רנהנהדי מה, היא בדואית?
C chen010189 New member 17/9/06 #82 עכשיו כשקוראים הכל יחד זה אשכרה מתאים ליום כיפור, כל הודעה שניה סליחה יש וורלד הולד און
T tkuihehr New member 17/9/06 #92 למה שתקראי את הכל ביחד? ארוך מדי, חפרנו מדי, והאמת? הרוב לא מעניין ממש... אל תעשו את זה לעצמכם, דלגו על השרשור [אלא אם חזרתם לפה ביום כיפור, ואז דווקא יש כאן אחלה שרשור להעברת הזמן ]
למה שתקראי את הכל ביחד? ארוך מדי, חפרנו מדי, והאמת? הרוב לא מעניין ממש... אל תעשו את זה לעצמכם, דלגו על השרשור [אלא אם חזרתם לפה ביום כיפור, ואז דווקא יש כאן אחלה שרשור להעברת הזמן ]
מ מאוהב בהדר מרקס New member 17/9/06 #100 הדר מרקס אני הכנתי משחק שכל אחד יכתוב בנושא הדר מרקס ובתוכן לב ונעשה שרשור ענק להדר ושהוא יבוא בערב הוא יראה את זה אני יתחיל
הדר מרקס אני הכנתי משחק שכל אחד יכתוב בנושא הדר מרקס ובתוכן לב ונעשה שרשור ענק להדר ושהוא יבוא בערב הוא יראה את זה אני יתחיל
L limors2 Active member 17/9/06 #101 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך פיספסתי תעובדה שהדר גבר????
מ מאוהב בהדר מרקס New member 17/9/06 #104 ללימור אני מבקש שתמחקי את הודעתך ותפעלו לפי הוראות השרשור אני מבקש מכל הלב