הוכחה אחת

demoloc

New member
ראשית הזמן זה נושא שלא מוסבר באף מק

ום. אז מי ברא את אלוהים???? 2 תשובות אפשריות: 1) לא שואלים כאלו שאולות! (זה לא תשובה) 2)הוא קיים תמיד, אם כך ,זה גם ההסבר של המדע על החומר, אז אנחנו באותו מקום....

demoloc

New member
רוחני.

ככה אפשר להגדיר כל דבר שמתקיים במוח של אנשים , יש לו יכולות על. וכמובן אין שום דרך בעולם להוכיחו. מצטער, זה פורום מדעי, צריך הוכחות

התולעת 1

New member
רגע

אם אתה בא וטוען על הדתיים תוכיח לי תוכיח לי, מי אמר, איפה זה כתוב? אני שואל שאלה אם אתה כל כך רוצה לדעת ולחקור אני מסכים כל הכבוד, אנשים חושבים אני רואה, אנשים שבודקים זה טוב? ככה צריך להיות בשביל זה קבלנו שכל, מה ההבדל בינינו לבין החתול? שקבלנו שכל לבדוק, זה ההבדל, אבל אם אתה עם השכל לא בודק אתה גרוע מחתול, אז יחשוב האדם אם אתה בודק אצל הדתיים כל דבר איפה זה כתוב ומי אמר למה לא עשית חקירה כזאת בצד שלך שאתה נמצא איפה זה כתוב ומי אמר? למה שלא תשמש אם השכל?

qet1

New member
אז ספר לנו

מה יקרה בשנה הקורבה? משום מה תמיד מוצאים נבואות בתנ"ך לדברים אחרי שהם קורים. כבר הוכח(אם תבקש אלך לחפש לך לינק) שבדילוגי אותיות ניתן למצוא כל מה שיש בתנ"ך בכל ספר באותו סדר גודל(מבחינת מספר האותיות בספר).

