הודעה שכותרתה "אכזבה גדולה" נמחקה

אבי351

New member
חייכנית היקרה דיבריי התובנה שלך היו מאוד

חסרים כאן בזמן האחרון ברוכה השבה יקירה

לאבי ולבהתחדשות.

fannyd

New member
לא דומה להפלה

במקרה של הפלה אין ילד וכאן ההבדל הגדול. הילד נשאר מאחור ואין דרך לדעת מה עולה בגורלו. גם אין דרך לסייע כי ברור שזה יגיע לידיים זרות. יש גם דילמה אם לספר את זה כעבור זמן לילד/ים שיבוא/ו. איך לספר ואיך זה יתפרש. הרי סיפור הנסיעה הארורה הזאת ידוע לכל ואי אפשר להסתיר. ואני מדברת מניסיון שגם אחרי שנים יושב כמו אבן.

פאני

,מסתבר לי במשך השנים שאכן הרבה משפחות חשבו שהילד שלהם יהיה מישהו מסויים ומכל מיני סיבות דובר בסופו של דבר בילד אחר.לפעמים קונקרטית חזרו בידיים ריקות,לפעמים רק התכוננו לנסיעה/ראו סרט וידיאו או תמונה.ויש תמיד שאלה אם לומר לילד הממשי ואם אמנם- אז מה בדיוק לומר לו.
נכון שיש הבדלים כאלה ואחרים ,אבל בסופו של דבר בכל המקרים ,בין אם עזיבת ילד ובין אם התאבלות על הריון שלא צלח ,מדובר ב א ו ב ד ן .
תגובות אבל לאובייקט אהבה לא ריאלי ולאובייקט אהבה שכבר איננו בין החיים הן דומות מאד,אצל המתאבלים הישירים.

אגב,אני בדעה שאם רק אפשר - לא לומר דבר לילד הממשי,שחשוב לו להתפתחותו לדעת שהוא רצוי ,ולא ברירת מחדל.די בכך שאימוץ היא אופציה שבדרך כלל לא עולה ראשונה בדרך להפוך למשפחה,הילד לא צריך לדעתי לדעת שבהתחלה מישהו אחר היה על הפרק,רק בשם האמת הצרופה.

fannyd

New member
מדוע "אובייקט אהבה לא ריאלי"?

כשפוגשים את הילד על בסיס קבוע למשך תקופה כזאת או אחרת זה שונה מאובדן של הריון. הילד הוא מאד ריאלי וזקוק לאהבה ומסירות גם אם ברור שלא די בהם כדי לפתור את בעיותיו. גם הנסיעה הכואבת הזאת היא סוד גלוי שאי אפשר להסתיר. זה עניין מאד טעון גם שנים אחרי.

הכוונה היתה לאובייקט אהבה שאיננו ריאלי בעבור

ההורים המאמצים . את למשל.

fannyd

New member
"אובייקט אהבה" מונח לא מוצלח בעיני

זה הרבה יותר מורכב.

סביון1

New member
לטעמי חובה להתעלם מכל ההודעות של דריה

מבחינתי היא סוג של טרול ואני משתדלת לא להאכיל אותה. יתרה מזאת, הפסקתי לקרוא את ההודעות שלה, שהרי ברור לי שלא אתרם מהן בשום דרך. אני ממליצה לכל מי שחושב כמוני להפסיק לקרוא את ההודעות שלה. לדעתי רק כך נפסיק ליהנות מהמרגליות שהיא מפיקה. שתישאר בדיאלוג עם מי שרואה בהודעותיה מפרות וחשובות. בואו נראה כמה כאלה יש באמת.

זואילי

New member
אני איתך סביון

וכבר מזמן מתעלמת ואפילו לא קוראת אותה.
אבל תמיד יש מי שמגיב לה ואת זה אני קוראת ומשם מבינה שאין חדש תחת השמש בעניינה..
היכן שאני מנהלת- מזמן היא היתה נחסמת בכל ניק שהיתה פותחת.
כולי תקווה שחדשים שקוראים כאן ישכילו לקרוא יותר מדף אחד בפורום כדי להבין שממנה לא ילמדו
על אימוץ בפועל. ואני באמת מקווה שפשוט יפסיקו להגיב לה אם היא לא מועפת מכאן. קצת תציף כמו כל טרול רעב
אבל עם התעלמות רבתי טרולים מתפיידים. מנסיון בפורומים אחרים...
דרך אגב- המנהלות יכולות גם לדאוג להסיר את מספרי הצפיות מהודעות.
זה גם ככה די מיותר ואם לא יגיבו לה וגם לא יהיו מספרי צפיות אז
לא תהיה לה "עבודה".
נראה לי שיש כאן מספיק קולות שמביאים את כל הצדדים של עולם האימוץ. אבל לפחות אלה אנשים
עם נסיון בתחום. אז היא ספציפית מיותרת לגמרי כאן. דמוקרטי או לא..

