הוזרעתי וכמובן שכבר יש לי שאלה

מיכל ק-ש

New member
סאנשיין איפה את מתחבאת? לאן נעלמת?

יש חידושים מעניינים שכדאי לדעת עליהם?...

אני כאן!!!

אין שום כלום בינתיים. אני ממתינה בעוד כשעתיים לתוצאות בדיקות הדם שלי. כרגיל, יש דימומים וזה לא ווסת, ולא יודעים מאיפה זה מגיע. ואם זו כן ווסת, אז היא כל כך חלשה שזה מפחיד. זה אומר שהרירית על הפנים. אאאאאוף. אני מקווה שיהיה כבר טוב. אני שמחה לשמוע ממך בשורות טובות, על הזרעות וכדומה. אני רוצה לשמוע בשורות טובות עד סוף החודש. ברור???
שלך תמיד. סאני.

מיכל ק-ש

New member
אולי את גם יודעת לאן נעלמה סיאלו?

מאז שהגעתן למפגש, לא זכור לי שראיתי אותה גולשת פה. את יודעת מה שלומה?

ת´אמת. אין לי מושג. ../images/Emo3.gif

אולי ניבהלה מאיתנו וברחה?
אולי היא תראה שאחנו מתעניינים בה ותקפוץ לביקור?
או שאולי היא בהריון ולא רוצה לספר.
אני חושבת שיש לי באיזה שהוא מקום את הטלפון שלה. אולי אני אתקשר אליה. נראה כבר....

נועם@בת

New member
אני חושבת שהיא קוראת אבל ממעטת

לכתוב. נו סיאלו- תשרקי משהו, שנדע שהכל בסדר
אולי היא בסוף תפסה את עצמה ונסעה לחופשה לחו"ל? נועם

אולה *

New member
../images/Emo50.gif רבה רבה!

מיכל, עכשיו תפקידך - לחשוב מחשבות חיוביות והכל יהיה בסדר, חייב להיות!
יש לי נסיון עשיר (ומפוקפק
) בהזרעות, ולי אף פעם הפרוצדורה לא כאבה. כיוון שלא כך אצל כולם - יש לך בהחלט מזל. אני מחזיקה לך אצבעות, ומחכה להודעת השמחה!
אולה

רוני@30

New member
מיכל - שיהיה ../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif

... ושנפגש בקטוביץ בנסיבות טובות ומשמחות! סתם מסקרנות - האם תוכלי לגלות מי הרופא? אני מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות !!!!! רוני

מיכל ק-ש

New member
איזו שאלה?! זה לא סוד. להיפך.

כשיש רופא כזה, צריך להפיץ את שמו ברבים והייתי עושה זאת בשמחה לו ידעתי. אבל מהלחץ וההתרגשות של ההזרעה בכלל לא שמתי לב למה שכתוב על דלת החדר שלו. האחות אמרה לי להכנס לחדר מס´ 11, הוא הגיע ומיד ניגש לעניינים. לא שאלתי אותו איך קוראים לו. מה שאני יכולה לומר לך עליו הוא שהחדר שלו נמצא בקומה הראשונה (של האחיות), חדר מס´ 11 ושיש לו מבטא רוסי קל. אם לפי התיאור שלי את יודעת מי זה, אני אשמח לדעת את שמו. כשאני אהיה במרפאה בפעם הבאה, אני אברר עליו יותר פרטים. בעיקר מעניין אותי לדעת מה תחום ההתמחות שלו ואם הוא עושה מעקבי הריון... אני בכלל מאוד מרוצה מקטוביץ´. מהאחיות, מד"ר ווליוביץ´, מהמראה של המקום ועוד. אני גם מקווה שכשנפגש שם, זה יהיה בנסיבות משמחות. להתראות, מיכל.

מיכל ק-ש

New member
איזו שאלה?! זה לא סוד. להיפך.

