גם לא
מ מאיה מבולבלת New member 24/5/03 #28 קצת לפני הרמת ידיים יכול להיות שסוויני בא בבוקר של הרצח לדרק ומדבר איתו? אז דרק עונה לו:את המשפט?
מ מאיה מבולבלת New member 24/5/03 #31 הם נמצאים סטייל קפיטריה כזו בא עם סוייני שוטר לדבר עם דרק בקשר לקמרון וסיד ואז במהלך השיחה הוא אומר לו שהוא לא יכול לעשות כלום בקשר למה שאמרו לו
הם נמצאים סטייל קפיטריה כזו בא עם סוייני שוטר לדבר עם דרק בקשר לקמרון וסיד ואז במהלך השיחה הוא אומר לו שהוא לא יכול לעשות כלום בקשר למה שאמרו לו
מ מיצי007 New member 24/5/03 #32 יפה הגיע הזמן../images/Emo70.gif וזה בנוגע שסוויני מבקש ממנו לדבר עם האנשים של קמרון.
מ מאיה מבולבלת New member 24/5/03 #33 אחרי שלושה ימי הריון ילדתי את התשובה אבל: יש לי תחושה שהתבלבת במשפט.... זה בבדיקה
מ מיצי007 New member 24/5/03 #34 לא לא טעיתי כתבתי אותו בצד בדיוק שראיתי את הסרט ב-5 לפנות בוקר. אין תורך לבדוק את זה.
V VVolverine New member 23/5/03 #20 טוף, כולם מתקשים, אז אני נותן עוד משפט... "first you have to know, not fear, know that one day you gonna die" אחד האהובים עליי.
טוף, כולם מתקשים, אז אני נותן עוד משפט... "first you have to know, not fear, know that one day you gonna die" אחד האהובים עליי.
S swirrrly New member 24/5/03 #21 אני חושבת שאני יודעת.. ../images/Emo118.gif טיילר לג'ק כשהוא שורף לו את היד?
מ מאיה מבולבלת New member 24/5/03 #22 חידוד תשובה כשאדוארד מתחיל "להכנס למערה שלו" אז טיילר דופק לו כאפה ואומר לו מה שכתבת.
מ מאיה מבולבלת New member 24/5/03 #26 נכון ואז הוא אומר לו שאם הוא רוצה שהוא ישחרר אותו מהכאב הוא צריך להבין ... בלה בלה ההמשך ידוע
מ מיצי007 New member 24/5/03 #38 חמודה...טוב הנה עוד אחד lets go out to the open air לא יודעת כל כך,אין לי משפטים שעולים לי בראש... תנסו את זה.
חמודה...טוב הנה עוד אחד lets go out to the open air לא יודעת כל כך,אין לי משפטים שעולים לי בראש... תנסו את זה.
מ מאיה מבולבלת New member 24/5/03 #40 אם זה משפט הפרידה או סמוצי אין לי טעם לנסות אני לא מכירה את הסרטים האלה טוב