הולי שיט, סיימתי הרגע את עונה 7.
|ספו

ereztep

New member
עוד תיאוריה

יש עוד תיאוריה שאומרת שג'ון הארט הוא הוואליארד, אבל אני גם חושב שהכי סביר שהוא סוג של 8.5 כזה- הדוקטור שסגר את מלחמת הזמן..

וכאן יש עוד מה תיאוריות שראיתי, חלקן לא הכי הגיוניות או מעניינות אבל שווה הצצה http://whatculture.com/tv/doctor-who-10-theories-for-john-hurts-doctor.php/1
בכל מקרה, בטח מופאט יפתיע וזה לא יהיה אף אחד מהם, יש לו נטייה לעשות את זה

העניין הזה לא ממש ברור שאתה יכול לסכם את זה

בשורה אחת. יש ראיות סותרות. בסרט אומרים במפורש שיש לכל טיים לורד 12 התחדשויות, כלומר 13 פנים. לאחר החידוש ב2005 התחילו להדליף מידע סותר (כגון 507 התחדשויות, למשל) אבל כמו תמיד- the doctor lies. אני הכי נוטה להאמין לעניין של ה13, כי מישהו שהוא לא הדוקטור אמר את זה. או שקרה משהו בין 8 ל-9 (שוב חזרנו לכאן) ששינה את העניין הזה.

אני לא מצליחה להגיב לקודם אז כאן

אצל פרופסר יאנה) מאסטר ) לא היתה בעיה למרות שניגמר 13 היתחדשיות אבל בסרט כשאדוני הזמן חיו היה לו בעיה

היתחתשויות

לא את ההיתחדשות של יאנה

לא קשור אבל הכל זאת איך ניכנס לחישוב חצי היתדשות או מה שקרה עם הדוקטור האנושי

אם אתה כבר מדבר על הדוקטור האנושי

אז אתה צריך גם להזכיר את האנרגיה שריבר נתנה לו. ואת האנרגיה שהוא נתן לריבר. וכל שאר הדברים המוזרים שקרו שם.
בקיצור- בלאגן.
אני עדיין חושבת שאם הם הולכים להמשיך מעבר להתחדשות 12 הם צריכים להסביר מאיפה הוא השיג עוד.

אני זוכרת

את הסיפר של האחר שאדוני הזמן נתנו לו עוד 13 היתחדשויות) דוקטור ) אז לא יודעת אןהד הולכים להסביר מה כרה בעבר של הסידרה אפשר להזכיר את האחר שוב למרות מי בסידרה חוץ מריבר יודעת שיש13

מוגלי7

New member
אני קצת כועס שרשמת את זה בכותרת..

כי ידעתי שיצא ספוילר לספיישל ה50 ובכוונה נמנעתי ממנו ופשוט שמת זין וכתבת את הספוילר

ailag

New member
גם תאוריה היא ספוילר ד"א

כמו שאביבZ41 כתב למעלה, גם אני קראתי לפני הפרק האחרון תאוריה שהתבררה כנכונה וזה הרס קצת.

timetraveler900

New member
לא לדבר ככה. מבינה את הכעס, אבל לא לדבר ככה.

תיארתי לעצמי שהיא לא שמה לב אבל גם לא ציינתי את זה כי זה לא בדיוק רשמי ומאוד מעורפל ויש סיכוי מאוד גדול שזה בכלל לא נכון (אם היית קורא את ההודעה הראשית של הספוילר היית גם מבין למה).
אבל אני לא מסתמכת על "אולי". ולמרות זאת, קורה שיש פאלטות...
אז אני מצטערת שלא הערתי וציינתי את זה לפני כן.

חברים, חייבים להיזהר יותר. שימו לב למה שאתם כותבים - במיוחד בכותרות.

סקיפי

New member
זו לא אשמתה -

היא לא כתבה את זה בכותרת. זאת התצוגה החדשה של תפוז בשרשורים שהתקפלו..

סקיפי

New member
בכותרת כתוב

•הולי שיט, סיימתי הרגע את עונה 7. |ספו

מה שכתוב אחר כך נמצא בגוף ההודעה, ומוצג בגלל שהשרשור מקופל..

למעלה