הוכחה שאסטרולוגיה אמיתית

הוכחה שאסטרולוגיה אמיתית

כל הספורטאים הגדולים יש להם במפה האישית מצב שנקרא: "שווי משקל מקסימאלי". אפשרות אחת לשווי משקל מקסימאלי במפה האסטרולוגית, היא על ידי שלוש כוכבים כשכוכב אחד נמצא בדיוק במעלה האמצעית של שני הכוכבים האחרים(לא כולל הירח) לא משנה באיזה מזל. לדוגמה: ניקח את כוכב הבייסבול האמריקני Wayne Gretzky שנולד בתאריך 26.1.1961 שבתאי נמצא אצלו במפה ב-22.6 גדי אוראנוס ב-24.5 אריה ואילו ונוס ב-23.4 דגים, שזה בדיוק נקודת האמצע של שבתאי ואוראנוס. אילו למשל Gretzky היה נולד יום אחד קודם כי אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי ונוס היה ב-22.4 דגים, ואילו הוא היה נולד יום אחד אחרי גם אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי אז ונוס היה נמצא ב-24.4 דגים. דוגמה נוספת Michael Jordan שחקן ה-NBA הטוב בכל הזמנים! נולד בתאריך: 16.2.1963 פלוטו במפה שלו נמצא ב-11.2 בתולה ושבתאי נמצא ב-15.5 דלי ואילו ונוס ב-13.1 גדי יוצר שווי משקל מקסימאלי. אילו Michael Jordan היה נולד יום אחד קודם כי אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי ונוס היה ב-11.9 גדי, ונניח שהוא היה נולד יום אחד אחרי גם אז לא היה נוצר שווי משקל מקסימאלי כי ונוס היה ב-14.2 גדי. אפשרות נוספת לשווי משקל מקסימאלי נוצרת בין שני כוכבים בלבד שיוצרים זווית בניהם ונמצאים ביום הדיוק המקסימאלי. אבל, במקרה כזה רק אם מדובר בצמדים מרקורי-מאדים או ונוס-מאדים, יש לזה משמעות מבחינת הצלחה גדולה בספורט. עכשיו נבדוק אם זה באמת עובד. בדקתי אחד אחד את כל שחקני ה-NBA שזכו בתואר: Most Valuable Player (MVP) עד שנת 1999 ואלו הם: Bob Petit נולד בתאריך: 12.12.1932 Bob Cousy נולד בתאריך: 9.8.1928 Bill Russell נולד בתאריך: 12.2.1934 Wilt Chamberlain נולד בתאריך: 21.8.1936 Oscar Robertson נולד בתאריך: 24.11.1938 Wes Unseld נולד בתאריך: 14.3.1946 Willis Reed נולד בתאריך: 25.6.1942 Kareem Abdul-Jabbar נולד בתאריך: 16.4.1947 Dave Cowens נולד בתאריך: 25.10.48 Bob McAdoo נולד בתאריך: 15.9.1951 Bill Walton נולד בתאריך: 5.11.1952 Moses Malone נולד בתאריך: 23.3.1955 Julius Erving נולד בתאריך: 22.2.1950 Larry Bird נולד בתאריך: 7.12.1956 Magic Johnson נולד בתאריך: 14.8.1959 Michael Jordan נולד בתאריך: 17.2.1963 Charles Barkley נולד בתאריך: 20.2.1963 Akeem Olajuwan נולד בתאריך: 21.1.1963 David Robinson נולד בתאריך: 6.8.1965 Karl Malone נולד בתאריך: 24.7.1963 ו...זה עובד!!! עכשיו אם ניקח בחשבון שיום של "מקסימום שיווי משקל" קורה בפחות משליש מהמקרים, הרי שהסבירות שלכל בעלי התואר MVP יהיה את זה במפה האסטרולוגית האישית היא, (בערך) 3 בחזקת 20 שזה - 3,486,784,401 ובמילים: שלוש מיליארד ארבע מאות שמונים ושש מיליון שבע מאות שמונים וארבע אלף ארבע מאות ואחד!!! I rest my case
!!!

למה אתה משקר?!!!

1) שני שליש משחקני ה-NBA שזכו בתואר: Most Valuable Player כלל לא הצגת. 2) חלק מהאנשים שמופיעים ברשימה שלך כלל לא זכו בפרס. הנה רשימה עד שנת 1969 כאשר תחילת הפרס היא לפחות מ- 1947

Governor

New member
מה, לדעתך, מקורה של אמונה

פאגאנית זו, שיש לסלעים הסובבים את השמש השפעה על גורל בני-אדם?

