הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך
בהקשר הזה, היום פגשתי אבא גרוש מספר 2 בכיתה של הבת שלי

וגם הוא, כמו גרוש מספר אחת, היה אטרקטיבי יחסית לממוצע, לפחות הכיתתי. וזה מעניין אותי בהקשר של השאלה שלך. האם הגברים האלה אטרקטיביים יחסית כי רק מי שמחשיב את עצמו לאטרקטיבי "מעז להתגרש"? או האם האטרקטיביות שלהם היא מה שהובילה לגירושין (נניח כי היו להם יותר פיתויים והם התפתו ונתפסו, או סתם כי היופי שלהם הפך אותם לבוגדניים או וכו')? או האם הנשים שלהם פשוט רצו ילדים יפים ואז העיפו אותם? מעניין... או (עוד אפשרות) שסתם במקרה יצא ששני אלה נראים טוב יחסית - או אפילו שהם התחילו להיראות טוב יותר בגלל הגירושין כי הם נדרשים לטפח את עצמם (גם זה קורה). כל כך הרבה ספקולציות, כל כך מעט נתונים...

skickers

New member
אני מזכיר לך שע"פ הסטטיסטיקה של בתי המשפט

75% מתיקי הגירושין או יישוב סכסוך, נפתחו בידי האשה. זה לא אומר בהכרח שהאשה יזמה את הגירושין בכל המקרים האלה, יכול להיות שהיא פשוט רצה להבטיח את הערכאה, אבל ללא ספק, לא רק גברים יוזמים גירושין...

מתי אמרתי שרק גברים יוזמים גרושין?

אפילו נתתי פה אפשרות שהנשים הן שיזמו את הגרושין אחרי שקיבלו מה שרצו מהם (ילדים יפים).

אממ... צריך להמשיך לקרוא

את ההודעה כדי להגיע לאפשרויות האחרות שכתובות בה. אי אפשר לעצור במקום אקראי.

אגב, גם אם רק נשים היו יוזמות גרושין,

אפשר היה לומר שרק גברים אטרקטיביים מעזים להתגרש, אם יוצאים מנקודת הנחה שהפעולות של בן הזוג משפיעות על ההחלטה ליזום גרושין, ושהגברים מודעים לכך שהפעולות שלהם עלולות לגרום לנשים ליזום גרושין.
במצב כזה יתכן שגברים לא אטרקטיביים עובדים קשה כדי להיות בני זוג טובים כי הם מפחדים יותר מגרושין, ואילו לגברים אטרקטיביים חסר הפחד הזה, בין היתר כי הם חושבים שיהיה להם קל למצוא בת זוג חדשה - לכן הם מעזים להכניס את עצמם למצב שבו יתגרשו, או אפילו להביא את האישה בכוונה למצב שבו היא תגיש בקשת גירושין.

זה אולי תקף לאחוז מזערי ביותר של הגירושין

ברוב המקרים אין שום דבר שבן זוג אחד יכול לעשות למנוע גירושין שהצד השני רוצה. גם אם ילקק את האדמה שהיא דורכת עליה.

alien life form

New member
זה מזכיר לי את הבדיחה הזו על בגידות

alongrin

New member
ההסבר מאד פשוט..

עם החקיקה שיש היום, גירושים בשביל נשים זה WIN WIN.
או במילים אחרות סוג של אקזיט עם חבילת פרישה לא רעה בכלל שמאפשרת להם לדלג לענף הבא.
&nbsp
לשמחתי, בתי המשפט כבר מתחילים להבין את זה, הפסיקות משתנות ונעשות יותר שוויוניות..אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי.
&nbsp
אם מישהו במדינה הזו מעוניין להציל את מוסד הנישואים, אז צריך לעשות מהפך רציני בתחום הזה..
כי אחרת פשוט יפסיקו להתחתן.
בארה"ב שתמיד אנחנו מפגרים אחרי הטרנדים שלהם בכמה שנים, 44% מהתינוקות נולדים היום למשפחות יחידניות. (הדגש על נולדים והדגש על אמהות שמעולם לא נישאו)..

alien life form

New member
אהיה קצת בוטה ואומר לך את האמת לפנים, גם אם היא לא נעימה

השיקולים של הנשים בפרק ב' שונים מאד ממה שאתה זוכר מהסיבוב הקודם. למעט קבוצה קטנה של נשים במירוץ נגד השעון הביולוגי שמחפשות תורם זרע ומהר, לשאר אין מטרה ברורה. אמנם רובן יצהירו שהן מחפשות זוגיות אבל לדעתי זה נובע בעיקר מחינוך, שלא יצטיירו כזונות, כולל בעיני עצמן.

למה זה נוגע לך? כי לרומנים ארעיים הן יחפשו גברים מושכים ככל שישיגו כאשר שאר התכונות הרבה פחות חשובות. אותם גברים נהנים מביקוש רב ומבלים במיטות של הרבה נשים. אז זה מקלקל את המתמטיקה של אנשים שיוצאים עם אחרים בערך באותה רמת אטרקטיביות כמוהם.

סורי, אבל אם אתה מחפש זוגיות ,רוב הסיכויים שתצטרך להתפשר על מישהי הרבה מתחת לרמה שלך. במקרה שלי יצרתי זוגיות עם אשה שאני מכיר שנים רבות אבל חברים גרושים שאני מכיר משוועים לזוגיות ולא הולך להם כי הם לא מספיק יפים, כריזמטים (ועשירים?). בעייה.

מה נסגר איתכם הגברים?

מסע של אלף מיילים מתחיל בצעד בודד וזוגיות ארוכה מתחילה בדייט בודד. לפעמים אחרי דייט אחד או מספר דייטים מגלות שהפרטנר לא מתאים לנו ואין טעם להמשיך בקשר. אולי קל לכם לחשוב שהאשה מחפשת סטוצים כי אתם הרי כאלה מושלמים שאין סיכוי שמישהי לא תרצה אותכם. אבל כשתצאו מהסרטים שהכנסתם את עצמכם, תבינו שהמציאות הרבה יותר פשוטה ובת הזוג פשוט הבינה שזה לא זה איתכם. זה לא אומר שהיא לא רוצה זוגיות, זה אומר שהיא לא רוצה זוגיות איתכם. סורי לנפץ את האשליה.

Eppur si muove

New member
כן, הבנת את זה בדיוק נכון

אף גרושה שנראית נורמלי פלוס לא רוצה זוגיות, כולן רק מחפשות חתיכים לסטוצים. כל מה שכותבות באתרי ההכרויות חרטא. איך שאחד שנראה טוב רק יסתכל לכיוון שלהן וישכחו מכל הילדה טובה מחפשת זוגיות יפה ועמוקה ותוך דקה יהיו אצלו במיטה עם הרגליים פונות לתקרה.

אם אתה נראה בינוני ומצפה שיילך לך בפרק ב', אז תשכח מזה. עדיף לך כבר להישאר נשוי.

Eppur si muove

New member
יש עוד שיקולים אם להתגרש או לא

אבל אם הוא בונה על זוגיות חמה ואוהבת אחרי זה, הסיכוי שלו למצוא דבר כזה נמוך. או שבסבירות גבוהה שזה יהיה עם מישהי שלא מאד מחוזרת, כלומר מכוערת. מהניסיון שלי שאינני יודע אם הוא מייצג או לא, רוב גדול של הגרושות מצהירות שרוצות זוגיות אבל בפועל בעיקר קופצות ממיטה למיטה או מקסימום מנהלות מערכות יחסים יחסית קצרות. לי המצב הזה מתאים אבל אני לא הוא.

למעלה