הודעת הקפצה למשחק

מיצי007

New member
משחק חדש../images/Emo70.gif

ובכן,כדי להשאיר את הפורום חי ותוסס חשבתי על משחק שקשור לאדוארד. אוקיי,אז ככה זה ילך: אני אביא לכם משפט ואתם צריכים להגיד לי מאיזה סרט זה מאיזו סצנה המשפט לקוח ואיזו דמות אמרה את זה,הולך
יופי
. אז נתחיל, המשפט הראשון הוא: Life insurance pays off triple if you die on a business trip יש לכם רעיונות
ניחושים
יאללה. זה מאוד קל

swirrrly

New member
ניחוש../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif

טיילר בפייט קלאב? כשהם היו במטוס?

כשנורטון טס במטוס וחולם על זה שהוא

יתרסק או שיפגע במטוס מטאור .... ואז הוא אומר שביטוח חיים משלם כפול 3 אם מתים בנסיעת עסקים.... תהיה בריאה מאיה

VVolverine

New member
עכשיו את נותנת עוד משפט.

וד"א המשפט הזה, ישר אחריו הוא קם (מהשינה) ונדלקת מנורה של משו מעל המעבר במטוס, נכון?

אוקיי עוד משפט...

אולי לא כל כך מתוחכם אבל זה מהסרט שהכי עולה לי בראש.... i love you,thats what you'r trying to say, but you scared because its me" איזה סרט מי אמר ובאיזו סיטואציה תהיו בריאים מאיה

מיצי007

New member
אני יודעת אני../images/Emo70.gif

טיפה טעית במשפט ובהתחלה לא קלטתי אותך אבל עכשיו אני יודעת. זה מלשמור אמונים. בקטע שבריאן(אדוארד) בא להתוודות לגבי אהבתו לאנה(ג'נה) כי הוא קיבל מסרים מוטעים ממנה,מנשק אותה והיא דוחפת אותו.
עכשיו תורי,מחר אני אעלה משפט.

חחח לפעמים הפורום הזה מזכיר לי איזה

חסרת חיים אני. נו ביקשת משפט נתתי ניתן אפשרות לענות עד מחר.. ומחר התשובה.... תהיה בריא מאיה

מיצי007

New member
אוקיי המשפט הבא במשחק הוא:

are you asking me to fix this? because i just cant. its way beyond me שוב פעם אני מזכירה לכם-איזה סרט,איזו סצינה,איזו דמות?

אמריקן היסטורי....

דרק אומר לאמא שלו כשהיא באה לבקר אותו בכלא.... והיא מספרת לו על דני.. כן כן? או שאני טועה תהיהי בריאה מאיה

וניסיון אחרון

כשדרק מדבר עם הכושי של הכביסה בכלא אחרי הסיפור של החדר אוכל ואז הוא אומר לו את המשפט הזה בשעה טובה מזל טוב? נו מיצינקה אל תאכזבי

למעלה