Governor

New member
אני יודע שמקור האמונות הפאגאניות

האלה הם הבבלים, או/גם המצרים. הסבר נא לי כיצד הוענקה לסלעים הסובבים את השמש השפעה על גורל בני-אדם. מה המנגנון? האם נתגלה גן ירחי, שמשי, ונוסי, יופיטרי, סטורני, מרקורי, מרסי, אורנוסי, פלוטואי בכרומוסום כלשהו?

כנראה מדובר במנגנון רוחני

שלא ניתן להסביר אותו לפי כללי הפיזיקה הידועים. אולי זה מנגנון שבורא עולם יצר כדי לרמז לבני האדם על נוכחותו. גם העובדה שמזל טוב או רע של אדם נגרם בצורה מקרית, לפי תאריך הלידה, עוזרת ליצור מצב של בחירה חופשית.

Governor

New member
"כנראה מדובר במנגנון רוחני שלא ניתן

להסביר אותו לפי כללי הפיזיקה הידועים" אז אין הסברים. קויתי להבין איך סלעים הסובבים סביב השמש, משפיעים עלינו. קויתי להבין איך מאסות מימן הבוערות בתהליך תרמוגרעיני במרחק מאות ואלפי שנות אור מאיתנו, משפיעות עלינו. האם פצצת מימן (אותו תהליך כמו בכוכבים) גם תשפיע על גורלנו? (כן, לרעה, אם נהיה קרובים מדי). האם מבער המוזן מימן גם ישפיע באפן דומה? ומה עם בלון ממולא מימן? המימן הוא אותו מימן. מה ההבדל? כיצד משפיע מערך עצמים אלה עלינו כתלות ברגע הלידה. מדוע לא כתלות ברגע העיבור, שזה יותר הגיוני, אם יש בכלל הגיון? "אולי זה מנגנון שבורא עולם יצר כדי לרמז לבני האדם על נוכחותו" איזה מנגנון? "גם העובדה שמזל טוב או רע של אדם נגרם בצורה מקרית, לפי תאריך הלידה" אקראי - כן. לפי תאריך לידה - לא ראיתי הוכחה. "עוזרת ליצור מצב של בחירה חופשית" איך? בחירה חפשית היא ענין של הכרעה אישית. תאריך לידתך אינו תלוי בך. איזו בחינה מבוקרת נערכה לאימות ה"תאוריות" הללו? pseudoscience כבר הזכרתי? אולם, כל עוד תהיה דרישה להבלים, יהיו מי שיספקו דרישה זו...

אסטרולוגיה עוזרת לבחירה חופשית כי

אם נגיד לא הייתה אסטרולוגיה, אז או שלטובים היה טוב בעולם הזה ולרעים רע(צדיק וטוב לו רשע ורע לו) ובמקרה כזה כולם היו הופכים לטובים, כי זה משתלם - הרי שאין בחירה. ואם היה הפוך, שלטובים היה רע ולרעים טוב (צדיק ורע לו, רשע וטוב לו) אנשים היו מסיקים מכך מסקנה לא נכונה כאילו אבולציה היא נכונה. כי הרי מיסודות שיטת האבולוציה, זה שהחזק שורד והחלש מנוצל על ידי החזק כדי ליהות יותר חזק. ולכן מידת ההצלחה של האדם נקבעת בצורה מקרית לפי תאריך הלידה, וממילא יש לפעמים צדיק וטוב לו או צדיק ורע לו וכן להפך. ממילא יש מספיק חוסר ודאות שמאפשר בחירה חופשית.

