לכם שאני מחכה למפגש מוצלח נוסף...כאילו דההההההה
לספר לכם שאחרי שיחות טלפון עם עינת סופסוף נפל בחלקי הכבוד לא רק להסיע אותה לקומזיץ, אלא גם לפגוש את אחת הנשים היותר מרתקות שפגשתי, ולהעביר איתה ערב קצת הזוי, קצת מוזר, הרבה מדהים, הרבה מעניין (כולל החיפוש אחר בית הקפה האחרון הפתוח בשעה ארבע בבוקר...), ובהסתכנות בניתוץ "תדמית" המנהלת, ובשיא העדינות רק אגיד לאותם אלה שיצרו את "התדמית"...לכו תחפשו...
לא יודעת מה איתכם, אבל אני נהניתי מהביחד, מהאוכל, מהמרשמלו´ס (אפילו הכחולים...), מהשתייה, מהגיטרה, מהשיחות, מה....הכל, ובסוף אפילו לעשן המדורות התרגלתי, ולא - אני לא מסכנה מחוסרת-חברים, לא מיואשת, והיה לי מה לעשות עם עצמי ביום העצמאות - לכל אותם מקטרגים למיניהם על הקומזיץ, וכן - אני יודעת שזה רק מקנאה שהם לא ידעו על הקומזיץ מספיק בזמן ולא הזמינו אותם
אין לי את הכשרון המבורך של דודו´ש לפואטיקה, אבל כל מה שהוא כתב - כנ"ל
ומי שלא בא - הפסיד, ואולי (!) יצליח לפצות על זה במפגש הבא
לכל מי שהיה כמובן, אני אפילו לא אתיימר לזכור 40 אנשים, אז כדי לא לפגוע באף אחד, אני לא אזכיר אף שם, חוץ מאת עינת, שאני נדרשת במסגרת יחסי התפקידים להתחנף אליה
יום מקסים לכולם, מקווה שכולם המשיכו להנות גם ביום שאחרי (אני יודעת שאני המשכתי...), ושיהי לכולם רק טוב

על האש

New member
טוב אני עכשיו התעוררתי...../images/Emo13.gif

היה מאווד כיף אתמול אני יודע שאני נהנתי... ליאן ומארק תודה על הארוע...היה מקסים להכיר את האנשים שרובם היו פשוט מקסימים
. וקודם כמובן תודה רבה גדולה במיוחד לאלדד על הטרמפ ועל הכול היה ממש כיף להכיר אותך ואתה אחלה בן אדם שבעולם שוב תודה רבה
(למרות הפאדיחות עם תקרית האוטו הידועה לשמצה
) מאיה אחותי הגדולה ומשנוררת הסיגריות
אורטל (תמחקי את החיוך מהפרצוף
) את מקסימה אמיתית. ותמשיכי לחכות לאוכל
. יעל וחברותיה המקסימות שנשואות וגרושות כבר 5 פעמים (אני צוחק על עיניין הגיל
). בת שבע את חייבת לי עדיין שקל (שלא תחשבי ששכחתי
). שרון,אלי,ניר,מארק,וכומבן דודוש הבלתי נלאה (אני עוד יעלים אותך אחי
) היה ממש כיף להכיר אותכם והיה אחלה . דיאנה,ודגנית(אני חייב לך מסר,וכן רעדתי כי היה לי קר
) היה כיף להכיר גם אתכן ואכן כולם היו מקסימים . וכול מי שכחתי מצטער היו כול כך הרבה,אבל עדיין שמחתי להכיר את כולכם והיה אחלה ערב. המשך חג שמח...

אלדד26

New member
כן, נראה לי שכן

בכל מקרה תראה אותו שוב בל"ג בעומר בטח. (אגב, ראבר? איזה שרון אתה בדיוק?
)

MemphisRaines

New member
בוא נראה ../images/Emo13.gif

יש אריק שרון ויש שרון חזיז ויש שרון סטון ולא לשכוח את שרל´ה שרון
ואני שרון

למעלה