הודעות מטיילות

PopPy

New member
../images/Emo32.gifפורום רוזוול בתפוז נפתח!

מדי יום ראשון בשעה 21:15 בערוץ 3 משודרת הסידרה "רוזוול", מעין שילוב של "X FILES" ו"דוסון קריק". בדיוק בשעה זו, אלפי מעריצים בארץ מתחברים אל חייהם של מקס אוונס (ג'ייסון בר), ליז פרקר (שירי אפלבי), מריה דה-לוקה, איזבל אוונס ומייקל גרין. לסידרה האהובה יש אומנם פחות משלוש עונות, אבל בערוץ 3 אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו כאן בפורום כדי לדסקס על הסידרה ועל הכוכבים. נשמע מעניין? אתם מוזמנים לפורום רוזוול בתפוז לפרטים נוספים!
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום
.

אורסון סקוט קארד ופרס גפן באייקון

רק רצינו להזכיר שסוכות מתקרב ואייקון עוד מעט מתחיל. ניתן כבר להזמין כרטיסים לאירועים בסינמטק דרך קופת הסינמטק (טלפון 03-6060800). פסטיבל אייקון 2003 - הפסטיבל השנתי למדע בדיוני, פנטסיה ומשחקי תפקידים, יתקיים בחול המועד סוכות (14-16 באוקטובר 2003) בסינמטק תל-אביב ובמתחם אשכול פיס ובי"ס עירוני א' הצמודים אליו. הפסטיבל מתקיים בשיתוף עיריית תל-אביב יפו, המחלקה למופעים, ובחסות מפעל הפיס והשגרירות האמריקאית. אורח הפסטיבל יהיה סופר המדע הבדיוני הנודע אורסון סקוט קארד (מחבר "המשחק של אנדר" וספרים רבים נוספים) אשר ירצה בכנס ויפגש עם קוראיו. בין הרצאותיו תהיה גם הרצאה על "אלף רעיונות בשעה" - הצגת רעיונות לסיפורים ופיתוחם - תרגיל מחשבתי שמטרתו להראות כי הרעיונות הם החלק הקל בכתיבה. בפסטיבל יוקרנו סרטים חדשים בהקרנות טרום בכורה מיוחדות, יוקרנו פרקים מסדרות הטלויזיה באפי קוטלת הערפדים, מסע בין כוכבים לדורותיה, בבילון 5 וסדרות נוספות. בפסטיבל ירוצו עשרות משחקי תפקידים , משחקי extreme המגדירים את גבולות המדיום; משחקי ענק חיים, וביניהם משחקים מוכרים ואהובים וכמה שנכתבו במיוחד עבור אייקון; חדר משחקי אסטרטגיה, שגולת הכותרת שלו היא טורניר נושא פרסים של מתיישבי קאטאן. בסינמטק יתקיימו משחקי תפקידים מיוחדים לשחקנים מתחילים. בפסטיבל ינתנו הרצאות של מרצים מתחומים מגוונים ויתקיים מפגש מסורתי עם יוצרי מדע בדיוני ופנטסיה ישראלים. השנה יתקיים המפגש עם גל אמיר, מחבר רומן הערפדים "לילה אדום", אביב אור וערן אביאני, יוצרי סדרת הקומיקס "ארינאה", אלון רוזנבלום ואלי הרשטיין, יוצרי סדרת האנימציה bugvaders, ווורד טוכטרמן - סופרת ועורכת כתב העת הישראלי למדע בדיוני ולפנטסיה "חלומות באספמיה". בנוסף, יעביר הסופר גיא חסון הרצאה על כתיבת מדע בדיוני ופנטסיה. ויחולק פרס גפן לספרי המדע הבדיוני, לסיפור המקורי הטוב ביותר ולספר המקורי הטוב ביותר. השנה לראשונה, יזכו מחבר הסיפור המקורי הטוב ביותר ומחבר הספר המקורי הטוב ביותר בפרס כספי, בתמיכת מפעל הפיס. בחנויות צומת ספרים ניתן יהיה לרכוש את הספרים המועמדים לפרס גפן בהנחות מיוחדות. בלובי הסינמטק ובאשכול פיס תוכלו להתרשם מהאווירה המיוחדת של הפסטיבל, להשתתף באירועים מיוחדים, בהפעלות בשיתוף הקהל ובמשחקי תפקידים חיים. בדוכנים בלובי הסינמטק ואשכול פיס ימכרו ספרים חדשים ומשומשים, אביזרים, משחקים ואביזרים למשחקי תפקידים ועוד. פרטים מלאים אודות הפסטיבל, אפשר למצוא באתר: http://www.icon.org.il

OFIRB9

New member
היי!!!!

אני חדשה!!!! רק נכנסתי הנה, מדע בדיוני ופנטסיה? זה אני עם זה קשור לדברים פניים, או לפיינל פאנטסי!!! כי אני חולה על המשחק הזה, ואוהבת פאנטסיה אז, מה קורה? תעדכנו אותי!!!

Yuli Gama

New member
../images/Emo124.gif סגירת התחרות

בעקבות יום כיפור, סגירת התחרות נדחית ל 7/10/2003, כלומר יום שלישי השבוע. נצלו את הזמן כדי להצביע למען המתחרים שעלו לגמר
את ההצבעה יש לבצע דרך סקר הפורום קישור לסיפורים שעלו לגמר הרבה מזל לכל המתחרים יולי וריוונדל

Yuli Gama

New member
הודעות מטיילות ../images/Emo85.gif

בדקה אחת של עצב איבדת 60 שניות של שמחה מסקנה Don't worry be happy

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

sidharta

New member
יש לי שאלה

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל הבנתי שאורסון סקוט כארד (המשחק של אנדר וכו') מגיע לארץ בקרוב- מישהו יודע מתי ? תודה מיכל

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הפורום מיועד לאנשים שכותבים סיפורים/שירים וכו' שקשורים במד"ב ופנטזיה ורוצים לקבל עליהם פידבקים. יותר מידע את יכולה לקבל ב"הודעת המנהלת" שמופיעה למעלה בכחול.

Boojie

New member
תראי, אני לא בטוחה

אבל נראה לי שההודעה הזאת, שנמצאת קצת יותר למטה, במורד הפורום, כנראה מכילה קצת מידע בנושא...

Yuli Gama

New member
הודעות מטיילות ../images/Emo85.gif

בן אדם אינו יודע כמה הרבה עליו לדעת כדי לדעת כמה מעט הוא יודע

murmur

New member
פרסמו סיפור שלי בISF

יש לי ווידוי.. אחת מהסיבות שלא רציתי לשכתב את הסיפור הוא כי שחתי כבר מספר גרסאות לעורך האתר ולא רציתי להציף את המייל שלו עם כל גרסה חדשה... הסיפור שפורסם הוא זריחה

Yuli Gama

New member
מזל טוב :)

אני מקווה שפעם הבעה שדבר קטן, כמו פירסום סיפורך באתר, או בכתב עט לא ימנעו בפניך לשפר

למעלה