הוזרעתי וכמובן שכבר יש לי שאלה

מיכל ק-ש

New member
הוזרעתי וכמובן שכבר יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

היתה לי הזרעה שאני מאחלת לכל מי שעוברת/תעבור הזרעות. עשה לי אותה רופא מקסים שלא הכרתי קודם לכן. אני מטופלת בקטוביץ´ ושם מי שזמין, עושה את ההזרעה. מה אגיד, הבנאדם תותח-על
. לא עברה דקה והכל נגמר. הייתי בשוק. בקושי הספקתי לקחת כמה נשימות עמוקות, כמו שנועם המליצה וזהו. הכל נגמר. לא הרגשתי כלום, חוץ מכאב עמום בבטן שנמשך 2 שניות ונבע כנראה מהכניסה של החומר. אח"כ שכבתי לי 10 דקות ובסופן חשבתי שאני אחוש איזה שהן נזילות כמו שדיווחו פה הרבה בנות. אבל, כלום, התחתונית נשארה יבשה כל היום. גם לא היה דימום. רק מדי פעם כאב בטן קל כמו בעת ביוץ. יצאתי משם עם חיוך גדול. מזה כל כך חששתי? רציתי גם לעדכן שויתרתי אתמול על הכוריגון, כי אני כבר יודעת לזהות בבירור מתי הביוץ מתקרב וגם החלטתי לוותר על ההזרעה של מחר. אז עכשיו נותר לי רק להמתין ולגלות אם התחושות האופטימיות של החודש שעבר התבלבלו והקדימו בטעות את זמנן והן בעצם שייכות לחודש הזה... חוץ מזה היום מצאו לנו את הטוסטוס שנגנב לפני שבוע. מי היה מאמין? ועכשיו שאלה למומחים: כשמ´ עשה היום את ההשבחה, אז גם נתנו לו את הנתונים של לפני ואחרי ההשבחה. אשמח לשמוע הסברים על הנתונים ובעיקר התייחסות לשינויים שחלו בנפח זרימה ובדרגת התנועה. לפני: נפח זרימה:"3.2 ריכוז זרעונים (מליון/סמ"ק):10 בחזקת 6 כפול 60 אחוז זרעונים בתנועה: 55 דרגת תנועה (1-4): 4 אחרי: נפח זרימה:"1 ריכוז זרעונים (מליון/סמ"ק):10 בחזקת 6 כפול 83 אחוז זרעונים בתנועה: 65 דרגת תנועה (1-4): 2 תודה גדולה מראש. מיכל

יפעתי&

New member
אין לי תשובה לשאלתך, רק שמחה מאוד

בשבילך שאת אחרי ומאחלת לך הרבה הצלחה... יש לי שאלה, אני מקווה שלא אכפת לך שאני אשאל: למה ויתרת על ההזרעה של מחר? הרי אם לא יועיל ודאי לא יזיק????? בכל מקרה, שיהיה לך
ושהחודש הזה יביא איתו בעוד שבועיים צרחות של שמחה ואושר

מיכל ק-ש

New member
יפעתי, זה סיפור קצת מורכב

ויתרתי כי בעלי קצת מתבאס לעבור את זה יום אחרי יום וכי לשנינו יש יום מ-ט-ו-ר-ף מחר בעבודה שיתחיל בשעות המוקדמות של הבוקר וימשך אל תוך הלילה ואין כ"כ איפה לדחוס את ההזרעה. נשמע מוזר אה?! אבל אלו רק סיבות שוליות. זה נובע בעיקר מכיוון שאחרי השנה ו-7 החודשים האלה למדתי לזהות כבר כל פסיק בגוף שלי. אני יודעת מה קצב גדילת הזקיקים, מתי הביוץ ואני יודעת שמחר זה כבר קצת מאוחר. אבל יותר מכל - וזה הכי מסובך ומביך להסביר, אני מאמינה שאם זה צריך לקרות החודש, זה יקרה. גם בלי הזרעה שניה. אלא רק בגלל יחסי מין רגילים ו/או הזרעה אחת. וכדי לא להישמע כמו מי שמאמינה בבאבות ובכוחות מסתוריים, אני אעצור כאן, כי זה ממש לא בא מהכיוון הזה, אלא מתחושות מאוד עמוקות שלא ניתן להסבירן על גבי דפי הפורום. כשנפגש במפגש של פורום "הריון אחרי טיפולים", אני אסביר לך...
מיכל

הרמוניה

New member
שיהיה המון בהצלחה

נראה לי שאנחנו סופרות ביחד הפעם.... אז בואי נחליט לשחק אותה בגדול הרמוניה

עמית@

New member
איתכם בסך אל המטרה... שמחה

שעברת את זה יפה, אני חושבת שבמקרה שלך להכנס להריון מיחסי מין רגילים זו בהחלט אפשרות ריאלית.. (וכבר הוכחת את זה..) והכי טוב, בסוף תוכלי להגיד שנכנסת להריון מסקס, כאחד האדם (וזה כבר משהו) בהצלחה מיכלי, מחזיקה לך ולהרמוניה ולכל מי שאיתנו במצעד הזה אצבעות

עמית@

New member
אני בהחלט מתאמצת לגדל אותה ../images/Emo88.gif

אם לא בטוב אז בכוח החדשות הטובות הן שגדלו עוד 6 עוברים יפהיפיים של 8 תאים שהובלו אחר כבוד להקפאה לצד אחיהם (המקסימים לא פחות
) כך שיש לי 3 בבטן (רק שישארו שם!) ו13 בפריזר (עוד תאומים ועוד תאומים ועוד תאומים
) מה איתך? לפי חשבוני מועד השאיבה מתקרב לא? איזה כיף, שיבוא כבר

טביקאט

New member
וואו, איזה סטוק!

אבל מקווה שלא תצטרכי אותו בחודש הבא...
מחכה לבשורות טובות!

אולה *

New member
כן, זה ממש קרוב ../images/Emo88.gif

אני שונאת להתעורר אחרי ההרדמה, ההרגשה - חרא.
כנראה זה יקרה ביום א´. מחר (דפקו אותי ביום שישי) יש לי בדיקות, אבל גם בלעדיהן אני יודעת שהשאיבה ביום ראשון. כל הכבוד על היבול המדהים! אני לא מגיעה למספרים כאלה - 28 ביציות?!!!
אולה

עמית@

New member
27, אבל אחוז ההפריה בד"כ נמוך

הפעם הם כנראה קיבלו זריקת מרץ (הזרע היה 100.000
מנפלאות האיקסי..) כן ההרגשה אחרי ההרדמה היא נוראית, בעיקר הפעם, אני לא מצליחה להתאושש (בתוספת ההיפר, וכל הזמן יש לי בחילה וכאבים) אבל זה שווה את זה, אני מחכה לשמוע ממך, מחזיקה לך כל כך הרבה אצבעות שנראה לי שזה יותר ממה שיש לי

עמית אולה - הרבה אהבה לבטן ../images/Emo23.gif

ועמית - אפשר לפתוח גמ"ח מוקפאים עם היבול שלך
מקווה שלא תזדקקו להם. שולחת אנרגיות להצלחה.

love joy

New member
אולה, האם את מטופלת באוסתא?

כי גם אני צריכה מחר בדיקות באסותא, אז אולי ניפגש בבוקר. LOVE JOY

למעלה