משבצת זמן
אבל מה הבעיה עם סלוט(slot באנגלית)?
משבצת זמןיש למונח שם בעברית?
משבצת זמןיש למונח שם בעברית?
אני מעדיף בעברית, השקפת עולם.משבצת זמן
המשפט של התאמת זמני האוטובוסים ריקני מתוכן.הודעת ר"י - תזכורת הפעלת הלו"ז החדש.
בוקר טוב.
להזכירכם,
במוצאי שבת הקרוב (14.6), תשיק רכבת ישראל לוח זמנים חדש לחלוטין, המהווה תשתית להמשך הגידול בתדירות הרכבות ושיפור השירות לנוסעים בשנים הקרובות.
לוח הזמנים החדש מותאם לתוספת הרכבות הצפויה בשנים הקרובות, עם פתיחת התחנות וקווי הרכבת החדשים: מסילת הנגב (אשקלון – באר שבע), קו הרכבת לכרמיאל, מסילת העמק, הקו המהיר לירושלים ומסילת כפר סבא – רעננה – הרצלייה (531).
לקראת תוכנית ההפעלה החדשה נערכה עבודה משותפת עם משרד התחבורה לצורך התאמת לוחות הזמנים של קווי האוטובוס המזינים לתחנות הרכבת, בכדי לאפשר שירות תחבורתי מלא לנוסעי הרכבת.
לנוסעי הרכבת מומלץ להתעדכן בלוחות הזמנים החדשים באתר האינטרנט או באפליקציה של רכבת ישראל.
שחר וייסמן, דוברות הרכבת.
ממש לא נכון שנזכרו בדקה ה-90המשפט של התאמת זמני האוטובוסים ריקני מתוכן.
הוא בעצם צורה יפה לומר נזכרנו בדקה ה 90 שצריך להתאים קווי אוטובוס מזינים ומאספים מהרכבת... ובכלל לא ברור אם יש התאמה נכון להיום או אין התאמה.
ההצהרה ריקנית מתוכן.ממש לא נכון שנזכרו בדקה ה-90
אנשים ממשרד התחבורה דיברו כבר באפריל על הלו"ז החדש של הרכבת ועל התאמת זמני האוטובוסים ללו"ז החדש.
ברור שההתאמה תתבצע כשמשתנה הלו"ז ולא לפני כן ויש התאמה באזורים שונים בקווים של חברות שונות.
לא התאמה מושלמת אבל גם ממש לא "אין התאמה" ו"ריקני מתוכן".
עכשיו אני צריך להסיע את אשתי בבוקר עם הרכבהודעת ר"י - תזכורת הפעלת הלו"ז החדש.
בוקר טוב.
להזכירכם,
במוצאי שבת הקרוב (14.6), תשיק רכבת ישראל לוח זמנים חדש לחלוטין, המהווה תשתית להמשך הגידול בתדירות הרכבות ושיפור השירות לנוסעים בשנים הקרובות.
לוח הזמנים החדש מותאם לתוספת הרכבות הצפויה בשנים הקרובות, עם פתיחת התחנות וקווי הרכבת החדשים: מסילת הנגב (אשקלון – באר שבע), קו הרכבת לכרמיאל, מסילת העמק, הקו המהיר לירושלים ומסילת כפר סבא – רעננה – הרצלייה (531).
לקראת תוכנית ההפעלה החדשה נערכה עבודה משותפת עם משרד התחבורה לצורך התאמת לוחות הזמנים של קווי האוטובוס המזינים לתחנות הרכבת, בכדי לאפשר שירות תחבורתי מלא לנוסעי הרכבת.
לנוסעי הרכבת מומלץ להתעדכן בלוחות הזמנים החדשים באתר האינטרנט או באפליקציה של רכבת ישראל.
לא צומצמו הרכבות בקרית חיים. להיפך, מספרעכשיו אני צריך להסיע את אשתי בבוקר עם הרכב
בעקבות צימצום הרכבות בתחנת קריית חיים
אני צריך להסיע את אשתי לתחנת מוצקין
מעולה
כל רפורמה בתחבורה ציבורית בקריות גורמת לי לנסוע יותר ויותר עם הרכב
קודם המטרונית
ועכשיו ביטלו רכבות לתחנת קריית חיים.
ממש תודה
היום נסעתי מרמלה לב"ש, לפי הלו"ז החדשהודעת ר"י - תזכורת הפעלת הלו"ז החדש.
בוקר טוב.
להזכירכם,
סעי בקווים 374/377 הישירים לבאר שבע.היום נסעתי מרמלה לב"ש, לפי הלו"ז החדש
הגיעה רכבת קצרה מאד, והצפיפות היתה עצומה. גם קרון השמורים נכבש על ידי המוני בית ישראל (ואיתם - אני). שוב ישבנו על הרצפה.
חבל חבל חבל, שהקישוריות בין הרכבות נדפקה כל כך חזק בלו"ז החדש, ואי אפשר להגיע מרחובות לב"ש בזמן סביר. 20 דקות לחכות בתחנה, שנראית כמו לוד, זה ממש לא לעניין בחום ובקור, בגשם ובשמש.
374 מרחובותסעי בקווים 374/377 הישירים לבאר שבע.
374 יוצא ממרכזית פתח תקווה ואילו 377 מגיע מראשל"צ, שניהם דרך כביש 6 עם זמן נסיעה טוב. הקווים מופעלים על ידי מטרופולין.
כן, ברור, לא יודע למה כתבתי פתח תקווה בכלל374 מרחובות
נסעתי מת"א לב"שהיום נסעתי מרמלה לב"ש, לפי הלו"ז החדש
הגיעה רכבת קצרה מאד, והצפיפות היתה עצומה. גם קרון השמורים נכבש על ידי המוני בית ישראל (ואיתם - אני). שוב ישבנו על הרצפה.
חבל חבל חבל, שהקישוריות בין הרכבות נדפקה כל כך חזק בלו"ז החדש, ואי אפשר להגיע מרחובות לב"ש בזמן סביר. 20 דקות לחכות בתחנה, שנראית כמו לוד, זה ממש לא לעניין בחום ובקור, בגשם ובשמש.
אשדוד-אשקלון בשעות הערב: שתי רכבות בשעההודעת ר"י - תזכורת הפעלת הלו"ז החדש.
בוקר טוב.
להזכירכם,
כרגיל טימטום של רכבת ישראלאשדוד-אשקלון בשעות הערב: שתי רכבות בשעה
בהפרש של דקה!
בלוז הקודם זה היה הרבה יותר טוב...
הלו"ז הבהיר מפורשות מי הנוסעים "סוג ב'"כרגיל טימטום של רכבת ישראל
ועוד סיבה למה כדי בכלל לותר על הנסיעה ברכבת ,
ונציגת השירות של הרכבת אומרת ליהלו"ז הבהיר מפורשות מי הנוסעים "סוג ב'"
מבחינת רכבת ישראל, אין ספק בכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.