לא התאפקתי מלכתוב לך כמה מילים מותק
אני שמחה על הטיול שאת הולכת לעשות בקרוב מאוד, אני מקנאה בך שמילים לא יתארו (אולי רק אם אבוא איתך במזוודה וכל הדרך תצטרכי לשמוע אותי מקטרת כמה אני מקנאה או אז זה יהיה ברור עד כמה חחח...) ומאחלת לך שאלו יהיו לך ימים של שמחה ואושר, חיוכים עד השמיים ובחזרה, תכירי אנשים חדשים ומרתקים (מממ.. הניו זילנדיים האלו יאמי.... שששש!! אני אמרתי את זה?!
תצלמי מלא כדי שנוכל לשבת על כוס בירה (לא שליש!!) ולקשקש על כל מה שתראי שם. תדעי לך שהגעתי לפורום הזה לפני קצת פחות משנתיים ונשארתי תמיד (כי מכל מיני קומונות ופורומים אחרים הלכתי) בעיקר בגללך, הניהול הרגוע, הטוב, המוסרי והנעים שלך (כן, חברים אל תדאגו מי שאני אוהבת מפה יודע ואם לא אז אני אזכיר אתכם - ואסאאפ, למ"מ, אישון, החתוליקו, סטאר דאסט היפה, דנית המקסימה!!, דידי המצחיקולית, האגס החכם, גלעד269 שנעלם וחוזר, טירייל שברח לנו לחו"ל, שריתוש ובבקשה מי ששכחתי לא להעלב זה לא שווה את זה). אני אוהבת את איך שאת כותבת, קראתי כל אחד ואחד מהפוסטים שפורסמו בYNET, מקווה שתמשיכי בזה - הכשרון שלך להעביר את הרעיונות והדיעות שלך הוא שעושה טוב וראוי שיקבל במה טובה
. ובנימה אחרת לא פחות חשובה, אני לא נפרדת ממך בכלל, אראה אותך בתקווה עוד הרבה...