הוזרעתי וכמובן שכבר יש לי שאלה

הרמוניה

New member
עמית איזה יבול מרשים! ../images/Emo39.gif

תמשיכי ככה.... עם הצלחות לא מתווכחים וההצלחה הבאה היא הריון הלואי הלואי הלואי הרמוניה

תרגום...

נפח הנוזל הכללי הוקטן למעשה פי שלוש כתוצאה מכך גדלה צפיפות הזרע פי אחד וחצי כאשר זה קורה אחרי שהוצאו המתים כמובן שכך גם גדלה התנועתיות כי אלו שנשארו הם פעילים דרגת התנועה שופרה בזכות מה שכתבתי קודם וגם כי מוסיפים קפאין והתכלס - יש פחות זרעים מתים שמפריעים לתנועתיות ויותר חיוניות ליאור

מיכל ק-ש

New member
ליאור, תודה רבה ועוד שאלה קטנה

ליאור בוקר טוב, האם נתוני הזרע שציינתי בהודעה טובים? הרופא שלי בחו"ל ולמרות שזה לא משהו דחוף, זה פשוט מסקרן אותי. שוב תודה מראש, מיכל.

איזה יופי! ../images/Emo47.gif

מיכל, אני כ"כ שמחה שזה הלך חלק! מחזיקה לך אצבעות מעכשיו ועד עוד שבועיים...

טביקאט

New member
איזה כיף!

כ"כ שמחה לשמוע שההזרעה הראשונה (הטראומטית) עברה בכזאת קלות! מקווה שלא תצטרכי הזרעות נוספות, ושהקלות של הטיפול תביא הריון קל ונעים... מחזיקה אצבעות טביקאט

בוקר טוב לכל הבנות היקרות... שאלה!

שוב בוקר טוב... קיבלתי זריקת כוריגון ב- 28.9, מתי אני יכולה כבר לעשות בדיקת דם? או לחילופין ערכה ביתית? אלפי תודות ויום נעים

נוג

New member
תשובה

בוקר טוב, אני בד"כ עושה אחרי שבועיים. בהצלחה נוג

קודם כל תודה, אני בדר"כ ממתינה

עד קבלת הוסת, אך אני חושבת שאחרי כוריגון אפשר קצת לפני, שאלה כמה לפני??? ומה לגבי בדיקה ביתית? תודה.

../images/Emo42.gif - מקווה שהתשובה לא מאוחרת

מדיי. אני לא הייתי מסתמכת על בדיקה ביתית - שהכזיבה כבר הרבה בנות פה, למרות שבדיקת הדם יצאה חיובית (אני יודעת את זה מחוויה אישית, לפני כחודש). כל זה נובע מכך לבשביל שני הפסים בבדיקה הביתית צריך ערך מסויים של בטא ובגלל שאנו מטופלות, אז אנחנו בד"כ לא מחכות לאיחור הגדול אלא ישר עושות בדיקה. בכל מקרה - צריך לחכות ל-פ-ח-ו-ת 14 יום מהכוריגון, כי "שאריות" של הכוריגון יכולות לתת "דיווח מוטעה" ולתת תוצאת בטא חיובית, ואנחנו הרי לא רוצות להתבדות, נכון??? מחזיקה לך אצבעות, תמשכי עוד יום/יומיים - אולי זה שווה את זה

מיכל יקרה

עד כמה שאני מבינה הנתונים נשמעים ממש מצויינים- הריכוז לפני ההשבחה היה 60 מיליון ואח"כ עלה ל- 83 מיליון (לשם ההשוואה אני כבר הוזרעתי עם ריכוז של 600 אלף). בעיקרון כל ריכוז שמעל 20 מיליון הוא תקין ככה שמבחינת הזרע הסיכויים שלכם מצויינים. עם נתונים כאלה נראה לי בסדר גמור לעשות רק הזרעה אחת ולהסתמך על יחסי מין רגילים. מקווה איתך, שירה

מיכל ק-ש

New member
תודה לך. כיף לדעת מה משמעות המספרים

כל המסמכים הרישמיים האלה של קופות החולים תמיד נראים כ"כ מלחיצים. וכשמתווסף לזה הכתב הבלתי קריא של הרופאים ואנשי המעבדות, אז זו בכלל חגיגה לעיניים ההדיוטות. נראה לי שבשנה א´ בלימודי רפואה יש קורס חובה: "איך-לכתוב-כך-שאף-אחד-לא-יבין-מה-כתוב-פה-אבל-אני-אצא-מזה-גדול"."

מרב.

New member
מיכלונת!

אני הכי סומכת על תחושות הבטן (תרתי משמע) שלך, אמונה כזו חזקה בגוף ובתחושות לא יכולה להכזיב. שמחה לשמוע שההזרעה שממנה יראת כל כך עברה בלי להרגיש, הפחד בדרך כלל חזק יותר מהמציאות, וזה נפלא לגלות ששום דבר לא נורא במציאות כמו שהיה במחשבות שלך ובדמיון... אז אני מתחילה איתך את הספירה, לקראת השינוי הגדול בחייך. את יודעת, תצטרכי קצת להוריד את הקצב והמינון והאינטנסיביות של העבודה כשתהיי בהריון, תתחילי להתאמן על זה כבר עכשיו (כבר אמרו חז"לינו, שלאבריא לעבוד יותר מדי
)
מרב

מיכל ק-ש

New member
מרברב. קיבלתי את המייל שלך אתמול

והתעצבתי לשמוע שכואב לך. אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב. למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת מתחילה איתי את הספירה? ביחד?!? אולי לא הבנתי נכון את מה שכתבת לי אתמול? הלוואי שהורדת האינטנסיביות של העבודה תהייה הדאגה העיקרית בחיי...
מיכל

מרב.

New member
מתחילה איתך את הספירה בלב

מחזיקה לך אצבעות ומקווה חזק חזק - מאמינה!! - שההצלחה תדפוק החודש בדלת בנימוס. רק אל תשכחי לתאם זמנים שבטעות לא תהיי בעבודה כשהיא תגיע אוהיא תלך לדפוק בדלת של מישהו אחר
נשיקות, מרב

מיכל ק-ש

New member
הבנתי אותך. אני מקווה שאוכל להוריד

מינונים החל מהשבוע הבא. פשוט הצטברה המון עבודה מכל החצאי ימים והגשרים האלה ואפילו עוד שאריות של עבודה מימי החופש בסיציליה, שנראים כ"כ רחוקים...

אני גרועה במספרים ../images/Emo3.gif

אז בנתונים אינני יכולה לעזור. אבל לגבי התחושות, אמן ואמן שהחודש יהיה ה-חודש. והמחזור שהיה לך בנופש יהיה היום הראשון של ההריון שלך. נשיקות
סאני.

למעלה