התולעת 1

New member
בבקשה

השלום שאנחנו נמצאים על פתחו, השלום במרכאות, השלום הזה כת` בישעיה הנביא פרק כ``ח פס` י``ד טו` והלאה תגידו לי אם זה לא החדשות של היום ``לכן שמעו דבר ה` אנשי לצון מושלי העם הזה אשר בירושלים כי אמרתם כרתנו ברית את מות ועם שאול עשינו חוזה, שוט שוטף כי יעבור לא יבואנו כי שמנו כזב מחסנו ובשקר נסתרנו לכן כה אמר ה` אלוקים הנני יסד בציון אבן, אבן בוחן פינת יקרת מוסד מוסד המאמין לא יחיש ושמתי משפט לקו וצדקה למשקולת ויעה ברד מחסה כזב וסתר מים ישטופו וכפר בריתכם את מות וחזותכם את שאול לא תקום שוט שוטף כי יעבור והייתם לו למרמס, מדי עברו יקח אתכם כי בבוקר בבורק יעבר ביום ובלילה והיה רק זועה הבין שמועה כי קצר המצע מהשתרע והמסכה צרה כהתכנס`` אומר ר` יהונתן בן עוזיאל על הפסוקים האלה כשר` יהונתן בן עוזיאל כתב את התרגום שלו יצאה בת קול מן השמים ונזדעזעה א``י 400 פרסה על 400 פרסה מי גילה לבני רז זה? תרגום יהונתן בן עוזיאל נכתב על פי הנביאים חגי זכריה ומלאכי והוא גילה סודות ורזים בתורה והוא ענה לבת קול שלא לכבוד בית אבא עשיתי אלא לכבוד שם שמים עשיתי והנה תשמעו אותו תנא קדוש ר` יהונתן בן עוזיאל כיצד מתרגם את הפסוקים האלה ותגידו לי אם זה לא החדשות של היום: בכן קבילו פתגמא דה` גברין רשיעין שלטוני עמא הדין די בירושלים, תרגום ובכן קבלו דבר ה` אנשים רשעים שליטי העם הזה אשר בירושלים הרי אמרתון גזרנא קים עם קטולא ועם מחבלא עבדנא שלמא - תרגום הרי אתם אומרים גזרנו ברית עם הרוצחים ועם המחבלים עשינו שלום, מחת סנאה ארי תיתי עליכון כנחל מגבר - מכת שונא תבוא עליכם כמו נחל המתגבר, דאתון אמרין לא תיתי עלנא - אתם אומרים לא תבוא עלינו, מה שכולם חוששים מהמחבלים שליטי העם הזה הרשעים שבירושלים אומרים לא יבוא עלינו, אנחנו בכל מחיר נעשה שלום על זה אומר כי שמנו בשקר בטחוננו ובשקר נסתרנו, ז``א אותם שליטים יודעים שזה מעשה שקר רק הם רוצים להרשם בדפי ההיסטוריה על חשבון דמם של יהודים מסכנים. בכן כדנן אמר ה` אלוקים הא אנא ממני בציון מלך, מלך תקיף גיבר ואימתן - עוד יקום עלינו ר``ל איזה שליט רשע כמו המן שיעשה שלנו צרות ר``ל והוא אומר מה יהיה עם השלום שים לב מה כתוב אומר ויבטל קימכון דעם קטולא ושלמכן דעם מחבלא לא יתקים - יבטל את הברית ויתבטל השלום ולא יתקים עם המחבלים מכת סנאה הרי תיתי עליכון - אבל מכת שונא תבוא עליכם כנחל מגבר ותהון להון לדיש - ואתם תהיו להם למרמס ר``ל, אתם שומעים מה קורה כל יום בחדשות? אתם יודעים מה קורה? זה לא ותהיו להם למרמס? עכשיו תראו מה אומר הפס` מידי עוברו יקח אתכם, נוסעים ברכבים מידי עוברו מפוצצים את עצמם יקח אתכם ר``ל, מידי עוברו יקח אתכם כי בבוקר בבוקר יעמוד ביום ובלילה והיה רק זועה הבין שמועה, רק כשאתה שומע ומבין מה קורה זה זועה משפחות משפחות נעלמות מעל פני האדמה כל יום כל יום, הוא ממשיך ואומר כי קצר המצב מהשתרע והמסכה צרה בהתכנס ,מה זה? המצע, מקום משכבו של האדם יהיה קצר מלהשתרע בפישוט אברים מרוב פחד, כשאדם מפחד הוא לא פושט את אבריו נכון הוא לא ישן בניחותא, הוא מתכווץ כי קצר המצע מהשתרע כל כך פחד יהיה שאנשים לא יוכלו לישון בפישוט אברים. המצודת דוד ומצודת ציון על המקום מדברים על הצרת שטחי גבולות א``י בנבואה הזאת, הנה, נביא לפני למעלה מ2000 שנה ותנא קדוש שאומרים את הדברים. אנחנו עומדים בפתחה של מלחמת גוג ומגוג עוד מעט, אתם חושבים שחלוקת הארץ מסתימת בזה שנותנים את יריחו ואת עזה ואת כל זה? לא, המטרה של כל הגויים כמו שכת` בנביאים היא לא זה, היא ירושלים, הם לא יותרו על ירושלים והם ילחמו על ירושלים, במלחמת גוג ומגוג כל אומות העולם ילחמו נגדנו, שבעים לשון ילחמו נגדנו אתם מתארים לכם מה זה?

demoloc

New member
בקשר לנבואות

http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogei.html אני לא תומך נילהב של אתר חופש ושינוי , אבל הם מסבירים את העובדות.

