הולך מאתנו - החוליגן הגזען כעור הנפש

NOAMI4U

New member
הולך מאתנו - החוליגן הגזען כעור הנפש

הולך מסתלק לו החוליגן הגזען הזה . הלוואי ויכולנו להיות בטוחים שלא נחזה בו שוב. שלא נשמע את הבליל הגזעני המתועב הזה של מי שמציג "ברצינות" רעיונות של העברת אוכלוסין מכאן לשם. בשעה שהוא עצמו, חיתוך הדיבור שלו, מסגיר את היותו זר, אך מקרוב בא לכאן, והנה כבר האיש הזה המדבר בשמם של עולים מרוסיה אך זה באו לכאן כבר מתיימר להעביר מכאן אנשים ששורשים להם כאן מאות בשנים. ארור יהיה האיש הזה בלכתו. הלוואי ולא נחזה בו שוב. איך לכל הרוחות הגענו למצב הארור הזה שבו איש מסוגו יכול להיבחר לכנסת, לשמש "שר בכיר" לאחוז בתיק "האיומים האסטרטגיים" בשעה שנוכחותו שלו, דיעותיו הגזעניות הן הן סכנה לקיומה של החברה והמדינה הזאת. לך . לך מכאן גזען עלוב נפש. הלוואי ולא נחזה בך שוב. בך ושכמותך

אבל אני בטוח שגם אתה תומך ברעיונות

העברת אוכלוסיה.. אתה לא תומך ב"פינוי התנחלויות"?

fifanowftw

New member
ראיתי מה הוא אמר

בן אדם הגיוני, אם אתה שואל אותי. בצער רב(באמת בצער רב, הלוואי והציבור היהודי לא היה צריך ללכת כה ימינה מכיוון שזה הסיכוי היחיד שלהם לחיות בישראל בנוחות...). הוא אמר שאסור, אבל פשוט אסור בשום פנים ואופן למסור שטחים תמורת שלום, ואמר שגם לפני 67 היה סכסוך. סוף סוף מנהיג הגיוני בשטח.

THE WIZARD 55

New member
גם אני בעד שדמויות גזעניות

יעלמו מהכנסת והממשלה. אהבתי, שר האיומים האסטרטגיים. אני לא מסכימה עם האיש, האיש גזען, והתוכניות שלו להעביר את ערביי ישראל, חרו לי, העלו את החמה. אבל אם תשים לב לראיון האחרון שלו, היתה נקודה אחת שמאוד הסכמתי איתה. טוב שהלך. הוא עשה רק רע. הן לתדמיתה של ישראל כשהצהיר על כוונותיו להעביר את האוכ' הערבית יחד עם השטחים לפלסטין.

גידעון1

New member
אני מודה שאני לא מצליח להבין למה ההתנגדות

להשתייך לפלסטין? זה לא שבאמת יעבירו מהבתים אלא השטח עצמו יעבור לריבונות הרשות. זה לא בעצם התגשמות החלום לחיות בפלסטין? גם ממילא כל הזמן נאמר שכל כך רע לערבים בישראל אז למה לא להסתפח לפלסטין? אני לא מתבייש לומר שאני בעד העברת המשולש לרשות הפלסטינית ולמדינה הפלסטינית שתקום. אני אשמח לקבל תגובות של הערבים נטו

האוכלוסיה הכוונה לאוכלוסיה שיושבת על השטח?

ושפשוט יעברו תחת ריבונות פלסטינית כן? אם כך זה צודק ב100 אחוז..

אם זה כולל השטח

לא יודע עם כל הכאב שראיתי בפלסטין קשה לי לחזור לשם למרות שאני לא גר במשולש יעני זה קשה לבנאדם שנהג לבלות בכפר סבא פ"ת, ת"א וכל מיני שעכשיו וילך פשוט לבלות בירי למרות שהוא יכול לבלות בראמאללה מקום מדהים ראמאללה משו חבל"ז

גידעון1

New member
כן זה מה שהוא רצה

הערבים ישארו עם השטח שלהם אבל הריבונות הישראלית תוחלף בריבונות פלסטינית ובתמורה גושי ההתנחלויות ישארו במקומם בריבונות ישראלית.

האסון הוא קיומי

כי במוקדם ומאוחר הם יעשו לרוב וגם עוד הרבה לפני זה זה מסוכן לקיום.. כי לצערינו קיצונים מלמדים לרוב את ילדיהם לכך (מלמדים זו מילה קלה יחסית)

בסוף מלחמת העצמאות היו במדינה 20% ערבים

ועד היום המצב נשאר *בדיוק* אותו הדבר. אפס שינויים. מאין הנתונים על "הם יעשו לרוב"? ותוך כמה זמן?? (לא מריח קצת כמו הסיפור של פרעה עם בני ישראל?) הנה מאמר מרתק של גיא בכור, שמפריך את התחזיות ה"קודרות". ואתה יודע מה? אם תוך 200-300 שנה יהיה בישראל רוב ערבי, לא מפריע לי. כל עוד זכותם של כולם לחיות כאן בחופשיות נשמרת, ואין סכסוכים - מה זה משנה מי הרוב? ונניח שישראל תוותר על הערבים. אפילו נניח שתושבי המשולש יסכימו ברצון. מה אז? אז תישאל השאלה האמיתית: ומה אם "הרוסים" או "החרדים" או "האתיופים" או "האשכנזים" או "היהודים-ערבים" יעשו לרוב?

mike00

New member
אותי זה מדאיג מכיוון שבכל מדינה בעלת רוב

מוסלמי זכויות האדם וחופש הביטוי נשמרים בצורה מופתית ראויה לציון....

למעלה