הודעה שכותרתה "אכזבה גדולה" נמחקה

Daria34

New member
ברגע שבחרת להשאיר את ההודעה שלו בחרתי לענות

לך גם....

וואו, מה זה?!

אפשר להביע דעה נגד וכבר ניהלנו דיונים בעבר וזה אחלה
אבל מכאן עד להתבטאויות שכאלה רק בגלל שמישהו אינו בדעתך?!

KallaGLP

New member
אני באמת באמת לא מבינה

איך הודעה כל כך מעליבה ופוגענית ברמה האישית עדיין בפורום.

משתפרת

New member
מאומץ שאכן יודע: גם אני יודעת

הוריך אכן גאים בך. אדם רהוט שיודע את מקומו בעולם. הבן שלהם שזכה למשפחה חמה וטובה, ומתנהג כאדם חם וחיובי בעצמו.
אם הוריך הביולוגיים ויתרו עליך הם כנראה בכל זאת היו מסוגלים לקלוט שאינם מסוגלים לתפקד כהורים. בבתי הילדים יש אלפי ילדים שהוריהם לא מתפקדים, אך לא מאפשרים להם לקבל סיכוי למשפחה מיטיבה... במצב הלא אידאלי של מולידים שאינם כשירים להיות הורים קיבלת את הפתרון האופטימלי וגדלת כראוי וכפי שמגיע לך.
ואולי כל מה שכתבתי לא שווה כלום, שהרי אני "אשמה"בכך שלגיונות של פושעים חוטפים ילדים ממשפחותיהם האוהבות כדי שיהיו ילדים לאימוץ... מענין... וכמה כואב היה לקרוא בעיתונות הבינלאומית על גויות של תינוקות שנמצאו בערימות אשפה בגוואטמלה אחרי שכל המוסדות התמלאו מעל ומעבר ליכולת התכולה שלהם בתינוקות כשנסגר בה האימוץ הבינלאומי...
ההצעה שלי אליך- דלג על הודעות שברור לך מראש שהן ספוגות ברעל.

Daria34

New member
כתבה משתפרת שאימצה מהמקום הכי מושחת בעולם.

את פשוט מעוותת הכול, כדי להשקיט את המצפון שלה.את שבעד פונדקאות
וזה כבר אומר דרשני... "מולידים"...שפה אימוצית שתעשיית האימוץ
המציאה...ואת מאמצת ותו לא...של הילד שאימצת..
את אומרת שטויות על ילדים מתים בפחי אשפה....בגלל שאין אימוצים. התחילו לחטוף ילדים בגוטאמלה כדי למלא את הביקוש....ואז הכול נסגר...
ואימוץ לא מבטיח שום דבר...תצאי מהסרט שאת חיה בו ותצאי לפנסיה.
את הכסף ששילמת לעורך דין שלך יכול להשאיר את הילד שם ולהרים את המשפחה.
אבל מה פתאום?? רצית ילד...

שרון1818

New member
יש משהו

זה נכון שרובנו קצת אגואיסטים. רובנו רוצים תינוק וכן גם אם קצת קשה להודות בזה- כמה אנשים מאמצים ילד גדול כי הם רוצים לעזור ?בודדים...כמה עצוב. באופן אידיאלי במקום לרצות לאמץ תינוק היינו צריכים לרצות לאמץ ילד גדול ברוסיה שאף אחד לא רוצה בגלל גילו. ראיתי בטלוויזיה איזה זוועות עוברים יתומים שם ברוסיה בבית יתומים בתוכנית של צופית גרנט. אני מרגישה שכדאי לאמץ משם גם ילדים גדולים ולהצילם מגורלם האומלל.

משתפרת

New member
לגבי הילדים מבתי הילדים בגוואטמלה::

בתקופה שגוואטמלה עצרה את האימוצים הבין-לאומיים עקבתי אחר פרסומים משם כדי לעדכן ידיד שהאימוץ של בנו היה תקוע בביורוקרטיה שלהם. נכנסתי לאתרים של רשויות האימוץ שלהם ובנוסף ביקשתי מהגוגל לשלוח לי התראות על מידע שקשור לאימוץ בגוואטמלה. קיבלתי גם פרסומים מהעיתונות היומית שם. למרות שאינני דוברת ספרדית, יש מנועי תרגום שעשו עבורי את העבודה. חודשים ספורים אחרי הפסקת האימוצים קראתי תרגום של מאמר מהיומון הנפוץ ביותר שם (המאמר מ- 2008, הקישור אליו ששמרתי- כבר לא נגיש). המאמר דיבר על כך שרוב בתי הילדים הפרטיים (אלה שהסתמכו כלכלית על הכספים שהתקבלו מאימוצים) נסגרו, שבתי הילדים מוצפים לגמר בילדים. באותו חודש נמצאו בבירה גוואטמלה סיטי בלבד 70-80 ילדים ותינוקות נטושים ברחובות, עשרים מהם היו כבר מתים. בכל גוואטמלה היו באותה תקופה רק כמה עשרות אימוצים פנימיים... במאמר נוסף קראתי את התיאור של גופות תינוקות שנמצאו בערימות אשפה...
כשעצרו את האימוצים היו שם כמה אלפי תיקים בטיפול. התיקים הללו הועברו דרך מסננת דקיקה תוך הפעלת עוד ועוד נהלים נוקשים. בין השאר חייבו את האם הביולוגית להתיצב שוב ולחתום שוב על ויתור. על חלקן הופעל יחס משפיל ולחץ כבד. היו בודדות (אינני זוכרת אם 5 או 7) שבשלב הזה נשברו ולקחו בחזרה את הילד שמסרו.

fannyd

New member
גם ההודעה נמחקה

לדעתי יש מקום לבקש את תגובת המפקחת איך קורה מקרה כזה ומה בכוונתה לעשות כדי שמקרים דומים לא יישנו בעתיד.

חבל

שבדיוק שהודעת שיתוף נכתבת כאשר תפוז אינו נגיש לתושבי חו"ל, ואיני יכולה להגיב בזמן אמת למילות הכאב עצמן.
מהמעט שנכתב כאן, אני מבינה שהשבר גדול, ואיני חושבת שיש שבר גדול יותר מאשר הובן לי. ליבי עם כותב/ת (?) ההודעה.

tuttifrutti

New member
גם אני מופתעת והמומה הן מההודעה שלא ראיתי

הן מהתגובות של דריה.
תפוז לא הייה נגיש מחו"ל כבר כמה ימים.

למעלה