התולעת 1

New member
כת` ביחזקאל ל``ח ול``ט שתהיה מלחמה

כת` ביחזקאל ל``ח ול``ט וכת` שתהיה מלחמה עולמית תפול פצצת אטום ורבותי מי שישאר זה בסה``כ כמו שאומר זכריה הנביא בפרק י``ג וי``ד פי שנים יכרתו ויגועו והשלישית תותר בה, שני שלישיות העולם ימותו במלחמת גוג ומגוג הוי אומר למעלה מארבע מיליארד בני אדם ימותו. מלחמת העולם השניה של היטלר ימח שמו וזכרו, הזועה הזאת שנמשכה שנים מס` בלבד מתו 50 מליון בני אדם מלחמת העולם השלישית למעלה מארבע מיליארד בני אדם, ארבעת אלפים מליון בני אדם, פי שנים יכרתו ויגועו והשלישית יותר בה והבאתי את השלישית באש וצרפתים כצרוף את הכסף ובחנתים כבחון את הזהב הוא יקרא בשמי ואני אענה, הוא יאמר ה` אלוקי ואני אומר עמי אתה, ז``א גם השליש שישאר יעבור צרוף וזקוק לבחון את הצדיקים מתוכם וזה רק מה שישאר, אתם אומרים במוסף ``הן גאלתי אתכם אחרית כראשית`` בראשית כמה נגאלו? חמישית ``וחמושים עלו בנ``י מארץ מצרים`` רק חמישית עשרים אחוז, שמונים אחוז מתו במכת חושך במצרים. אחרית כראשית מהשליש עשרים אחוז ישארו בלבד, מי יהיה מהניצולים? כל המפרשים על הנביאים אומרים רק הצדיקים שיחזיקו בתורה באמת וחסידי אומות העולם, זה הכל ואנחנו קרובים אוטוטו לתקופה והם מדברים כבר על ירושלים ועוד מעט כנראה תפרוץ גם המלחמה הזו, אנחנו נמצאים אחרי כל הסימנים בעקבתא דמשיחא חוצפא יסגא, היוקר יאמיר הגפן תתן פריה, מחיר היין רב, מלכות תהפך למינות, בית ועד יהפך לזנות, יראי חטא ימאסו, בן קם באביו, בת באמה, כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו, נערים פני זקנים ילבינו, זקנים מפני נערים יעמודו, פני הדור כפני הכלב ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים בלבד, באותו דור לא יהיה על מי להשען לא צבא לא אמריקה אף אחד, רק אבינו שבשמים, תבדקו לפני חמישים שנה אם היה מכל זה לא היה, לפני חמישים שנה אתם באתם מתימן אתם יודעים חוצפה היה כמו היום? איך בן התיחס לאבא? איך היה כבוד? איך היה מעמד במשפחה? חוצפה היום ר``ל, היוקר יאמיר מה זה היוקר יאמיר אינפלציה כמו שיש היום? בחמישים ואחד היה איסוף בלירה, מאז יש רק פיחותים היוקר יאמיר הגפן תתן פריה, פריה, לפני חמישים שנה היה פה רק ביצות לא היה פה גפנים בכלל בארץ פתאום ישושו מדבר וציה ותגל ערבה היין מחירו יהיה רב אעפ``י שגפנים מצויים בשפע, מלכות תהפך למינות, לפני חמישים שנה היה לנו מלכות? לא, בדור של משיח כת` שתהיה מלכות הנה ממשלה שתהפך למינות למה כת` במשנה תהפך למינות? משמע שבתחילה היא לא תהיה מראה פנים של מינות ובמשך הזמן היא תהפך למינות לכפירה, היום הממשלה אמרה מפורש לא תורה לא דת, הכל, שבעה ימים בשבוע עבודה, שבעה ימים בשבוע נסיעה, שרותים ציבוריים כל השנה שלוש מאות ששים וחמש יום בשנה כל הדתיים לים, לא רוצים דת, תהפך למינות שעתים תנ``ך בבית ספר חילוני הורידו כי זה ג``כ כבר מוגזם, אתם שומעים איפה אנחנו נמצאים? בית ועד יהפך לזנות כל מקום שמתועדים זה הכל רק לכלוך וזימה, יראי חטא ימאסו איזה שנאה לדתיים, חכמת סופרים תסרח, אם מרשעת כזאת יכולה להגיד שהבן האמיתי של א``א היה ישמעאל ולא יצחק, אם היא אומרת שיוסף הצדיק היה שייח לשונה תדבק בחיכה אז אם רשעים כאלה יכולים לפתוח את פיהם ולגדף ולחרף מערכות ישראל אנחנו במצב קשה ותדעו בן קם באביו אני לא צריך לספר לכם תסתכלו מה קורה בבית בת באמה כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו הוא בעצמו, קשה תרבות רעה בבית יותר ממלחמת גוג ומגוג לגדל ילד שהולך נגד אביו ואמו זה קשה יותר ממלחמת גוג ומגוג, זה לאכול את העצבים, זה לקבל סוכר, זה אוטם לב ר``ל, כמה אנשים מתו בקוצר ימים בגלל ילדים? אדם לא מתבונן הכל כת` זה יהיה בעקבתא דמשיחא הכל כתוב, אל מי יש להשען? על אבינו שבשמים.

