אני שמח שהסכמתם איתי על חלק מהנושאים..
מה שאני מנסה להראות לכם , שמטרת אתרים אחרים , היא לגרום קירוב בין היהודים ואתרים כמו חופש מטרתו לגרום ריחוק והסתה בין היהודים, וזה ההבדל העצום , זאת אומרת שאני בא ללמוד ונגיד שאני לא מעוניין להיות דתי או שהייתי דתי ואני רוצה להיות חילוני, אני מגיע בסופו של דבר לאתרים כמו אתר חופש, ובמקום שהאתר יראה , את היופי שיש בחילוניות , את הרמה הגבוהה לכאורה או כל דבר אחר, בדיוק כפי שאתר הידברות מציד , הוא מראה כמה צריך לשנוא את הדתיים וכמה עדיף שהם בכלל יעלמו מהעולם הזה , וכל דבר אצלו זה רק נגד הדת , נגד הדתיים נגד הסביבה , אין שום דבר מחכים, יפה , טהור אצל אותם אתרים כאלה, מה שגורם לאנשים חלשים לשנוא את הדת והיהדות , אף על פי שהם באמת לא מכירים אותה באמת , אלא רק על ידי כתבות רעות ידוע לנו , שכולנו בני אדם , ואין אדם מושלם, ולכן יכול להיות בכל מגזר דברים קיצוניים כמו מכות של עבריינים או רצח או גנבות , זה לא חסר בשום מקום , אתר הידברות לא בא להראות כמה רוצחים יש במדינה או כמה גנבים הרי לא חסר ואפשר למצוא אלפי כתבות על אותם לא "מאמינים" על כל אותם דברים רעים, וזה בטוח לא מראה שהחילוניים הם כאלה רק קומץ קטן מאוד ובזה אתר חופש ואתרים דומים נכשלו.