Governor

New member
אסטרולוגיה הורסת בחירה חפשית,

מכיוון שאם גורלך נקבע ע"י תאוריה אידיוטית (מצב הכוכבים קובע את גורלך), הרי שאין בידך לעשות דבר, אין חשיבות להכרעה ערכית אישית, וגם אין טעם להתאמץ כדי להצליח. הכל כבר נגזר. כל מה שצריך לעשות הוא לגשת לשרלטן כמוך, לשלם, ולקבל את המפה האישית. אתה אולי הצלחת. מצאת דרך להתפרנס מתאוריה אידיוטית ומאידיוטים הנפתים להאמין בה. "אנשים היו מסיקים מכך מסקנה לא נכונה כאילו אבולציה היא נכונה" האבולוציה, כאחראית למגוון המינים של הצומח והחי על פני כדה"א, היא עובדה. בזאת מודה _אפילו_ דר' ענבל (הוא רק תוקף את ה- abiogenesis), וראה גם זאת. "כי הרי מיסודות שיטת האבולוציה, זה שהחזק שורד והחלש מנוצל על ידי החזק כדי ליהות יותר חזק" טעות. לא החזק שורד. מי שסטטיסטית מגיע במספרים גדולים יותר לגיל פריון הם אלה ש"התמודדו" טוב יותר עם הלחץ הסביבתי. _אין_ אלה החזקים יותר, אלא ה"מותאמים" יותר. אגב, סתם כדי לחפש במנועי חפוש, מהו המונח ה"מקצועי" הלועזי ל- "שווי משקל מכסימלי" וליתר המונחים בתאוריה הלימבו שלך?

ברשותך

אני רוצה לשאול מתןך סקרנות... מבלי להיכנס לשאלות על שורש רוחני וכו, אקדים ואציין שיש לי מושג (קצת יותר) באסטרולוגיה, למדתי בתל אביב אצל האסטרולוגית טלילה סטן. הבה נניח בצד את ההשפעות המאגיות כביכול של הכוכבים על דיירי כדור הארץ, אם תבדוק בעצמך ע"י הצבת מפות (קרי, ע"י חישובי מערך הכוכבים) עוקבות הנוגעות לאדם מסוים או אפילו לעצמך ותגלה שאכן מערך כוכבים מסוים משפיע או ישפיע על מצבך הנוכחי או העתידי ואני מתכוון לבדיקה ברמה מדעית, עובדות 'יבשות' האם תאמין שיש לכוכבים השפעה עליך? באופן אישי כמי שעסק בזה בעבר יודע בוודאות שאכן זה כך. אגב, גם הקבלה עוסקת בזה, זה נקרא אסטרולוגיה קבלית, כמובן שאיני עוסק גם בזה ולמעשה מתרחק מכל מה שקשור לקבלה. תודה.

Governor

New member
'אם תבדוק בעצמך ע"י הצבת מפות (קרי,

ע"י חישובי מערך הכוכבים) עוקבות הנוגעות לאדם מסוים או אפילו לעצמך ותגלה שאכן מערך כוכבים מסוים משפיע או ישפיע על מצבך הנוכחי או העתידי ואני מתכוון לבדיקה ברמה מדעית, עובדות "יבשות" האם תאמין שיש לכוכבים השפעה עליך?' הבט, אתה מעלה השערה בדבר תקפות רעיון שהוא פאגאני על פניו. איני אומר שעלינו לפסול השערה, אם איננו יכולים להצביע על מנגנון השפעה. קיימת אפשרות קלושה שהשערה מסוימת נכונה, גם אם אין ביכלתנו להצביע על המנגנון. כדי לבסס את ההשערה, גם מבלי לזהות מנגנון, עלינו לתכנן מבחן מבוקר. בדיקה עצמית של מקרה אחד (אני) - לא תספיק. ואגב, מה פרוש "או ישפיע על מצבך הנוכחי או העתידי"? כמה זמן אמתין עד שאוכל להכריז שמצבי העתידי לא הושפע? איני מאמין בהשערה הבלותית כזו, אולם לא ארתע מאתגר לבדיקתה. השאלה היא איך בודקים. הדרך המקובלת לבדיקת השערה היא באמצעות קבוצת נסוי, מול קבוצת בקרה, ב- double-blind test. אם התוצאות אינן שונות במובהק מתוצאות אקראיות - ההשערה נופלת. מכיוון שאני יודע מהם כוכבים, ואני יודע שהם במרחק אדיר מאתנו, ואני גם מבין את טיבם של כוכבי הלכת במערכת השמש שלנו, אני יכול לומר בבטחון כי הרעיון הוא אידיוטי. אני נכון לשקול כל רעיון בחינה שתציע, ואם לא אמצא בו חולשות - אפשר לתכנן בדיקה. אגב, אתמול צפיתי בתשדיר בערוץ 8 שהראה, באמצעות העקרונות שציינתי, כי אין ממש בתרופות הומאופתיות. הבוחן היה James Randi והוא סיכן $1000000. הוא לא נאלץ להפרד מכספו... אגב, מדוע אתם משוללים לחלוטין יכולת חשיבה בקורתית?

