הודעת פרישה

magenta73

New member
הודעת פרישה

חברים וחברות יקרים וירקות (כן, בכוונה
) החלטתי לעזוב את ניהול הפורום. גם בגלל הדברים שקרו פה לאחרונה, גם בגלל שאין לי זמן יותר, גם בגלל שאני טסה לשלושה חודשים לפחות, וגם, או בעיקר, כי נראה לי שפשוט הגיע הזמן שאני אעזוב את כס הגננות ואלך לי למחוזות של "פשוטי העם", הרי גם ככה, הרבה יותר הולם אותי שחור. (קיצר - מבטיחה לא להיעלם, להמשיך לכתוב, אבל לא בתור הגיבצת.) רציתי להודות לכם, נעמתם לי מאוד, בזמנים הטובים, הרעים, הרגועים והמלחמתיים ביותר. אין ספק שזו הייתה חוויה. אלוהי תפוז יחפשו מנהל/ת מחליף/ה, אבל אם יש משהו מכם שרוצה לקחת את הפורום אל זרועותיו הפתוחות - אנא היכנסו ללינק למטה, טופס בקשה לניהול פורום. מיי דה בסט וומן/מן וין! חיבוקים ונישוקים. אני

magenta73

New member
../images/Emo13.gif זה בסדר, באזי,

זה לא קשור אליך, זה כבר רץ לי במוח הרבה מאוד זמן.

אז אולי כדאי שזה ינוח קצת?

זה הרי כלל ידוע: אחרי תקופת אימונים ארוכה חייבים לקחת הפסקה, להוריד את העומס, לבנות מחדש את מה שנהרס. :) :) :) והייתי מאחל לך, כמו כולם, טיול נעים ומוצלח ומהנה אבל אני אני שמוק קנאי אז אני לא אאחל לך שיהיה לך אחלה טיול שבעולם, ושתהני, ושיהיה לך המון כיף ושתוציאי לחלק מבנות הפורום (אולי גם בני, לכי תדעי) את העיניים והלב בזה שלך יהיה אוסטרלי מסוקס משלך (אמרתי לך, "איירון-מן ניו-זילנד" זה ממש ליד התאריך טיסה שלך) ורק תזכרי: כמו שאומר טרי פרצ'ט בסדרת "עולם הדיסק" שלו: את הדברים הלא(!) מזיקים ב"דאון אנדר" אפשר לסכם על דף נייר אחד: "הכבשים. זאת אומרת חלק מהכבשים!". :) :) :) (אבל בעצם מה זה כל בוננזת האיחולים הזו?! 23 לפברואר זה עוד חודשיים. לא שמישהו סופר, הא?!)

Count count, זה מי...

עוד דמות מופת שהושארה מאחור לגויים על ידי פרנסי הטלוויזיה החינוכית עת הם עברתו את רחוב סומסום. שנים לקח לי להתגבר על הטראומה אחרי שגיליתי איזה חיקוי עלוב הוא קיפי בן-קיפוד בהשוואה לביג בירד האייקוני. שנים, איי טל יו. D:

BABELICIOUS

New member
../images/Emo50.gif בכל ותהני לך בטיול ../images/Emo160.gif../images/Emo140.gif

וכן בהצלחה למי שיחליף אותה.

אישון36

New member
קחי אותי איתך

אני לא מלכלך..... (כמעט) לא משיר שיער......לא נוחר......וזהו. אישון. תודה, תודה על הזמן שהקדשת לנו.

magenta73

New member
../images/Emo12.gif

אתה לא נוחר? אני בשוק, בהלם, בהמומה... באמת, אתה דווקא עושה רושם של נחרן רציני
אין לי מקום במזוודות, מצטערת. ותודה לך ובבקשה. סך הכל נעם לי.

אישון36

New member
אני איש של לילה

ועכשיו רואה לי טלויזיה. מה אני יכול לעשות שלא ממש היה לי מה לומר בסקר ? אישון. קחי אותי שרון (או גבצת).

gilad269

New member
../images/Emo24.gif

אני מבין שהעזיבה תניהול היא בלתי נמנעת. בכל זאת,תודה רבה על ניהול מצוין. ונעמת מאוד לנו. בהצלחה בהמשך הדרך. מה שלום הפאב השכונתי?

אישון36

New member
חשבתי על זה והגעתי למסקנה לפני שינה

זה לא פייר. אף פעם לא היו לי יחסים עם הנהלה. אני מדבר ממש יחסים, טובים כאילו עם ההנהלה. ובטוח שלא עם ההנהלה הבכירה !!! זה התחיל מגן רותי. ומאז לא היו לי יחסים עם הנהלה. (בטוח שלא הבכירה). והינה גם את הולכת. וגם כאן לא היו לי יחסים. אישון. תורת היחסות או תורת היחסים ?

moi25

New member
ממש סוף תקופה ../images/Emo4.gif

שיהיה המון כיף (גם אם פרצוף הזעם בפוסט הקודם לא התכוון לזה), והמון בהצלחה!

למעלה