הודעות של "מאוהב בהדר מרקס"

לנעמה וחן בבקשה תפסיקו!!!!!!

אני מבקש שלא תריבו בגללי אני לא רציתי לסכסך אני רוצה שתפסיקו לדבר על אסף לא יותר מזה סליחה!!!!!! אני מתנצל בשם כולם אם פגעתי סליחה אבל אני חושב שאסף צ'רנילץ עושה צחוק מעבודתו שאתה מדבר על תאונה ואתה צוחק זה זלזול בזולת ואתם בגלל אתם מעריצות בגלל שאתם מעריצות ולא שומעות אתם לא יכולות להעריץ מישהו שמזלזל ואתם חושבות שהוא חתיך וזה לא יפה

chen010189

New member
דניאל ונעה

לילה טוב, השעה 01:09 באולפן חן מירון עם החדשות: 1) אני אוהבת את נעמה, היא מצחיקה 2) אני צריכה לפגוש אותה מתישהו, מתי יש מפגש פורום? 3) חיים רמון את החדשות ערכה חן מירון

b o n c h

New member
טוב.....

מישהו צריך להשתיק כבר את ה"מאוהב בהדר מרקס" הזה!!!!!!!!!!! הוא מחרפןןןן אותי!!!! טוב, אנחנו הולכות להביא סרט ..... עכשיו אני באמת הולכת... בייייייי! חן לאב יו. הייתי אומרת שאני אוהבת גם את יואב, אבל יש בעיה

גלעד2211

New member
הלו כשאת שולחת אותה

להזדיין את צריכה גם לקבוע לך עם מי את לא יכולה סתם ככה לזרוק באוויר ולתת לה להיקבר במחשבות מי יהיה הזיין

chen010189

New member
טוב אנשים גם אני זזה

וחרשני טוב שלא הבנו שזה אתה אני מציעה שתיקח יום חופש, תנוח ותרענן קצת את המח. ביי

חרשני

New member
אני לא מאמין

אתם באמת חושבים שאני עד כדי כך עילג?. מה נסגר חברים?

RenanaD

New member
הודעות של "מאוהב בהדר מרקס" ../images/Emo131.gif

*תחושת דז'ה וו קלה*

chen010189

New member
לא עדיף לשרשר אותו לאוף? ../images/Emo6.gif

מה הוא עשה כל כך טוב שמגיע לו שרשור משלו, אם כבר צריך לקרוא לזה "שרשור הודעות הזויות" או בשפת פורום טב"ע - שה"ז, אחחח הזכרונות

RenanaD

New member
לא חבל על האוף? ../images/Emo6.gif../images/Emo131.gif

הוא לא עשה שום דבר טוב חוץ מלהציף. בזה הוא טוב מדי
וכמו שאנחנו מכירים אותו, בטוח תהיה עוד פעם, אז נקרא כך לשרשור בפעם הבאה

chen010189

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש גם איזו הודעה שהוא כתב לאסף ואסף השקיע בהודעה. מהצהריים הוא רק חופר שנפסיק לדבר על אסף ונדבר רק על הדר

RenanaD

New member
כן, לא שרשרתי את ההודעה הזו ../images/Emo131.gif

לפה רק בגלל התגובה של אסף
עזבי, אני אפילו לא טורחת לקרוא את כל ההודעות האלה. אם התוכן היה קריא או אם היו סימני פיסוק, מילא, אבל ככה? חבל על הזמן שלי

למעלה