כשיש רופא כזה, צריך להפיץ את שמו ברבים והייתי עושה זאת בשמחה לו ידעתי. אבל מהלחץ וההתרגשות של ההזרעה בכלל לא שמתי לב למה שכתוב על דלת החדר שלו. האחות אמרה לי להכנס לחדר מס´ 11, הוא הגיע ומיד ניגש לעניינים. לא שאלתי אותו איך קוראים לו. מה שאני יכולה לומר לך עליו הוא שהחדר שלו נמצא בקומה הראשונה (של האחיות), חדר מס´ 11 ושיש לו מבטא רוסי קל. אם לפי התיאור שלי את יודעת מי זה, אני אשמח לדעת את שמו. כשאני אהיה במרפאה בפעם הבאה, אני אברר עליו יותר פרטים. בעיקר מעניין אותי לדעת מה תחום ההתמחות שלו ואם הוא עושה מעקבי הריון... אני בכלל מאוד מרוצה מקטוביץ´. מהאחיות, מד"ר ווליוביץ´, מהמראה של המקום ועוד. אני גם מקווה שכשנפגש שם, זה יהיה בנסיבות משמחות. להתראות, מיכל.

lolilo

New member
מיכל.. הרופא "המבצע" הוא כנראה

ד"ר סיגל. גם אני מטופלת אצל ווליוביץ.. ו"הושבחתי" ע"י ד"ר סיגל -בפעם האחרונה בה נכנסתי להריון. ועוד אנקדוטה: פעם לפני המון זמן הוא היה הרופא שלי.. הוא רשם לי איקקלומין ואכן היה הריון (וילדה מדהימה).. הפעם שראיתי אותו "סימנתי" אותו כרופא שהביא את המזל ויביא גם הפעם.. ואכן.. כל זה נכתב כדי לשפר את הרגשתך הטובה.. מקווה רק לטוב..

מיכל ק-ש

New member
מה את אומרת?!?! עוד פרטים בבקשה! ../images/Emo6.gif

הוא מומחה לפריון? הוא גניקולוג "רגיל"? הוא עושה מעקבי הריון? הוא עמוס כמו ווליוביץ´? סליחה על ההפגזה, אבל הוא ממש מצא חן בעיני. גם נחמד ומרגיע וגם מקצועי! הלוואי שאת צודקת והוא באמת יביא גם לי את המזל
תודה, מיכל.

lolilo

New member
מיכל... כמו ווליוביץ אין.....

ד"ר סיגל הוא רופא "רגיל" עם התמחות באורגי...משהו שקשור ברצפת האגן. הוא עוקב אחרי הריונות "רגילים".... הוא רופא טוב אבל סוס מנצח לא מחליפים (יסלח לי ד"ר ווליוביץ על הדימוי). לגבי מעקב הריון -אני מתלבטת מאד האם להשאר אצלו, אם כי כפי שאת יודעת הרבה מאוד הריוניות "שלו" נמצאות אצלו במעקב.. מוכנה לדון איתך ולהתחבט איתך בעוד מס... ימים.

מיכל ק-ש

New member
הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלי בחיים

עם איזה רופא כדאי לעבור את תקופת ההריון...

יפית@

New member
מצטרפת לאיחולייך שכל המוזרעות ../images/Emo99.gif

או אלו שיוזרעו יעברו בקלות כמוך. אני שמחה שלקח לך דקה להתעבר
ובע"ה עוד נשמע זאת בעוד שבועיים בנוגע לבדיקות אין לי מושג איך מפרשים אותם, אבל בינינו מה את צריכה לדעת הרי סיכמנו מה התוצאות יהיו
בהצלחה ענקית , האצבעות שלי כבר משתלבות יפית

נועם@בת

New member
../images/Emo50.gif לכל הדוגרות ../images/Emo84.gif ../images/Emo84.gif

נראה לי שבעוד שבועיים נצטרך לעצור את הסירה כדי להעביר לפורום הריון כמה נוסעות
חייבים להתחיל את השנה טוב, ולהמשיך אות העוד יותר טוב
אפשר להתחיל לספור בקול רם, ואפשר בלחש שושואי מלא. העיקר שיצא מזה ילד בריא בזמן
סופרת אתכם בקוצר רוח נועם

ligo

New member
הי מיכל

שמחה לשמוע שההזרעה עברה טוב, הלוואי שגם ההמשך יהיה טוב