הוליווד.. זה כאן?

• פותח הנושא YUGE
  • פורסם בתאריך

YUGE

New member
הלבד מפחיד אותי מאד

מקווה שזה לא יהיה המצב.
תודה על התייחסותך.

YUGE

New member
טעות! מי שחושש ליפול, שילמד לגלוש יותר טוב

הפחד הוא תכונה בריאה מאד, גורם לנו להיות טובים יותר במה שאנחנו עושים, לא לוותר מראש.

אז מישהו צריך לעדכן אותך במשהו

דבר ראשון, תוך כדי למידת גלישה נופלים, וגם גולשים מקצועיים נופלים.
דבר שני, בנוגע למערכות יחסים:
שלב הלמידה שלך היה כאשר היית רווק, יצאת עם נשים, והתנסית במערכות יחסים שונות. עוד משהו, שלדעתי לפחות, מומלץ ללמוד זה לחיות לבד תקופה מסוימת.
השלב הזה הסתיים.
ועד כמה שזה יכול להיות מתסכל - אין לך אפשרות לבצע סימולציות לכך. בטח לא בשיטוט באתרי אינטרנט של פנויים פנויות.
הדרך היחידה שלך "ללמוד" היא לקפוץ למים. וכן - צפויות לך תקופות של לבד. זה מה שקורה עם רוב אלה שמתגרשים, גם אלה שבסופו של דבר מוצאים פרק ב'. אז אם שנאת הסיכון שלך כל כך גדולה - עדיף לך להשאר עם זוגתך

אז אם התחברת לאנלוגיה

הסיכוי שלא תהיינה לך תקופות בהן תהיה לבד אם תתגרש שקול לסיכוי שמעולם לא נפלת במהלך סקי.
ואם אתה מכיר דרך ללמוד סקי מבלי ליפול אף פעם - אולי שווה לך לפתוח בית ספר לסקי. תהיינה לך הרבה הכנסות ותוכל לרכוש את מכונית היוקרה שאתה רוצה, ולשפר את תנאי הפתיחה שלך מול אותם גברים שראית באתרים.

אתה רואה? מסתבר שהדיון הזה הניב בסופו של דבר פתרון פרגמטי.
בהצלחה

בדרך כלל כשאנשים מדברים על פחד להישאר לבד

מדברים על תקופות ארוכות ומעיקות של בדידות עמוקה, לא עשהם במקרה בין בני/בנות זוג. אגב, יכול מאד להיות מצב שמישהו ייצא לדייט כל ערב ועדיין ירגיש בודד. כבר נתקלתי באנשים נשואים שאומרים שמרגישים לבד...

מן הסתם מריוס יכול להסביר את זה טוב ממני.

קשור בכך שאתה מדבר על תקופות קצרות של בין לבין

והוא (כנראה) מתכוון לבדידות של להיות לבד לאורך זמן בגיל (יחסית) מאוחר, חשש שאני שומע מהרבה אנשים ששוקלים גירושין בשלב יחסית מאוחר בחיים כשהילדים כבר עזבו או עומדים לעזוב בקרוב את הבית, והם עצמם כבר לא סחורה לוהטת בשוק הבשר. תשמע הרבה שאומרים, אני כבר לא אתגרש עכשיו, גם זוגיות מחורבנת/קרה עדיפה על להיות לבד.

מה שאני התייחסתי

שאין לו דרך לברר את מידת הצלחתו בהשגת זוגיות יציבה. גם מי שסחורה לוהטת בשוק הבשר (בפרמטרים שהוא ציין) זה אולי מעלה את הסיכוי לסטוצים או לכך שיתנו לו צ'אנס אבל ממש לא מבטיח זוגיות.
בטח ובטח לא סקירת אתרי פנוים ופנויות וביצוע השוואות למיניהן. המדד היחיד שיש לו רמת אמינות מסוימת היא מידת הצלחתו עבר.
אז אם הלבד כל כך מפחיד אותו - שלא יתגרש. אני לא חושב שזו גישה נכונה, בין היתר גם כי זה לא מבטיח משהו. כי אם הזוגיות קרה, יש בהחלט אפשרות שיום אחד אשתו תחליט לפרק את החבילה.

