הוזרעתי וכמובן שכבר יש לי שאלה ../images/Emo13.gif
היתה לי הזרעה שאני מאחלת לכל מי שעוברת/תעבור הזרעות. עשה לי אותה רופא מקסים שלא הכרתי קודם לכן. אני מטופלת בקטוביץ´ ושם מי שזמין, עושה את ההזרעה. מה אגיד, הבנאדם תותח-על
. לא עברה דקה והכל נגמר. הייתי בשוק. בקושי הספקתי לקחת כמה נשימות עמוקות, כמו שנועם המליצה וזהו. הכל נגמר. לא הרגשתי כלום, חוץ מכאב עמום בבטן שנמשך 2 שניות ונבע כנראה מהכניסה של החומר. אח"כ שכבתי לי 10 דקות ובסופן חשבתי שאני אחוש איזה שהן נזילות כמו שדיווחו פה הרבה בנות. אבל, כלום, התחתונית נשארה יבשה כל היום. גם לא היה דימום. רק מדי פעם כאב בטן קל כמו בעת ביוץ. יצאתי משם עם חיוך גדול. מזה כל כך חששתי? רציתי גם לעדכן שויתרתי אתמול על הכוריגון, כי אני כבר יודעת לזהות בבירור מתי הביוץ מתקרב וגם החלטתי לוותר על ההזרעה של מחר. אז עכשיו נותר לי רק להמתין ולגלות אם התחושות האופטימיות של החודש שעבר התבלבלו והקדימו בטעות את זמנן והן בעצם שייכות לחודש הזה... חוץ מזה היום מצאו לנו את הטוסטוס שנגנב לפני שבוע. מי היה מאמין? ועכשיו שאלה למומחים: כשמ´ עשה היום את ההשבחה, אז גם נתנו לו את הנתונים של לפני ואחרי ההשבחה. אשמח לשמוע הסברים על הנתונים ובעיקר התייחסות לשינויים שחלו בנפח זרימה ובדרגת התנועה. לפני: נפח זרימה:"3.2 ריכוז זרעונים (מליון/סמ"ק):10 בחזקת 6 כפול 60 אחוז זרעונים בתנועה: 55 דרגת תנועה (1-4): 4 אחרי: נפח זרימה:"1 ריכוז זרעונים (מליון/סמ"ק):10 בחזקת 6 כפול 83 אחוז זרעונים בתנועה: 65 דרגת תנועה (1-4): 2 תודה גדולה מראש. מיכל
היתה לי הזרעה שאני מאחלת לכל מי שעוברת/תעבור הזרעות. עשה לי אותה רופא מקסים שלא הכרתי קודם לכן. אני מטופלת בקטוביץ´ ושם מי שזמין, עושה את ההזרעה. מה אגיד, הבנאדם תותח-על