הודעת ר"י - תזכורת הפעלת הלו"ז החדש.

מצב
הנושא נעול.

Subi777

New member
המשפט של התאמת זמני האוטובוסים ריקני מתוכן.

בוקר טוב.
להזכירכם,
במוצאי שבת הקרוב (14.6), תשיק רכבת ישראל לוח זמנים חדש לחלוטין, המהווה תשתית להמשך הגידול בתדירות הרכבות ושיפור השירות לנוסעים בשנים הקרובות.

לוח הזמנים החדש מותאם לתוספת הרכבות הצפויה בשנים הקרובות, עם פתיחת התחנות וקווי הרכבת החדשים: מסילת הנגב (אשקלון – באר שבע), קו הרכבת לכרמיאל, מסילת העמק, הקו המהיר לירושלים ומסילת כפר סבא – רעננה – הרצלייה (531).
לקראת תוכנית ההפעלה החדשה נערכה עבודה משותפת עם משרד התחבורה לצורך התאמת לוחות הזמנים של קווי האוטובוס המזינים לתחנות הרכבת, בכדי לאפשר שירות תחבורתי מלא לנוסעי הרכבת.
לנוסעי הרכבת מומלץ להתעדכן בלוחות הזמנים החדשים באתר האינטרנט או באפליקציה של רכבת ישראל.
שחר וייסמן, דוברות הרכבת.
הוא בעצם צורה יפה לומר נזכרנו בדקה ה 90 שצריך להתאים קווי אוטובוס מזינים ומאספים מהרכבת... ובכלל לא ברור אם יש התאמה נכון להיום או אין התאמה.

ממש לא נכון שנזכרו בדקה ה-90

הוא בעצם צורה יפה לומר נזכרנו בדקה ה 90 שצריך להתאים קווי אוטובוס מזינים ומאספים מהרכבת... ובכלל לא ברור אם יש התאמה נכון להיום או אין התאמה.
אנשים ממשרד התחבורה דיברו כבר באפריל על הלו"ז החדש של הרכבת ועל התאמת זמני האוטובוסים ללו"ז החדש.
ברור שההתאמה תתבצע כשמשתנה הלו"ז ולא לפני כן ויש התאמה באזורים שונים בקווים של חברות שונות.
לא התאמה מושלמת אבל גם ממש לא "אין התאמה" ו"ריקני מתוכן".

Subi777

New member
ההצהרה ריקנית מתוכן.

אנשים ממשרד התחבורה דיברו כבר באפריל על הלו"ז החדש של הרכבת ועל התאמת זמני האוטובוסים ללו"ז החדש.
ברור שההתאמה תתבצע כשמשתנה הלו"ז ולא לפני כן ויש התאמה באזורים שונים בקווים של חברות שונות.
לא התאמה מושלמת אבל גם ממש לא "אין התאמה" ו"ריקני מתוכן".
ההצהרה ריקנית מתוכן.
אוסף של מילים חסרות משמעות.

היה עדיף לומר היכן ואילו קווים הותאמו או לכל הפחות להפנות לאתרי המפעילים באיזורים שכן הותאמו כדי שהציבור ימצא את המידע.

אבישי ק

New member
עכשיו אני צריך להסיע את אשתי בבוקר עם הרכב

בוקר טוב.
להזכירכם,
במוצאי שבת הקרוב (14.6), תשיק רכבת ישראל לוח זמנים חדש לחלוטין, המהווה תשתית להמשך הגידול בתדירות הרכבות ושיפור השירות לנוסעים בשנים הקרובות.

לוח הזמנים החדש מותאם לתוספת הרכבות הצפויה בשנים הקרובות, עם פתיחת התחנות וקווי הרכבת החדשים: מסילת הנגב (אשקלון – באר שבע), קו הרכבת לכרמיאל, מסילת העמק, הקו המהיר לירושלים ומסילת כפר סבא – רעננה – הרצלייה (531).
לקראת תוכנית ההפעלה החדשה נערכה עבודה משותפת עם משרד התחבורה לצורך התאמת לוחות הזמנים של קווי האוטובוס המזינים לתחנות הרכבת, בכדי לאפשר שירות תחבורתי מלא לנוסעי הרכבת.
לנוסעי הרכבת מומלץ להתעדכן בלוחות הזמנים החדשים באתר האינטרנט או באפליקציה של רכבת ישראל.
בעקבות צימצום הרכבות בתחנת קריית חיים
אני צריך להסיע את אשתי לתחנת מוצקין
מעולה
כל רפורמה בתחבורה ציבורית בקריות גורמת לי לנסוע יותר ויותר עם הרכב
קודם המטרונית
ועכשיו ביטלו רכבות לתחנת קריית חיים.