סביון1

New member
למאוכזב/מאוכזבת הגדולה

אמנם לא הגבתי לכם בשרשור המקורי, אבל עכשיו אני מרגישה צורך דוקא כן לפנות אליכם ולומר אל יאוש! כמו שכתבו לכם, אתם בראש התור ואני בטוחה שהעמותה תעשה הכל כדי שלא תחוו מפח נפש נוסף. הלב אכן כואב על הילד עליו ויתרתם, אבל זאת החלטה שצריך לקחת בעיניים פקוחות ובלב אמיץ, גם אם היא כואבת. כל אחד מאיתנו יודע מה הוא רוצה ולמה הוא מסוגל, ועדיף לותר היום מלהתחרט מחר.

לדריה34

אני מאומץ גאה.אני מקוראי הפורום הרבה זמן ועוקב כיצד את משמיצה בעקביות הורים מאמצים. נמאס לי לקרוא שאת מכנה הורים מאמצים סוחרי ילדים ומאשימה אותם שבגללם נחטפים ילדים מהוריהם הביולוגיים ושבגללם המדינות אינן משקיעות בעזרה להורים הביולוגיים.אז לידיעתך אני מאומץ גאה ואני אחרי שפגשתי את ההורים הביולוגיים שלי מודה להם יום יום ושעה שעה שוויתרו עלי. בזכות הוויתור שלהם הגעתי להורי המקסימים שהם ההורים היחידים שהיו ויהיו לי.
זה שאת זכית לאימוץ לא מוצלח (ולא היה קשה לעשות אחד ועוד אחד ולהגיע לזה שאת היא נועה מקבוצת מאומצים בפייסבוק) לא אומר שכל האימוצים דפוקים ולא שכל ההורים המאמצים מפלצות.
אז עשי עם כל המאומצים חסד ורדי מהפורום.

Daria34

New member
למאומץ הגאה, אני בטוחה שאמא שלך המאמצת לא גאה

בך עכשיו זה בטוח....כמו שהביולוגים שלך לא היו גאים שנולדתה וויתרו עלייך.
תעשי חסד עם העולם ופשוט תתאדה בעצמך...
לעולם לא יכולה להבין איך אפשר לשים הצלחה עם המילה אימוץ.
יופי שאתה גאה שנולדתה להורים כושלים שבזכותם הגעתה להורים מקסימים.
וכן, מי שנותן יד לאימוצי מחו"ל ילא מתרעם על השחיתות שם הם נותנים יד למסחר.
המטרה לא מקדשת את האמצעים. ואני לא אשתוק...
מוסד האימוץ פשט את הרגל מזמן....

fatfat

New member
את מוציאה דברים מהקשרם

נתפסת לרבע משפט ומכלילה אותו לגבי דברים שהמאומץ הגאה כלל לא כתב. לרגע הוא כתב שהוא גאה שנולד להורים כושלים ובכלל לא כתב אף פרט על מולידיו. הדבר היחידי שכתב זה שהוא שמח שויתרו עליו (ובעיני על גידולו) כי כך זכה להגיע להוריו אליהם הוא קשור בכל נימי נפשו.

וכדאי שתקראי ותתייחסי לכל מה שכתבו לך על אופי ההתבטאות שלך ותשני אותה. אף אחד לא אומר שאסור לך לכתוב את גישתך לגבי אימוץ בכלל ואימוץ בפרט. הבעיה היא שאת יורדת לפסים אישיים ומתקיפה ומרשה לעצמך לכתוב דברים שאינם בשם אומרם (למשל "אני בטוחה שאמא שלך המאמצת לא גאה בך עכשיו זה בטוח") וזה מה שמעורר את הזעם כלפיך.

Daria34

New member
גברת יפעת...תשבי בשקט בבקשה..

תתבישי לך...והוא כתב שהוא מודה שוויתרו עליו אחרי שפגש בהם כנראה היה מאוכזב ממה שראה...
להיות גאה שאתה מאומץ בעיני זה להיות גאה שנולדתה להורים כושלים...
אין מה חהיות גאה בלהיות מאומץ.

למעלה