דווקא בעד חשיבה ביקורתית

אין לי בעיה לבצע סוויץ לתקופה אחרת בחיי ולהביט דרכם בעיני חילוני. התקופה המדוברת, עיסוק באסטרולוגיה, היתה ללא השפעת האמונה בה אני חי את חיי כיום. אקדים ואציין שעד להיום (ולדעתי לעולם לא) לא ניתן להגיע לחיזוי אסטרולגי בכל מאת האחוזים, אפילו שמונים אחוז בספק. חיזוי אסטרולוגי חייב להיות מדויק ביותק ומכיוון וסטיה קלה שבקלות יכולה לספק תמונה שגויה נמנעתי מלעסוק בהצבת מפות(*). הזמן שעליך להמתין בכדי לבדוק תוצאות מצוין במפה שנערכה עבורך, החישוב יכול להיערך מדקות בודדות ועד שנים קדימה. לא צריכה להיות לך בעיה לבדוק בעצמך לאחר שתלמד לעומק את הנושא, אם והיה ולדעתך לא מספיקה בדיקה עצמית תוכל להרחיבה לקבוצות בדיקה. אגב, מספיק שתפנה לאסטרולוג מוסמך ו_מנוסה_ כדי לבצע את הבדיקות. להזיכרך, בזמנו לא התייחסתי להשפעת המזלות מצד כפיפותם לבורא עולם או לכח עליון כלשהו, התרשמתי מה'עובדות' כפי שהן. נניח (בזמנו) והיו מציגים בפני אבן מיוחדת שכל המחזיק בה יגרום לו לפרצי צחוק בלתי נשלטים, היתי בודק וחוקר האם יש מידע כלשהו על האבן וממה נובעת השפעתה של האבן, והיה ולא נמצא מידע כלשהו לא היה בזה מספיק כדי לבטל את התופעה כפי שאתה מייחס להשפעת גרמי שמים. (*) אם זה לא מדויק אז מה הטעם? אם טעיתי בעשירית המעלה אז החיזוי העתידי נניח לחמש ושנים ומעלה במקרה הטוב ירמוז על העתיד או לא יהיה תקף.

Governor

New member
אהיה מוכן לקבל את ההשערה שיש לגרמי

השמים השפעה עלינו, גם מבלי להבין מהו מנגנון ההשפעה, רק אם תמצא דרך להגדיר double-blind test לבחינת ההשערה, ואם התוצאות תהינה לא-אקראיות במובהק. אני משוכנע שהאסטרולוגיה תיכשל במבחן כזה...

מעולם לא הרווחתי ולו שקל אחד

מאסטרולוגיה. ראה שירשור בנושא בפורום "יוצאים בשאלה"(עבר כבר לעמוד השני) עם לינקים לאתרים מתאימים.

???

"אנשים היו מסיקים מכך מסקנה לא נכונה כאילו אבולציה היא נכונה" אבולוציה התקבלה כעובדה. יש כאלו שלא מוכנים לקבל את המדע - וזכותם להמשיך להשתמש בעגלה עם סוסה. מאוד משונה מצידך היה לומר שאבולוציה אינה מתקיימת, מכיון שיש הוכחות שהיא מתקיימת, גם כיום. ראה כאן את כל השרשור.

Governor

New member
"לא לסלעים, לשורשים הרוחניים, והגיע

הזמן לדייק" אני תמיד בעד דיוק. אילו שרשים רוחניים יש לפלנטות (כוכבי לכת), או לכוכבים? ובשולי הדברים: האם את אומרת שאסטרולוגיה, כפי ש"משווק" אותה ידידנו האסטרולוג כאן, היא ענין אמוני?

giingiit

New member
אם אתה תמיד בעד דיוק, תתחיל לדייק

אילו שורשים רוחניים? השורשים הרוחניים שנבראו להם. ענין אמוני של אסטרולוגיה - יש מי שמאמין, ויש מי שמתיחס לאסטרולוגיה כאל גלגל מזלות שבשביל להבין מה תפקידו, לומד את שפת הקודש ומברר מה משמעות המילה "מזל" וזה כבר יסביר לו מה תפקידם.

למעלה