ממש תודה

לא צומצמו הרכבות בקרית חיים. להיפך, מספר

בעקבות צימצום הרכבות בתחנת קריית חיים
אני צריך להסיע את אשתי לתחנת מוצקין
מעולה
כל רפורמה בתחבורה ציבורית בקריות גורמת לי לנסוע יותר ויותר עם הרכב
קודם המטרונית
ועכשיו ביטלו רכבות לתחנת קריית חיים.

ממש תודה
לא צומצמו הרכבות בקרית חיים. להיפך, מספר
הרכבות גדל, אבל בשעות השיא שתיים משלוש הרכבות פרבריות ובשעות השפל כל שתי הרכבות פרבריות.
אפשר להחליף באחת מתחנות חיפה מהפרברית לבינעירונית.

היום נסעתי מרמלה לב"ש, לפי הלו"ז החדש

בוקר טוב.
להזכירכם,

הגיעה רכבת קצרה מאד, והצפיפות היתה עצומה. גם קרון השמורים נכבש על ידי המוני בית ישראל (ואיתם - אני). שוב ישבנו על הרצפה.

חבל חבל חבל, שהקישוריות בין הרכבות נדפקה כל כך חזק בלו"ז החדש, ואי אפשר להגיע מרחובות לב"ש בזמן סביר. 20 דקות לחכות בתחנה, שנראית כמו לוד, זה ממש לא לעניין בחום ובקור, בגשם ובשמש.

olli3

New member
מנהל
סעי בקווים 374/377 הישירים לבאר שבע.

הגיעה רכבת קצרה מאד, והצפיפות היתה עצומה. גם קרון השמורים נכבש על ידי המוני בית ישראל (ואיתם - אני). שוב ישבנו על הרצפה.

חבל חבל חבל, שהקישוריות בין הרכבות נדפקה כל כך חזק בלו"ז החדש, ואי אפשר להגיע מרחובות לב"ש בזמן סביר. 20 דקות לחכות בתחנה, שנראית כמו לוד, זה ממש לא לעניין בחום ובקור, בגשם ובשמש.
סעי בקווים 374/377 הישירים לבאר שבע.
374 יוצא ממרכזית פתח תקווה ואילו 377 מגיע מראשל"צ, שניהם דרך כביש 6 עם זמן נסיעה טוב. הקווים מופעלים על ידי מטרופולין.

Ofekalef1

New member
נסעתי מת"א לב"ש

נסעתי מת"א לב"ש
ברכבת שיוצאת מסבידור ב-21:07.
עליתי עליה באוניברסיטה. הגיעה לשם שתי דקות לפני הלו"ז, ללוד ולרמלה שתי דקות לפני הזמן, לקריית גת דקה לפני הזמן, ללהבים שלוש דקות לפני הזמן.

ברמלה ירדו כמה אנשים שראיתי, אבל ישבתי בקרון הלפני הצפוני ביותר, סביר להניח שבהמשך הרכבת ירדו קצת יותר.

בהלוך נסעתי ברכבת הישירה של 15:38 מב"ש מרכז. לקריית גת הקדמנו בשלוש דקות, להגנה הקדמנו בדקה אם אני זוכר. לא ראיתי הרבה נוסעים מבולבלים, להבדיל מבדרך כלל (חוץ מאחד שבקושי השתכנע שהרכבת הזו המשיכה לחיפה ועוצרת בחוף הכרמל).

ניקולאי

New member
אשדוד-אשקלון בשעות הערב: שתי רכבות בשעה

בוקר טוב.
להזכירכם,

אשדוד-אשקלון בשעות הערב: שתי רכבות בשעה
בהפרש של דקה!

בלוז הקודם זה היה הרבה יותר טוב...

ונציגת השירות של הרכבת אומרת לי

הלו"ז הבהיר מפורשות מי הנוסעים "סוג ב'"
מבחינת רכבת ישראל, אין ספק בכך.
ונציגת השירות של הרכבת אומרת לי
שזה בקשה שהגיעה אלהם מתלונות הציבור אלהם ואם אני רוצה אני צריך לפנותא ליהם, בקיצור קשה לי להאמין אבל אוטבוסים ומניות שירות הם כרגע מבחינתי הדבר הטוב ביותר לתחבורה ציבורית יעילה,, ופה אני חייב לצין לשבח (כן לפעמים זה קורה) את אגד על שיפור ותוספת הקוים למרכז הארץ כולל מהשכונות(גם מאצלי) בקיצור אני הפסקתי את הנסיעות ברכבת, אם צריך לסוע לצפון עדיף לסוע לתחנת הרכבת בקרית גת ומשמה לסוע צפונה

מצב
הנושא נעול.
למעלה