הודעת פרישה

magenta73

New member
פיפולה תהיה אצל השכן

אבל אני עושה רשימת בייביסיטרים... מי רוצה להצטרף?...

אל תשכחי *מאיפה באת* ../images/Emo98.gif

השארי איתנו בשחור, ושמרי על צבע המג'נטה. כשתסעי כבר לא תהיי כחולה אשר על שפת הים?

יא ,../images/Emo2.gif ככה את הולכת כמה חבל

נעמת לנו ביותר
אכן פורום משובח עשי חיים בטיול
(ושלא תשתי לנו חשיש)

אבוי! ../images/Emo7.gif

אני בשוק!! למה, גבצת ורודה?! יש לך עוד חודשיים בערך... מצטערת עד עמקי נשמתי. ואיך כך תנטשי אותנו, האם גם את YNET את מתכוונת לנטוש?! כי אם לא, אז אני לא מוכנה! אני מוחה! אנחנו היינו קודם!! סתם
תודה על תקופה מקסימה, נראה לי, האמת, שעם לכתך הרבה מהפורום הזה יעלם, תקופה תלך ואולי אחרת תבוא, והאם אי פעם אמצא לי שוב בית וירטואלי נוח כל כך? מתעצבת בשל כך. הרי לא באמת אוכל בלי זה... בטח כולנו כבר מכורים, ונשאר פה גם אחרי שתלכי, לדאבון ליבנו... הלוואי ימצא לך מחליף מתוכינו, הייתי ממליצה על הג'ירף, אבל נראה לי שהיא בעצמה עוד בשלב ה"מתלהב" של העניין, מעין שלב ההתבגרות הוירטואלי... צריך מישהו יותר שקול... יותר מעורבב ונינוח... לא מצליחה לחשוב על אף אחד. חבל. בכל אופן, אל תעלמי כך סתם, את יודעת שיש לי קשיים לשמור על קשרים מחוצ לתפוז...

purplegiraff

New member
נראאאאאאאאאאאאאאאאה לך?????!!!!

על גופתי המתה!!!!!!! ואני בטוחה גם שלא רק שלי...

מותק, חייבת לומר לך משהו וירטואלי לגמרי...

את מה זה בת 16 על הפורום, אני נגנבת, איך אפילו הודעה של שורה אחת יוצאת לך עם מלא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ומלא !!!!!!!!!!!!!!! ו ??????????????? תרסני קצת
את רוצה שיכירו אותך, אותך כמו שאני מכירה, או את הפוזה הוירטואלית האובריאקטינג שלך? באמת דרמה קווין וירטואלית את
חולמת. אוהבת אותך, רק קצת נבוכה שהחברה הקרירה והמרוחקת שלי, שבד"כ לא יורדת מהקומה העליונה ביותר של מגדל השן שלה, מתגלה כטיפוס לחלוטין לא מרוסן

חכי חכי נשקה אותך אלכוהול הלילה...

ואם מר
יהיה מספיק נחמד, אולי אפילו יקח אותנו איתו אחרי זה לאיזו מסיבה מופרעת בת"א.... זה לא שיש לך בשביל מה לקום בבוקר, ואני, אם מחזירים אותי הביתה- אני סבבה עם בילוי מטורף....

purplegiraff

New member
טוב, בשבילך, ורק בשבילך

אחזור להיות קרירה מרוחקת במגדל השן שלי. במיוחד כשאת באה אלי לצוהוריים, מה את אומרת? אני אפילו אכין אוכל מתאים, פולני כזה...בלי חריף- דווקא יכול להיות לך טוב.. קרציה את, 17 שנה אנחנו מכירות, מה קרה? תני לצאת קצת מהקונכיה! אל תדאגי, אני ארגע. זה כמו שבגיל 21 גיליתי את הכיף שבלקשקש שטויות ולא סתמתי איזה שנה? (עם שני, את לא הית בסביבה) אבל אח"כ נרגעתי, נכון? אז עכשיו גיליתי את הכיף שבלקשקש בפורום, וזה בסוף ירגע. אולי עוד שנה? או שתרסני אותי את... מה את אומרת? איפה יש לך חבל בשבילי?

magenta73

New member
יש לי עוד חודש וחצי

במהלכו אני צריכה לסיים עבודה סימנריונית שרק התחלתי, משמע בחיתולים, ממש... כאשר אני גם עובדת כל יום עד שעות ממש מאוחרות, ויש לי עוד קורס בפתוחה + מבחן. ושוב, אני לא הולכת, רק מחליפה צבע... ובבקשה, ותודה גם לך.

cheshire9

New member
כשאני מרגיז את הגיבצת

היא משאירה לי סימנים כחולים בכל הגוף....... זה גם נחשב?

למעלה