הודעות מטיילות

Yuli Gama

New member
בנושא כתיבה :)

פשוט יהיה נחמד לפגוש אנשים מהפורום אני מדברת על אירוע האיקון. על כתיבת מדע בדיוני - גיא חסון יום רביעי, 21:00 - 23:00, אשכול פיס - אודיטוריום גיא חסון, מחבר קובץ סיפורי המדע הבדיוני "הצד האפל" וספר המדע הבדיוני "הצל של אלוהים" (שפורסם במגזין האינטרנט "בלי פאניקה"), מסביר כיצד אפשר וצריך לכתוב ספרות מדע בדיוני. ההרצאה תתמקד בטכניקות כתיבה שונות, השימושיות לכתיבה בכלל ולכתיבת מדע בדיוני בפרט ותעזר בדוגמאות קולנועיות. גיא חסון - סופר ומחזאי; מחבר המחזה "סקס בעיר הקטנה", ספר המדע הבדיוני "הצד האפל" וספרים נוספים. נ.ב הוא גם האדם שמעביר את תרגילי הכתיבה המצויינים בפורום (goshdarnit)

murmur

New member
אני אהיה באייקון, אבל במקביל להרצאה

של גיא יש אירוע של באפי, שיש לי כבר כרטיסים אליו (מתנדבים מודיעים קודם למה הם הולכים כדי שיוכלו לסדר את זה מראש), אם תלכי עם שלט ניאון גדול שכתוב עליו "יולי גאמה" אני אגיד שלום :)

אסתר 1984

New member
איזה כיף לך!

כרטיסים למיוזיקל... (אייקון עם מבט חולמני בעיניים ופה מזיל ריר) איך שאני רוצה גם... אני מוחה בזאת על העוול הנורא הזה, שבו מעמידים אותי בדילמה כזאת, בין המיוזיקל להרצאה של גיא! זה אכזרי! זה לא אנושי! יועבר המיוזקל לזמן אחר - ומיד! זהו. זה מה שאני חושבת על זה. ו - מרמר, בבקשה אל תספר לי אח"כ חוויות. אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד בזה...

Yuli Gama

New member
זה אומרת שסוף סוף ניראה אותך :)?

זה כבר הפעם הכנס השניה שיש את המחזמר, מי יודע, אולי תוכלי לראות אותו בכנס הבא
הממ... בסוף זה ממש יוצא מפגש פורום
איך אפשר יהיה ל זהות אותך? מרמר, אני אהיה עם תג צוות ו"יולי" גדול עליו מקווה לראות אותך שם :) אתה רושם על התג שלך את הכינוי,או שרק את השם?

אסתר 1984

New member
כן, פעם ראשונה שלי ../images/Emo9.gif

ואני די מתרגשת... אם תראו מישהי עם שיער שחור ארוך מאוד (סביר להניח שבצמה) וחצאית ארוכה בכחול - רוב הסיכויים שזו אני. תשאלו, אין מה להפסיד... נראה, אולי אני גם אשים מדבקה או משהו, שיהיה יותר קל לזהות. מחכה כבר בקוצר רוח לראות את כולם.

abcdme

New member
אין מה להפסיד?

אחרי הסיפור שכתבת לתחרות, אני דיי מפחד להסתכל לך בעיניים..;)

abcdme

New member
טוב, אז את מוזמנת להגיד שלום

אני אהיה זה שיושב בצד בנסיון לא למשוך תשומת לב ומתבייש מהצל של עצמו. סביר להניח שאני גם אבהה באויר ומדי פעם יהיו לי התקפי צחוק ללא סיבה נראית לעין. ואם אנחנו כבר באוף שקשור לאייקון, מישהו מכיר את האנימות שיוקרנו שם? אני מתלבט בנוגע אליהם..

ailag

New member
לא נכון

אתה תבהה ותחפש מישהי שפעם צבעה חלק מהשיער לכחול, והיום הוא סתם בעע כחלחל.

abcdme

New member
LOL! אני מתחיל לחשוד שפיתחת מכונת

שכפול ויש איזה 800 גליות שעוברות על כל הפורומים בתפוז:) את תהיי שם? את תהיי זו שלא טורחת להגיד לי שלום כשאני בא לבקר :(

ailag

New member
אתה זה שמגיע עד לשיעור שלי

ולא טורח להגיד שלום. :( בריבוע לך. איזה שכפול? בדיוק היום חשבתי על זה שבזמן האחרון אני כותבת יותר, אז כנראה אני לא במספיק פורומים..

Yuli Gama

New member
מדבקות כתומות ../images/Emo43.gif ../images/Emo35.gif

מה דעתכם שאני אעמוד בכניסה עם חבילת מדבקות כתומות (בתנאי כמובן שאני אמצא כאלו
) וכל אחד ירשום את הניק שלו
?

abcdme

New member
אני חייב לציין כאן

שהמדבקות האלו היו הרבה יותר מסתם מדבקות כתומות. כל הכבוד על ההשקעה!

אסתר 1984

New member
אני שומרת את המדבקה שלי../images/Emo13.gif.

זאת הוכחה נהדרת לכולם ש"הייתי, ניסיתי, ברור שאבוא גם בשנה הבאה". באמת כל הכבוד!

murmur

New member
אה, אני יודע מי את

ראיתי אותך מלאנתלפים פעם אני אקפוץ להגיד שלום...

Dem1se

New member
חלמתם פעם להיות חלק ממשהו גדול?

חלמתם פעם להיות חלק ממשהו גדול? להשתתף בקרב-על שייקבע את גורלו של העולם? "הגורל" יעביר אתכם אל ימי הביניים, מרובי גיבורים ואווירת פנטזי. נפתח האתר יוזם רשמי של משחק "הגורל". באתר תמצאו את התיאור של עולמינו, מאפייני המשחק, פורום וכל מידע הקשור באופן זה או אחר לפרויקט. את החדשות החמות, והסיפורים המרתקים אודות המשחק תמצאו רק באתר זה. עקבו אחר החידושים שלנו. www.webolymp.org

למעלה