alongrin

New member
זה כמו ללמוד נהיגה בהתכתבות

בסופו של דבר אחרי שתלמד את כל התאוריה, תצטרך לעלות לכביש ולהשתלב בתנועה.
להתמודד עם כל המופרעים, עבריינים, אלה שנוסעים 40 קמ"ש בנתיב השמאלי, מסמסים בנהיגה וכו'..
יכול להיות שתהיה לך תאונת דרכים, אבל אני לא מכיר שום דרך לנהוג חוץ מלהכנס לרכב ולנהוג.
&nbsp

skickers

New member
טינדר עושה את העבודה בשבילך

הפרופילים שמראה לך יהיו של בנות זוג עם סיכוי למאטצ'. האלגוריתם שלהם מחשב ציון לכל גולש לפי החלקות ימינה/שמאלה שקיבל ועוד פרמטרים ואחרי שחישב לך ציון, עניין של כמה ימים, יציג לך בנות זוג באותו טווח כמו שלך.

בנימה יותר אישית, הייתי לא מזמן איפה שאתה נמצא וממש אין לך מה לחשוש. גם אני לא כוכב קולנוע ולא אוליגרך רוסי ובכל זאת אין לי בעייה להשיג דייטים. אישית מצאתי את פיסבוק הכי יעיל אבל כל האמצעים עובדים לא רע. בארים, אתרי היכרויות, הכל.

אולי אני מקדים את המאוחר, אבל קח בחשבון שרוב הנשים אומרות/כותבות שהן מחפשות משהו רציני, זוגיות, אהבה, לפסוע יד ביד לתוך השקיעה ובפועל הן לא. יוצאות עם כמה גברים בו זמנית, עונות לפניות, וכיו"ב. אם אתה יוצא עם מישהי כמה זמן ואתה רואה שהיא לא סגרה/הקפיאה את הכרטיס באפליקציות או ממשיכה לפקוד קבוצות של הכרויות בפייס, תסיק את המסקנות שלך פן תיפגע בהמשך.

בהצלחה.

מסכים מאד עם מה שכתבת בסוף

אומרים שאנחנו חיים בעידן בו לא מתקנים דברים. כשמשהו מתקלקל, קונים חדש. והביאו גישה זו גם לזוגיות.

למיטב ידעתי עוד אתרים חוץ מטינדר

וזה גם הגיוני שיעשו זאת, בטח בערים גדולות עם אלפי או עשרות אלפי מנויים.

skickers

New member

מהניסיון שלי קשה עד מאד למצוא זוגיות פרק ב'

כמעט כל הנשים אומרות שהן רוצות מערכת יחסים משמעותית ובפועל מספיק שמקבלות קריצה מחתיך כזה כמו שאתה מתאר ועוד באותו ערב הן איתו במיטה ושכחו מי אתה בכלל. העיקר מאשימים גברים שרודפים סטוצים. זה כל כך אבל כל כך הפוך וממש לא פייר שהנשים מתקרבנות שזה מעצבן כל פעם מחדש כשאני שומע את זה.

למה אתה מתכוון? כי מה שאתה מתאר

נשמע כמו משהו מאוד סביר בתקופת חיפוש מערכת יחסים - יוצאים עם כמה אנשים עד שמוצאים את מי שרוצים להיות איתו - ככה זה גם בשנות ה-20, מבחינת שני המינים. אולי ההבדל הוא שבגילאים הבוגרים מוכנים להיכנס למיטה יותר מהר, לא יודעת - אבל זה עדיין לא הופך את זה למערכת יחסים. או שאתה מתכוון שנשים נכנסות למערכת יחסים מחייבת של שנים, גרות עם בן הזוג, וכו', וברגע שמישהו יפה יותר קורץ להן הן נוטשות בלי להביט לאחור?
אולי אתה פשוט רואה מערכת יחסים במקום שבו היא עוד לא נמצאת? אף אחד לא אמר שנכנסים למערכת יחסים עם כל מי שיוצאים איתו, וזה גם לא סביר.

אנשים נורמליים ממצים מערכת יחסים, נפרדים ואז מחפשים

זה ממש לא מצב כמו להתייחס למערת יחסים כהעברת זמן עד הזדמנות טובה יותר. איפה המחוייבות?

למעלה