זה לא פרידה ולא סמוצ'י
מ מאיה מבולבלת New member 25/5/03 #45 אולי אולי אולי כולם אומרים אני אוהב אותך וודי אלן אומר לג'וליה רוברטס אחרי שהם נפגשים למוזיאון? חתיכת משפט.... מיצ שימי לב לחתימה....
אולי אולי אולי כולם אומרים אני אוהב אותך וודי אלן אומר לג'וליה רוברטס אחרי שהם נפגשים למוזיאון? חתיכת משפט.... מיצ שימי לב לחתימה....
מ מאיה מבולבלת New member 25/5/03 #53 ../images/Emo46.gifהנה מיצי חתולה פראית שכמוך!!!! זה היה משפט קשה!
G goldyboy New member 25/5/03 #42 פייט קלאב כשהוא יושב במטוס ומדבר עם הכושית המבוגרת וחולם שהמטוס מתרסק
G goldyboy New member 25/5/03 #43 איזה בעסה שכתבתי תגובה לשאלה הראשונה וזה זרק אותי לסוף השרשור. טוב אז אני נותן לכם משפט. דווקא קל, שימו לב: "there wasn't any Aaron"...
איזה בעסה שכתבתי תגובה לשאלה הראשונה וזה זרק אותי לסוף השרשור. טוב אז אני נותן לכם משפט. דווקא קל, שימו לב: "there wasn't any Aaron"...
מ מאיה מבולבלת New member 25/5/03 #44 ../images/Emo58.gifכאילו נו מה פחד ראשוני בסוף הסרט אדוארד מספר לריצארד מה נסגר אחרי שהוא עולה עליו!
מ מאיה מבולבלת New member 25/5/03 #54 משפט חדש: listen, this is one time i dont need you to tell me i fucked up
מ מאיה מבולבלת New member 27/5/03 #57 מפאת התשובות המרובות קבלו רמז לא אדוארד אומר את המשפט! ולא אומרים אותו לאדוארד! א-ב-ל לפי הכללים זהו אכן סרט של אדוארד
מפאת התשובות המרובות קבלו רמז לא אדוארד אומר את המשפט! ולא אומרים אותו לאדוארד! א-ב-ל לפי הכללים זהו אכן סרט של אדוארד
מ מיצי007 New member 27/5/03 #58 טחחחח בכלל לא ראיתי ששמת משפט חדש בגלל שזה ירד למטה... אני אנסה לחשוב על זה. אבל זה קשה.אם לא אומרים את זה לאד,ואד לא אומר את זה לאף אחד... אז....נראה כבר...
טחחחח בכלל לא ראיתי ששמת משפט חדש בגלל שזה ירד למטה... אני אנסה לחשוב על זה. אבל זה קשה.אם לא אומרים את זה לאד,ואד לא אומר את זה לאף אחד... אז....נראה כבר...
מ מאיה מבולבלת New member 27/5/03 #59 העם מאמין בך! אבל?! למה כל שאר חברי הפורום לא משתתפים???? תשדלי אותם מאיה