demoloc

New member
מפורש אמרתי

לא הטפות דתיות . וזו עוד צורה של הטפה , איום , יאנו "אם תמשיכו להיות כופרים נאלחים , ה' אלוהינו יתנקם בכולכם!!!!" בלי זה . תודה.

demoloc

New member
בינתיים קיבלתי תיאוריה אחת שמכחישה

אבולוציה (הגנים) שזה מעולה , זה יותר מאשר יש בכל הפורום . ,אבל תיאוריה זו נסתרה . יש עוד? (שימו לב שאחרון הפילוסופים , ananlavan , באהבה ,עינבלי 20, או כל שאר חכמי וגדולי התורה נעלמו! מעניין למה...)

Levos

New member
זו לא הייתה שום תאוריה

ולא הכחשתי את האבולוציה. רק העלתי בעיה שאין לה מענה טוב (או ליתר דיוק, שאני לא מכיר מענה טוב) לה.

אמנון כ

New member
יש לי את הפתרון להכל!

כתבתי חמשיר: מעשה בשבלול ירקרק שישב משועמם במרק ולפתע ברא את העולם בשנייה ומאז הוא יושב ומפליץ זה ההסבר להכל אנשים!!! כולנו חיים ומתים בגלל השבלול הירוק!!! תגידו מה פתאום? ואני אומר - אבל כתוב!!!! תגידו שזה שטות, תביאו לי הוכחות מדעיות, תראו לי מספרים, אבל אני אומר לכם - אבל כתוב!!!!!!! זהו. לא רוצה לשמוע יותר כלום. --------------------------------------------- בתור אחד שמבלה את רוב זמנו ברחבי העולם, כל דתי שיבוא עם השטויות שלו על חזון אחרית הימים והפרשנות שלו על רבי זומא בן מוחא השמיני יתקבל כתמהוני מוזר בכל העולם.במקרה הטוב יסתכלו עליו מוזר במקרה הסביר יותר יכלאו אותו בבית חולים לחולי נפש. רק אצלנו בארץ מסתכלים על התורה הגזענית והתמהונית שלנו בסלחנות. צר לי אנשים, אבל כל התמהונים האלו שמתקבלצים פה לפורום ומעלים את השטויות שלהם ומנמקים את הכל בעובדה ש"אבל הכל כתוב!" לא ממש מזיזים לי את קצה הגבה השמאלית. זה טוב בתור בדיחה למסיבות אבל פה זה נגמר. לכו לעבוד ולשרת בצבא במקום לכתוב שטויות בפורומים!!

אמנון כ

New member
והנה הוכחה נוספת שמצאתי זה עתה!!

קראתי שוב את החמשיר הקדוש על השבלול. אם קוראים רק את המילה השנייה בכל שורה מקבלים: שבלול משועמם ברא העולם, הוא!! הוא! היחיד הקדוש הרחום והחנון שנתן לנו את חיינו ובכוחו לקחתם. כפי שנאמר, הוא, כלומר זה שאין לנקוט בשמו מפורשות. והרי לכם הוכחה נוספת שהכל אמת לאמיתה! הרי כתוב!!!!!! והנה עוד משהו קטן - אחרי רעש האדמה האחרון פתאום צצו כל מיני חכמים ואמרו שיש להם הוכחות חד משמעיות שזה הכל כתוב (אבל כתוב!!!!). הנה דעתי על העניין. יום נפלא!

למעלה